sağlıklı bir şekilde 68 den55

ben de kacırdım 2 gun önce,tartı hiç affetmiyor hemen yukarı cıkmıs kilo. bir gun bozmaktan bir sey olmaz diyordum oluyormus...

kızlar hafta sonları çok meşgul oluyorum
kusura bakmayın görüşmek üzere

Kizlar kusura bakmayin işten güçten okuyorum sadece. Hastayım bide bugün heryerim ağrıyor.

Sabah 2bardak su
Kahvaltı canım bişey istemedi sadece 1 kase aşure yedim.

Ara 1 1 bardak greyfurt suyu
1 avuç kuru üzüm

Yarım saat once 2 bardak sarımsaklı çay
3 limonl kepekli bisküvi

Gecmis olsun

Iyi aksamlar daha is yerindeyim
Sabah 1 tane muz
Öglen 2 tane yumurta 1 tane Domates avcumun yarisi Kadar Beyaz peynir 2 dilim siyah ekmek
Araögün yarim dilim elmali Pasta 2 l su
Aksami bilmiyorum ama cok aciktim

Aksam 4 tane köfte Kabak patlican biber kizartmasi kücük bir parca pide kücük bir parca cikolata

canımm ya giremedim ama uyguladım bende 500 grm verdim mutluyum az ama olsun yinede sükür :) benim iki bebeğim var ve tek başıma ilgileniorum olmuyor dışarı çıkma işi :8 ama yarın doktorumlada konuşacagım evde spor yapacagım inşallah koşu bandım var eger uygun görürse haftayada başlamayı düşünüorum

benim tirodlerim durmuş suanda tsh almış başını gidor ondan az verdim yoksa açlığa yattım vermemm lazımdı daha fazla herzamn giremiorum beişler var malumm vakit buldukça yazcagımm ama her şey iyi gidior kafama göre besleniorum ben sabhları haşlanmış yumurta yiyorum arada süt arrtırıcı cay var bayadır içiorum rezene içiorumm şuanlık böyle ögle ve akşam da ne piştiyse susuz azar azar alıp yiyorum ama bugun kaçamak krovasan yedim büyük boy

Cok güzel azda olsa vermissin zaten en sagliklisi o hizli verilen kilolar cok cabuk geri geliyor

kızlar bugün belli bir düzenim yok ama yarın tam gaz devam 55 şi görene kadar

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 1 tane muz
Öglen 2 yumurta 1 domates kücük bir parca beyaz peynir 2 dilim kepek ekmegi 2 tane ince dilim tavuk
Aksam yogurt 2 catal makarna ve salatalik tursusu 2 l su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…