- 3 Aralık 2013
- 1.860
- 1.231
- 198
Bence diyetten çok sporla destekle daha çok bende senin gibiyim reglim şuanda bitsin skinny jeans pilates başlıcam.Hepinize bir sorum var benim yüzüm zayif ama ben kilo verdikce yüzden gidiyor bunun icin bir bilginiz varmi?
yeni arkadaslar aramiza hosgeldiniz bu tartilma olayi cok güzel ama ben 21 günlük yarismaya katildim orda tartilip her carsamba kilolarimizi resimli olarak yayinlicaz ve benim yarin tartilma günüm be napicam simdiben 1.62 boyundayim gecen hafta 64.500 basladim bakalim yarin kac kiloyum ben size yarin bildiririm
kinny jeans pilates nedir merak etim?Bence diyetten çok sporla destekle daha çok bende senin gibiyim reglim şuanda bitsin skinny jeans pilates başlıcam.
normalde ben evdeyken akşamları canım hiçbirşey istemez canım da misafirliğe gidince konuluyor almadan da olmuyor malesefG
Günaydin aksamlari meyve yeme Canim icinde seker var birzamanlari bende meyve birsey olmaz diye meyva yiyordum inan hic Kilo veremiyordum sonra arkadasim bana söyledi oda aksamlari meyve yedigi günler Kilo verememis
Biz kilolardan daha INATCIYIZ vericez
Bizim burda aksam oturmalari ynormalde ben evdeyken akşamları canım hiçbirşey istemez canım da misafirliğe gidince konuluyor almadan da olmuyor malesef
rolla iyi aksamlar ben sana simdi kizmiyimda napiyim cok kacirmissin artik yarin dikkat edersinkaynatmışınız kızlar ben yokken
akşam kaçırdım biraz
5köfte
2dilim ekmek
yoğurtlu patlıcan salatası
biraz patates kızartması
1kase tarhana çorbası
1küçük kare bitter çikolata
Ebru şallı nın son pilates dvd siS
kinny jeans pilates nedir merak etim?
Hosgeldin canım.arkadaşlar bende yenı uye oldum 1.67 boyundayım 69 kıloyum halada almaya devam edıyorum 55 kıloya dusmek ıstıyorum.her hafta diyete baslıyorum dıye soz verıyorum kendıme ama kararlıyım bu sefer hıcbır kıyafetım olmuyor yakısmıyor yarın ıtıbarıyle hedef 55:)
Rollacim katılanlar listesini sen halledersin dimi konu Sahibi olaraktan. Herkese ii geceler
tamamdir cumartesi herkes kilo bildirimi yapsın halletmeye çalışırımRollacim katılanlar listesini sen halledersin dimi konu Sahibi olaraktan. Herkese ii geceler
tam bendensin canım bende 165 69 kiloyum 71 dim 69 oldum ama daha fazla gitmiyor. 1 ay önce 66 ydım malesef ilaçlardan kilo aldımarkadaşlar bende yenı uye oldum 1.67 boyundayım 69 kıloyum halada almaya devam edıyorum 55 kıloya dusmek ıstıyorum.her hafta diyete baslıyorum dıye soz verıyorum kendıme ama kararlıyım bu sefer hıcbır kıyafetım olmuyor yakısmıyor yarın ıtıbarıyle hedef 55:)
olsun canını sıkma ama mutlaka devam etArkadaşlar kusura bakmayın bugun stres den evde ne bulduysam yedim ya moralim sıfır Özür dilerim ama yarın devam edicem yazmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?