sağlıklı bir şekilde 68 den55

Akşam
5 köfte
1 ince bazlama
5 yaprak Kıvırcık
3 biber çok az yağda közledim gibi
1 kuru soğan
3 bardak çay
Vee 50 gr tahin helvası

En son 19 da yedim

Iyi aksamlar kizr ben öglen hic birsey yemedim ama aksam yemegim biraz sulu köfte ve yogurtlu kuskus pilavi yedim ama az ve iki litre su ictim üsenmezsem spor yapicam
ve 1 tane ekmek yedim

Kizlar begeni kralicesi secildim tebriklerinizi bekliyorum bakin KRALICE

Kizlar millet usur battaniyeye sarilir ben isiniyim diye bisiklet tin ustune ciktim ve tam 38 dk

Tatlım o 1 tane ekmek ten sonra bırak ısınmayı yanman lazım abartmissin ya bence dikkt et, inat edelim gitsin kilolar

sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
şekersiz çay

öğle
2 tane etli biber dolması
salata yoğurt

ara
sütlü kahve şekersiz
1meyve

akşam
sebzeli tavuk sote 3kaşık kadar
1 dilim ekmek
salata yoğurt
menüm nasıl yorum bekliyorum

Günaydin Rollacim Harika ben bayildim bu menuye diyecek bir sey yok
birazdan ise gidiyorum ve aklimda hic birsey yok
sabah kefir icicem onu biliyorum

Sabah 0.5 kepekli sandviç ekmeği
1 yk tereyağı
2 zeytin
1.5 yumurta haşlama
Tere

Ara 3 küçük çikolata

Öğle 0.5 kase mercimek çorbası
30 gr tahin helvası

Ara 1 avuç yaban mersini

kizlar ben geldim Sbah 1 bardak Kefir
Öglen 2 tane yumurta 1 tane salatalik 1 Domates avcumun yarisi kadar beyaz peynir 1 dilim siyah ekmek
Ara ögün Greyfurt yogurt
Aksam 250g mantar kavurmasi
2 litre su
cok az oldugunu biliyorum ama isyerinde kafami kasicak faktim yok bunlari yedigime dua ediyorum
aksamlarida yemeklerden yemiyorum benim kilo almamin sebebi bu aksam yemekleriydi

bu gün menüme sadık kalmaya çalıştım tek kaçamağım çok az kabak tatlısı

yarın bazı önemli işlerim var onun için yarınki menüyü şimdiden paylaşıyım
sabah
4 kaşık kadar müsli
1bardak süt
ara
2 tam ceviz
5 tane kuru üzüm
öğle
sebze yemeği
1dilim ekmek
salata yoğurt
ara
sütlü kahve
meyve
akşam
yarım kıymalı pide
salata ayran

çok dogru güvensiz başladım için devam edemdim malesef yine oturdum yedim ozman ben şimdi söylim ilk hedifime bu geceden başliorum :) 3 kilo inşallah gidecek bunu dorulukla beynime ve kalbime ilettim yolum güzel ve kısa suanlık sabırsızlıkla - 3 derece dibe vurmak istiorum darısı sizlerinde başına inşallah benimde inşallah :)

Son düzenleme:
çok güzell benimde çeverem olmak üzre yemege hasret gibi masaya oturuyoruz ve yiyoruz ruhumuz aç aslında yedikten sonra büyük pişmanlık yaşioruz biara bu yolu 60 kg ye kadar kat edip tekrar ikinciye hamile kalarak 13 kg aldım şimdi 65.5 kg ile bu yola başladım bu gece ilk hedef baraj için 3 kg koydum ve beslneme olayınızıda begendim inşallah yarın kuruyemişciden alacagım bende ben alamasam kociş :) gerçi birazdaha onla aşalanırsam 100 kg olurum verecegime o yüzden bende romanımı sonladırıp bu geceye noktayı koydum :) iyiyki açılmış bu sayfa bende kendi kulağımı çektim ve bu son diorum nokta bende haftaya cumartesi resimli çekilip atacagım fotomu

ben buğun çok yedim çarşamba başladım güya ama yemeğe başaldım resmenn nesekki bugun sonn saymicam ne yediğimi ama kg aynı sabah aç karnına 65.5 çıktım gene emzirdim için alamdım herhal diorum haftaya cumartesi buranın birincisi olurum inşalahh

Günaydin kizlar bugün kilo bildirimi var Ben buraya 64.500 basladim su anda 62.800 yani kilo verdim ve mutluyum
Nekadar zor oldugunu inan biliyorum burda böyle sunu az yedim spor yaptim diyorum ama bu düzeni sagliyana kadar benimde zamanimi aldi hersey beyinde bitiyor hep diyorum bende börekler makarnalar tatlilar cok seviyorum ama yedikce asiriya gidiyoruz ucundan alsanda ayni koskoca tabak yesende ayni eyer kendine benim yaptigim diyet degil saglikli beslenmek diye yönlerdirirsen bu cok iyi lütfen cok su ic bebegine süt olsun bu cok önemli börekler makarnalar süt yapmiyor onlar bize kilo yapiyor ve burda olmaktan mutluyum cünkü bir amacim var evet benim yediklerim cok düzenli degil rollaninki gibi ama ben sabah 8:30 evden cikip aksam 7:00 eve geliyorum insallah hepimiz kilo veririz verdikce daha cok hevesleniyoruz ben sabahlari ve aksamlari buraya bakip kim ne yemis diye can atiyorum ve kendi yediklerimi yazmaya gene roman yazdim sana bol sulu az yemekli sporlu gün diliyorum kendine iyi davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…