Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Gercekten resmi nikahiniz var mi? Duzmece nikah kiymadiginan eminsiniz degil mi? Kusura bakmayin absurd bir soru bu biliyorum ama sizin durumunuz da cok absurd. Boyle bir seyi nasil kabul ettiniz ve ardini sorgulamadiniz?
 
O nasıl bir babaanneymiş kendi kızının başına gelse kalp krizi geçirir el kızı olunca sevinmiş resmen yazıklar olsun. Allah’ta yengenizin yardımcısı olsun.
 
O nasıl bir babaanneymiş kendi kızının başına gelse kalp krizi geçirir el kızı olunca sevinmiş resmen yazıklar olsun. Allah’ta yengenizin yardımcısı olsun.
Babaannem çok yaşlanmış 4 yıl önceortada kaldı ve küçük oğlunun yanına yerleşmek istedi yengem onu kabul etmedi eşyalarını attı Ben seni istemiyorum dedi onun için yengemden çok nefret ediyor hatta sevinmiş bile bu olayaaa
 
Çok sacma değişik bi evlilik şekli. Resmî nikahın var mi Varsa yine de sen bi sorgula derim
 
Yengeniz nasıl boşanamıyor ? Mahkeme kesin boşar hele de şu durumda. Amcanızdan da midem bulandı. Metresini hiç söylemiyorum bile.
 
Yahu cidden bu erkeklere güvenilmez.
 
Muhtemelen eşiniz ilk eşiyle imam nikahıyla (geçerliliğini asla kabul etmesem de baska türlü ifade edemedim)yaşıyor. siz de ikinci eşisiniz. bunun başka türlü açıklaması yok. eşinizin ailesiyle görüşüyor musunuz?
 
Evet ailesiyle görüşüyorum hatta ablasıyla bu konuyu konuştum ayni evde kalmalarına razi gelmediğini doğru bulmadığımı söyledim o da ne yapcan çocukları için mecbur katlanacaksin bi süre dedi beynimden vuruldum o an sanırım onlarda bu normal bişey
 
Abisinin mezevenkligini yapiyor herhalde o da. Baska tabir bulamadigim icin uzgunum.
Ne tuhaf aile.
 
Nasıl mecbur katlanacaksınız ya?
Burada gerçek tepkimi yazamıyorum ama içimden sağlam sevgilerimi (!) ablasına gönderdim.
Bu olayda danışıklı dövüş var.
Hiç bir kadın bir hemcinsine vicdanı var ise bunu demez.
Bu kanıtı al.
Bu iş yalancı eş için kazan-kazan durumu.
Kazanan her türlü yalancı eş.

Siz böyle vicdansız insanlardan hemen kurtulmalısınız.
Yalancı eşinizden çekiniyorsanız gerekirse aileniz gelsin sizi alsın.
 
Son düzenleme:
Hersey anormal ve bal gibi kandiriliyorsunuz da resmi nikah varsa o eski eşin bosandigindan da mı haberi yok ?Yoksa resmi nikah yoksa zaten adı da evlilik değil yaşadığınız maceranın!
 
Değişik bir aile. onlardan yardım destek beklerken böyle bi karşılık aldim normal karşıladıkları bissy galiba bi erkegin 2 3 karısı olmasi
 
Reactions: 000
Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor

Adamin asil niyeti ortaya cikti :) Avrupaya gittikten bir kac yil sonrada seni bosayip, o diger kadin ile evlenip avrupaya getirirse, hic sasirmam. Kadinda bu plani biliyordur. Onun icin kocasinin hafta sonu sana gitmesine izin veriyordur.
 
Değişik bir aile. onlardan yardım destek beklerken böyle bi karşılık aldim normal karşıladıkları bissy galiba bi erkegin 2 3 karısı olmasi
Hayır değildir.
Mutlaka ailesinin de çıkarı var. O yüzden abisini haklı göstermeye çalışıyorlar.
Bakalım ablasının başına gelse böyle mi der?
Hiç sanmıyorum, yıkar geçer ortalığı.
Bakın zaman geçtikçe sinme potansiyeliniz oluşur.
Hele de çocuk olursa.
Bence en kısa zamanda annenizi arayın ve her şeyi tüm gerçekliğiyle anlatın.
Burada bir üye yazmıştı, siz Almanya'dan da boşanma işini halledersiniz.
Önemli olan ilk adımı atmak.

Cesur olun.
 
Ay diğer sayfaları okumama hiç gerek yok. Kimse böyle saf olamaz konu besbelli sahte Beğenmedim, olmamış.

Konu sahibi eğer ciddiysen yapma lütfen ya. Direkt sahte konu diye atladım çünkü öyle olsun istiyorum. Başka sorunumuz yok aramız iyi diyorsun bir de. Adam haftada 2 günlük koca yani o 2 günde de iyi koca olsun bir zahmet.
 
Ay diğer sayfaları okumama hiç gerek yok. Kimse böyle saf olamaz konu besbelli sahte Beğenmedim, olmamış.
Siz öyle diyorsanız öyledir ne diyim yinede tşk ederim zaman ayırıp okuduğunuz için
 
Evet almanyadan da bosanma davası acabiliyorum ama burdan yaparsam daha çabuk bir sonuç alırım tabi anlaşmalı boşanma olursa
 
Konuyu nereden tutsam elde kalıyor.

Boşanan bir kadın çocuklar için bile olsa, ex eşle yasamak istemez. Zaten artık istemedigi icin boşanmıstır, düzen devam edecekse niye boşasın.

Cocuklarınin psikolojileri icin haftanın 5 günü yanlarına koşacak kadar değer veren adam, sizden cocuk istemez. Cünkü o zaman hem simdiki cocukları hem sizden olacagi ihmal edecegini düsünür. Hatta siz isteseniz bu kadar hassas bir baba!!! karşı cıkar, tüm ilgisini onlara vermek istemiyor muydu zaten...

Bence büyuk bir oyunun icindesiniz. Karsınizda cok profosyonel bir yalancı var.

Şu sozleri lutfen dikkate alin.

Hata hatayla örtülmez. Madem Alman vatandasliginiz var tekrar dönmeniz cok daha kolay. Ailenizi arayin, cok sert insanlarsa en ılımlı arayı bulan kisi kimse aracı koyun gerekirse. Kandirildiginizi evli ve cocuklu oldugunu sonradan ögrendiginizi, su anda oynadığınız evcilik oyununu, gördügünüz baskıyı anlatın. Hemen bir avukata başvurun, davanizı acın, vekaletinizi verin. Davalara katılmak zorunda kalmazsınız. Sonrasında ailenize dönün. Döndüğünüzde eski eşide haberdar edin durumdan, herkesi ayakta uyutan aklı uckurunda bir adamın biraz canının sıkılması lazım. Ama ondan uzaklasmadan yapmayın bunu, 3.sayfa haberlerinde neler okuyoruz. Tehditlerine kulak tıkayın, siz gittikten sizi değil anca dizini döver. Böyle bir adamla yaşamak her türlü riski beraberinde getirir ama aileniz en fazla sitem edip bir iki fırçalar. Böyle bir adamın hayatımı mahvetmesine izin verecegime bir kac ay aileminden fırca yerim. Ha belkide yasadiginiz zorlugu ögrenip, psikolojik anlamdada destek olmaya calışacaklar, bağırlarına basacaklar hic belli olmaz.

Ailenizle yasamayacak durumda iseniz yinede dönün yasadiginiz ülkeye, bir iş bulur hayat kurarsınız kendinize. Zamanla ailenizle aranız düzelir emin olun. Anne baba olmak cok farklı bir sey. Kızsanda, düssede, kalksada evlat evlattır yine bağrına basarsın.

Kesinlikle kendinizi bu çirkin oyundan kurtarın. Aşk, sevgi, yuva gibi hisler yok sizin beraberliginizde. Lütfen harekete gecin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…