- 8 Kasım 2018
- 5.884
- 14.306
- 248
O nasıl bir babaanneymiş kendi kızının başına gelse kalp krizi geçirir el kızı olunca sevinmiş resmen yazıklar olsun. Allah’ta yengenizin yardımcısı olsun.Benim öz amcam 35 yaşında yengemde 28 inde 4 çocukları var amcam hepimizden gizli eski sevgilisiyle 2 yıllık bir görüşmesi vardı en son gizliden nikah kiymis ona ev açmış ve ikisini birden idare ediyordu sevgiliside boşanmış 1 çocuğu vardı amcam ona hep karımı bosicam sabret çocuklarım için söyleyemiyorum diye oyaladi.. bigun güya iş gereği olarak Karadeniz'e gidecekti karısı onu işte bilirken sevgilisiyle tatile çıkmış karısı şüpheleniyo ama ses çıkarmıyor bigün bunlar sevgili kavga ediyor hanyy nezaman soyliceksin dayanamıyorum gitme onun yanına benim yanımda diyo amcamida sürekli yengem ariyo nerdesin gel eve diyo bu kapıyı çarpıp çıkıyor sevgilisi deli oluyo artık ne plan yaptıysa bilmiyorum yengeme Karadeniz de çekilen fotolar gonderiyolar.. yengem o an ne olduğunu anlamaya çalışıyo kıyamet kopuyor herşey ortaya çıkıyor ve babaanneminde haberi varmış artık oda yengemi sevmediginden hem içi rahatlamış söylememiş hemde korktuğundan susmuş.. 1 yıl oldu halen evliler yengem bosanmayi çok istedi şimdide uğraşıyor ama amcam ölsem de boşanmam diyor bu arada bu olay ortaya çıktığında kayınbabasindanda dayak yedi ama boş napiyolarsa adam bosanmiyor ikisiyle de evli yengem onu eve almıyor diğeriyle kalıyor... Senin işinde çok zor ne diyeceğimi bilemedim aklıma bunlar geldi yazmak istedim rabbim kimsenin başına vermesin çok zor bir durum tmm sizin eşiniz boşanmış olabilir ama neden hangi sebeple gizliyor bu evliliğinizi neden boşandığı eski karısından saklıyor bu ilişkiyi anlayamadim
Babaannem çok yaşlanmış 4 yıl önceortada kaldı ve küçük oğlunun yanına yerleşmek istedi yengem onu kabul etmedi eşyalarını attı Ben seni istemiyorum dedi onun için yengemden çok nefret ediyor hatta sevinmiş bile bu olayaaaO nasıl bir babaanneymiş kendi kızının başına gelse kalp krizi geçirir el kızı olunca sevinmiş resmen yazıklar olsun. Allah’ta yengenizin yardımcısı olsun.
Yengeniz nasıl boşanamıyor ? Mahkeme kesin boşar hele de şu durumda. Amcanızdan da midem bulandı. Metresini hiç söylemiyorum bile.Benim öz amcam 35 yaşında yengemde 28 inde 4 çocukları var amcam hepimizden gizli eski sevgilisiyle 2 yıllık bir görüşmesi vardı en son gizliden nikah kiymis ona ev açmış ve ikisini birden idare ediyordu sevgiliside boşanmış 1 çocuğu vardı amcam ona hep karımı bosicam sabret çocuklarım için söyleyemiyorum diye oyaladi.. bigun güya iş gereği olarak Karadeniz'e gidecekti karısı onu işte bilirken sevgilisiyle tatile çıkmış karısı şüpheleniyo ama ses çıkarmıyor bigün bunlar sevgili kavga ediyor hanyy nezaman soyliceksin dayanamıyorum gitme onun yanına benim yanımda diyo amcamida sürekli yengem ariyo nerdesin gel eve diyo bu kapıyı çarpıp çıkıyor sevgilisi deli oluyo artık ne plan yaptıysa bilmiyorum yengeme Karadeniz de çekilen fotolar gonderiyolar.. yengem o an ne olduğunu anlamaya çalışıyo kıyamet kopuyor herşey ortaya çıkıyor ve babaanneminde haberi varmış artık oda yengemi sevmediginden hem içi rahatlamış söylememiş hemde korktuğundan susmuş.. 1 yıl oldu halen evliler yengem bosanmayi çok istedi şimdide uğraşıyor ama amcam ölsem de boşanmam diyor bu arada bu olay ortaya çıktığında kayınbabasindanda dayak yedi ama boş napiyolarsa adam bosanmiyor ikisiyle de evli yengem onu eve almıyor diğeriyle kalıyor... Senin işinde çok zor ne diyeceğimi bilemedim aklıma bunlar geldi yazmak istedim rabbim kimsenin başına vermesin çok zor bir durum tmm sizin eşiniz boşanmış olabilir ama neden hangi sebeple gizliyor bu evliliğinizi neden boşandığı eski karısından saklıyor bu ilişkiyi anlayamadim
Yahu cidden bu erkeklere güvenilmez.Bak sana benzer bir olay anlatayım.
Adam 17 yıllık evli ve bir çocukları var. Birgün karısına diyor ki, canım benim işyerinden üzerime yapılmış borçlarım var ve hacze verilmiş. Sende devlet memurusun hem sen ceza alma hem de maaşından olma. Gel biz boşanalım. Borçlar bitince tekrar nikah kıyarız diyor. Kadının ailesine de anlatıyor. Ailede kızları zarar görmesin diye kabul ediyor. Boşanıyorlar. Ama kadın tarafından algılanan hali formaliteden boşanıyorlar. Karı kocalık devam ediyor. Hayatlarında hiçbir şey değişmiyor. Adam iş icabı arada şehir dışına çıkıyor. Bi kaç ay sonra borçlar sebebiyle kadına 80 bin tl kredi çektiriyor.
Yaklaşık bir yıl sonra kadının telefonuna bilinmeyen bir numaradan kocasının gelinlikli damatlıklı nikahh fotoğrafı geliyor. Meğer adam boşanmadan 2 ay sonra başka biriyle evleniyor. İki tarafı da uyutuyor. Evlendiği yeni karısına eski karısının psikopat olduğunu çocuğuna zarar verebileceğini söyleyerek oyalıyor falan.
Çok benzer dimi senin hikayene. Yalnız değilsin. Lütfen aklını başına al ve gerekeni yap. Ailene sığın ve boşanma davanı aç. Tehditlerine boyun eğme. Evet bir hata yapmışsın ama hatanın bedelini ömür boyunca ödemek zorunda değilsin. Silkin ve kendine gel. Gerekeni yapabilecek kadar güçlüsün sen.
Evet ailesiyle görüşüyorum hatta ablasıyla bu konuyu konuştum ayni evde kalmalarına razi gelmediğini doğru bulmadığımı söyledim o da ne yapcan çocukları için mecbur katlanacaksin bi süre dedi beynimden vuruldum o an sanırım onlarda bu normal bişeyMuhtemelen eşiniz ilk eşiyle imam nikahıyla (geçerliliğini asla kabul etmesem de baska türlü ifade edemedim)yaşıyor. siz de ikinci eşisiniz. bunun başka türlü açıklaması yok. eşinizin ailesiyle görüşüyor musunuz?
Abisinin mezevenkligini yapiyor herhalde o da. Baska tabir bulamadigim icin uzgunum.Evet ailesiyle görüşüyorum hatta ablasıyla bu konuyu konuştum ayni evde kalmalarına razi gelmediğini doğru bulmadığımı söyledim o da ne yapcan çocukları için mecbur katlanacaksin bi süre dedi beynimden vuruldum o an sanırım onlarda bu normal bişey
Nasıl mecbur katlanacaksınız ya?Evet ailesiyle görüşüyorum hatta ablasıyla bu konuyu konuştum ayni evde kalmalarına razi gelmediğini doğru bulmadığımı söyledim o da ne yapcan çocukları için mecbur katlanacaksin bi süre dedi beynimden vuruldum o an sanırım onlarda bu normal bişey
Hersey anormal ve bal gibi kandiriliyorsunuz da resmi nikah varsa o eski eşin bosandigindan da mı haberi yok ?Yoksa resmi nikah yoksa zaten adı da evlilik değil yaşadığınız maceranın!Sizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Değişik bir aile. onlardan yardım destek beklerken böyle bi karşılık aldim normal karşıladıkları bissy galiba bi erkegin 2 3 karısı olmasiNasıl mecbur katlanacaksınız ya?
Burada gerçek tepkimi yazamıyorum ama içimden sağlam sevgilerimi (!) ablasına gönderdim.
Bu olayda danışıklı dövüş var.
Hiç bir kadın bir hemcinsine vicdanı var ise bunu demez.
Bu kanıtı al.
Bu iş yalancı eş için kazan-kazan durumu.
Kazanan her türlü yalancı eş.
Siz böyle vicdansız insanlardan hemen kurtulmalısınız.
Gerekirse aileniz gelsin sizi alsın.
Aynen öyle durum bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi bana diyorki biz kendi hayatimiza anca yurtdışına çıkınca mutlu oluruz kendimi tamamen sana verebilirim diyor
Hayır değildir.Değişik bir aile. onlardan yardım destek beklerken böyle bi karşılık aldim normal karşıladıkları bissy galiba bi erkegin 2 3 karısı olmasi
Siz öyle diyorsanız öyledir ne diyim yinede tşk ederim zaman ayırıp okuduğunuz içinAy diğer sayfaları okumama hiç gerek yok. Kimse böyle saf olamaz konu besbelli sahteBeğenmedim, olmamış.
Evet almanyadan da bosanma davası acabiliyorum ama burdan yaparsam daha çabuk bir sonuç alırım tabi anlaşmalı boşanma olursaHayır değildir.
Mutlaka ailesinin de çıkarı var. O yüzden abisini haklı göstermeye çalışıyorlar.
Bakalım ablasının başına gelse böyle mi der?
Hiç sanmıyorum, yıkar geçer ortalığı.
Bakın zaman geçtikçe sinme potansiyeliniz oluşur.
Hele de çocuk olursa.
Bence en kısa zamanda annenizi arayın ve her şeyi tüm gerçekliğiyle anlatın.
Burada bir üye yazmıştı, siz Almanya'dan da boşanma işini halledersiniz.
Önemli olan ilk adımı atmak.
Cesur olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?