Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Ailenden nasil gizledin adamin çocukları olmadığını. Düğün yaptiniz mi? Adamin annesinin babasinin haberi varmi okuduklarima şok oluyorum

Hayir ben evlenmiştim izin verselerde vermeselerdi iş işten geçmişti ama eşim olacak kişi bunu aileme soylememi istememişti banada o an mantikli geldi ailemi bide oyle üzmek istemediğim için

Reactions: 000
Şaka değil keşke şaka olsaydi

Bunu niye kendinize yapiyorsunuz ?
Boyle sevgi mi olur ? Adamin yaptigi sey inanilir gibi degil ama ondan da tuhafi bunu kabul edecek bir insan bulmasi. Hadi onu da gectim, bi de sevginiz agir basan taraf saka gibi. sizi bu sekilde aptal yerine koyan bir insani mi seviyorsunuz gercekten ?
Lutfen biraz aklinizi basiniza toplayin. Acik acik konusun, normal evli cift gibi yasamayi beceremiyorsa birakin haftanin her gunu eski karisinda kalsin. Dunyada cocuklari olup bosanan bi onlar mi..

Reactions: 000
Adam cocuklarinin annesine "alman vatandasi biriyle formalite evlilik yaptim, Yurt disina cikana kadar boyle idare etmemiz lazim" demistir. Ikinizi de kandiriyor ama ikinizden de faydalaniyor. Cocuk istemesi de boşuna degil

Uzulerek soyluyorum ki boyle evlilikler yapiliyor. Ben de yurtdisindayim ve bu tur evliliklere sahit oldum. Bildigin evli karisindan bosanip digeriyle evlenip, yurtdisina cikinca da yenisinden bosanip tekrar eski karisiyla evlenenleri gordu bu gozler.

Adam cocuklarinin annesine "alman vatandasi biriyle formalite evlilik yaptim, Yurt disina cikana kadar boyle idare etmemiz lazim" demistir. Ikinizi de kandiriyor ama ikinizden de faydalaniyor. Cocuk istemesi de boşuna degil
Kesinlikle.
Konu sahibinin yalancı eşi süre dolduruyor.
Vatandaşlık için belli bir yıl evli kalması lazım.

Konu sahibini de bağlamak için çocuk istiyor ki boşanma olmasın.

Ben bu siteye 39392829 defa yazdim evlenip boşanmış bir erkekle,daha önce evlenmemis birisi evlenmese keşke. Ahhh aaaah
Evet kadin daha once evlenip boşanmıştır,erkegin ilk evliligidir o olur.
Bilmiyor musunuz bizim toplumda kadin kadinin düşmanıdır ben neler neler gördüm durumunuza gercekten üzüldüm yaş kaç bu adam sizi kandiriyor

Hayir ben evlenmiştim izin verselerde vermeselerdi iş işten geçmişti ama eşim olacak kişi bunu aileme soylememi istememişti banada o an mantikli geldi ailemi bide oyle üzmek istemediğim için
Kim bilir ne çıkarı var ya. Çakala bak

28

Ah gülüm 1 yas büyüksün benden bu sitede hickimseye boşan demedim ama senin bu evliligin nasil bir evlilik kizma ama o kadinla ayni evde kaliyorlar neler yapiyorlar ne yaşıyorlar ayrica eski karısının haberi yoksa 2 gun senin yanina geliyorsa
Eski karisina ne diyormuş? Madem gizliyor evliligini
Aman Allah ım cocuklarda isin bahanesi zaten hep böyle olur kendini kac kurtar nolur gözünü sevdigim

Sizi üzmek istemem ama eşiniz büyük ihtimal ikinizi birden idare ediyor. Ve siz nikahlı eşi olmanıza rağmen sanki haftasonları idare edilen bir sevgili durumunda kalmissiniz bu örnek için ayrıca Özür dilerim ama durum bu .boşandığı kadınla aynı evde yaşamak ne demek öbür kadın bunu nasıl kabul ediyor haftanın 5 günü .sizcede bu hikayede oturmayan birseyler yok mu ?

Hayır benden maddiyat olarak faydalanmıyor aksine çalışmama bile izin vermiyor

Siz bence hemen boşanın sonra da geldiğiniz ülkeye dönün. Yurtdışında büyümüş kızlar saf oluyor, bu adam sizi kandırıyor. Aileniz uçak bileti alır mı?

Yok bosancam ama bana yasattiklarinin acısını almak istiyorum onuda nasil yapcam bilmiyorum

Maddiyat olarak nasılsınız? Akşıma tek şey geliyor o da adamın sizden maddi olarak faydalanmak istediği.
Konu sahibi bir Avrupa ülkesi vatandaşı. Bence hedef o. Zaten yalancı eşi de belirtmiş, yurt dışında yaşamak istediğini.
Utanmadan burada konu sahibinin yanında yaşamıyor, yurt dışında yanında yaşarmış, ilgisini verebilirmiş.
Ya havle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…