- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Hayir ben evlenmiştim izin verselerde vermeselerdi iş işten geçmişti ama eşim olacak kişi bunu aileme soylememi istememişti banada o an mantikli geldi ailemi bide oyle üzmek istemediğim içinEski eşin çocuklara zarar vermesinden korkan biri şikayet ederek velayeti alırdı. Tamam seviyorsunuz ama bu kadar da her söylediğine inanmayın.
Ayrıca çok küçük değiller. İyi bir pedagog eşliğinde durum anlatılabilir.
Sizin ailenize de evlenmenize izin versinler diye mi çocukları sakladınız?
Şaka değil keşke şaka olsaydi
Adam cocuklarinin annesine "alman vatandasi biriyle formalite evlilik yaptim, Yurt disina cikana kadar boyle idare etmemiz lazim" demistir. Ikinizi de kandiriyor ama ikinizden de faydalaniyor. Cocuk istemesi de boşuna degil
Kesinlikle.Adam cocuklarinin annesine "alman vatandasi biriyle formalite evlilik yaptim, Yurt disina cikana kadar boyle idare etmemiz lazim" demistir. Ikinizi de kandiriyor ama ikinizden de faydalaniyor. Cocuk istemesi de boşuna degil
Ailesinin hepsinin haberivar evime gelip giderler. Ailemdende işte bi şekil gizledimAilenden nasil gizledin adamin çocukları olmadığını. Düğün yaptiniz mi? Adamin annesinin babasinin haberi varmi okuduklarima şok oluyorum
Bende kendimi ayni o şekil hissediyorum resmi nikahimiz olsada
Kim bilir ne çıkarı var ya. Çakala bakHayir ben evlenmiştim izin verselerde vermeselerdi iş işten geçmişti ama eşim olacak kişi bunu aileme soylememi istememişti banada o an mantikli geldi ailemi bide oyle üzmek istemediğim için
Gülüm naptin sen ya gözün dönmüş sanki cok mu aşık oldun bu adamaAilesinin hepsinin haberivar evime gelip giderler. Ailemdende işte bi şekil gizledim
Ben bu siteye 39392829 defa yazdim evlenip boşanmış bir erkekle,daha önce evlenmemis birisi evlenmese keşke. Ahhh aaaah
Evet kadin daha once evlenip boşanmıştır,erkegin ilk evliligidir o olur.
Bilmiyor musunuz bizim toplumda kadin kadinin düşmanıdır ben neler neler gördüm durumunuza gercekten üzüldüm yaş kaç bu adam sizi kandiriyor
Hayır benden maddiyat olarak faydalanmıyor aksine çalışmama bile izin vermiyorMaddiyat olarak nasılsınız? Akşıma tek şey geliyor o da adamın sizden maddi olarak faydalanmak istediği.
Evet cok aşık olmuştum böyle aşk olmaz olsun allah düşmanım başına vermesinGülüm naptin sen ya gözün dönmüş sanki cok mu aşık oldun bu adama
Ah gülüm 1 yas büyüksün benden bu sitede hickimseye boşan demedim ama senin bu evliligin nasil bir evlilik kizma ama o kadinla ayni evde kaliyorlar neler yapiyorlar ne yaşıyorlar ayrica eski karısının haberi yoksa 2 gun senin yanina geliyorsa
Hayır benden maddiyat olarak faydalanmıyor aksine çalışmama bile izin vermiyor
Yok bosancam ama bana yasattiklarinin acısını almak istiyorum onuda nasil yapcam bilmiyorumAh gülüm 1 yas büyüksün benden bu sitede hickimseye boşan demedim ama senin bu evliligin nasil bir evlilik kizma ama o kadinla ayni evde kaliyorlar neler yapiyorlar ne yaşıyorlar ayrica eski karısının haberi yoksa 2 gun senin yanina geliyorsa
Eski karisina ne diyormuş? Madem gizliyor evliligini
Aman Allah ım cocuklarda isin bahanesi zaten hep böyle olur kendini kac kurtar nolur gözünü sevdigim
Konu sahibi bir Avrupa ülkesi vatandaşı. Bence hedef o. Zaten yalancı eşi de belirtmiş, yurt dışında yaşamak istediğini.Maddiyat olarak nasılsınız? Akşıma tek şey geliyor o da adamın sizden maddi olarak faydalanmak istediği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?