- 15 Ekim 2017
- 81
- 299
- 93
- 49
Öyle yapcam geldiğim yere geri gidip onlarin istediği şeyi de vermicemSiz bence hemen boşanın sonra da geldiğiniz ülkeye dönün. Yurtdışında büyümüş kızlar saf oluyor, bu adam sizi kandırıyor. Aileniz uçak bileti alır mı?
Mesaj at konuyla alakali . Eski eşine neden hala.söylemedin ben kabul etmiyorum. Bu nadis evlilik vs vs Gonderdigi yanıtları da boşanma davasında kullan . Yoksa elinde aksini kanitlayacak zerre delil yokYok bosancam ama bana yasattiklarinin acısını almak istiyorum onuda nasil yapcam bilmiyorum
Bak sana benzer bir olay anlatayım.
Adam 17 yıllık evli ve bir çocukları var. Birgün karısına diyor ki, canım benim işyerinden üzerime yapılmış borçlarım var ve hacze verilmiş. Sende devlet memurusun hem sen ceza alma hem de maaşından olma. Gel biz boşanalım. Borçlar bitince tekrar nikah kıyarız diyor. Kadının ailesine de anlatıyor. Ailede kızları zarar görmesin diye kabul ediyor. Boşanıyorlar. Ama kadın tarafından algılanan hali formaliteden boşanıyorlar. Karı kocalık devam ediyor. Hayatlarında hiçbir şey değişmiyor. Adam iş icabı arada şehir dışına çıkıyor. Bi kaç ay sonra borçlar sebebiyle kadına 80 bin tl kredi çektiriyor.
Yaklaşık bir yıl sonra kadının telefonuna bilinmeyen bir numaradan kocasının gelinlikli damatlıklı nikahh fotoğrafı geliyor. Meğer adam boşanmadan 2 ay sonra başka biriyle evleniyor. İki tarafı da uyutuyor. Evlendiği yeni karısına eski karısının psikopat olduğunu çocuğuna zarar verebileceğini söyleyerek oyalıyor falan.
Çok benzer dimi senin hikayene. Yalnız değilsin. Lütfen aklını başına al ve gerekeni yap. Ailene sığın ve boşanma davanı aç. Tehditlerine boyun eğme. Evet bir hata yapmışsın ama hatanın bedelini ömür boyunca ödemek zorunda değilsin. Silkin ve kendine gel. Gerekeni yapabilecek kadar güçlüsün sen.
Negret ediyorum erkeklerdenBak sana benzer bir olay anlatayım.
Adam 17 yıllık evli ve bir çocukları var. Birgün karısına diyor ki, canım benim işyerinden üzerime yapılmış borçlarım var ve hacze verilmiş. Sende devlet memurusun hem sen ceza alma hem de maaşından olma. Gel biz boşanalım. Borçlar bitince tekrar nikah kıyarız diyor. Kadının ailesine de anlatıyor. Ailede kızları zarar görmesin diye kabul ediyor. Boşanıyorlar. Ama kadın tarafından algılanan hali formaliteden boşanıyorlar. Karı kocalık devam ediyor. Hayatlarında hiçbir şey değişmiyor. Adam iş icabı arada şehir dışına çıkıyor. Bi kaç ay sonra borçlar sebebiyle kadına 80 bin tl kredi çektiriyor.
Yaklaşık bir yıl sonra kadının telefonuna bilinmeyen bir numaradan kocasının gelinlikli damatlıklı nikahh fotoğrafı geliyor. Meğer adam boşanmadan 2 ay sonra başka biriyle evleniyor. İki tarafı da uyutuyor. Evlendiği yeni karısına eski karısının psikopat olduğunu çocuğuna zarar verebileceğini söyleyerek oyalıyor falan.
Çok benzer dimi senin hikayene. Yalnız değilsin. Lütfen aklını başına al ve gerekeni yap. Ailene sığın ve boşanma davanı aç. Tehditlerine boyun eğme. Evet bir hata yapmışsın ama hatanın bedelini ömür boyunca ödemek zorunda değilsin. Silkin ve kendine gel. Gerekeni yapabilecek kadar güçlüsün sen.
Benim derdim başımdan aşkın burda böyle uyduruk şeyler yazmak icin zamanim yok inanmasi size kalmış ben sadece derdimi paylasmak istedim belki arkadaşların bana yardimi dokunur bana yol gösterirler diyeAçıkçası sizin evli olduğunuza pek inanmadım.. aileniz eşinizi hiç mi araştırmadı hiç mi duymadılar adamın çocuklarının olduğunu.. ayrıca haftada 5 gün adam resmen eski eşiyle yaşıyor eski eşten korkup sizi söylememiş böyle bi saçmalık mı olur? durust olmadığınız noktalar varmış gibi geldi bilemedim
Avrupadami yasiyorsun orasini anlayamadim. Acisini al tabi onun ...... neyse. Utanmaz.Yok bosancam ama bana yasattiklarinin acısını almak istiyorum onuda nasil yapcam bilmiyorum
Ailemden yana bir sorunum yok onlar beni kabul ederler sadece ben cok pişmanım onlari bu yanlışımdan dolayi ikinci kez hayalkırıklığına ugratmakBirde büyük ihtimal eşinizin amacı sizin yurtdışı vatandaşlığından yararlanmak. Neden böyle bir adama kendinizi kullandıriyorsunuz ki .ailenizle hiç mi gorusmuyorsunuz? Sizi kabul etmezler mi geri donseniz
Çok haklısınız tşk ederim iste bu yüzden buraya yazdım derdimi çünkü kimseyle paylaşamıyorum kendimde bu kadar düşünüp kuramiyorumevladım bak eski karısına evlendiğini söylemiyor kadının psikolojik sorunları var çocukları göstermez diye ama seninle yurt dışına yerleşmeye çalışıyor.. çocukların psikolojisi bozulmasın diye 5 gün yanlarına gidiyor ama seninle yurtdışına he desen koşa koşa gidecek. sence mantıklı mı?
Böyle düşünmeyin insan beşer sasar. Hepimiz yanlış kararlar alabiliriz hayatta yeterki bu hatayı surdurmeyelim. Yaşınız daha çok genç kendinize yazık etmeyin derim ben .birde bu adamdan korkmayın pabuç bırakmayın böyle kendini akıllı sananlara . Ne demek haftanın 5 günü eski karısıyla yaşamak çok saçma şeyler bunlarAilemden yana bir sorunum yok onlar beni kabul ederler sadece ben cok pişmanım onlari bu yanlışımdan dolayi ikinci kez hayalkırıklığına ugratmak
Evet almanyada dogdum büyüdüm turkiyeye yerleştimAvrupadami yasiyorsun orasini anlayamadim. Acisini al tabi onun ...... neyse. Utanmaz.
Yok ebesinin bale pabucu. Üzgünüm ama sanki onlar resmi evli ve bütün ailenin senden haberi yokta adam metresi gibi iki gün gönlünü yapıp gidiyor gibi. Tabiki bir kadın olarak kendini bu duruma düşürmen üzücü. Hiçbir sevgi kendine saygını aşmamalı. Acilen toparlan bu yaşadıkların hiç bir ülkede kabul görmezSizin düşüncelerinize ihtiyacım var bu konuyu kimseyle paylaşamıyorum..
Ben 1,5 yıldır evliyim.. Eşim daha önce evlenip boşanan birisi o evlilikten de 2 çocuğu var biri 10 diğeri 8 yaşında. Biz evlenmeden önce herseyden haberim vardı bunları hiç sorun etmedim. Gelelim asıl konuya. Biz eşimle başka bir sehirde yaşıyoruz çocukları anneleriyle başka bir şehirde. Yaklaşık bir yıldır eşim haftanın 5 günü çocuklarının yanina gidiyor ve onlarla kalıyor 2 gün de benim yanima gelip tekrar oraya gider. Başta bana söylediği şey çocuklarının bu boşanmadan haberleri olmadığını onları psikolojik olarak etkilemek istemediğini babalarının yokluğunu belli ettirmek istemediğini söyledi bende bunu kabullenmesi çok zor olsada çocukların bi günahı olmadığı için kendimi onların yerine koyduğum için bişey demedim. Ve benim en çok tuhafıma giden şey çocuklarının annesi benden hic haberi yok eğer o öğrenirse çocuklarımı bana bidaha göstermez korkusu varmış eşimde. Çocukları biraz daha büyüyünce akılları erince benimle evli olduğunu söylicekmiş. Eşim bana çok değer verir beni cok mutlu eder bu zamana kdr aramizda hic bunun haricinde bi sorun yaşamadık ama bunu artık daha fazla kabullenemiyorum dayanamıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum kızlar aileme de bu durumu anlatamiyorum onlarin cocuklardan haberi yok çok büyük bir çıkmazdayım boşanayim diyorum ama sevgim ağır basıyor.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu içimi dökmek istedim sizlere
Restinizi çekin. Böyle bir hayatı kimse hak etmez.Bende kendimi ayni o şekil hissediyorum resmi nikahimiz olsada
Bende onu düşünüyorum eski esiyle evli gibi ilişkisi olsa o buna nasıl razı gelir haftanin 2 3 günü evde olmamasina. Başta zaten ayni şehirde kaliyorduk sonra şehir degistirdik
Çok haklısınız tşk ederim iste bu yüzden buraya yazdım derdimi çünkü kimseyle paylaşamıyorum kendimde bu kadar düşünüp kuramiyorum
Böyle bi saçmalığı bile bile yaşamalar varmi
Bana çok yeminler ediyor sanırım ben o yeminlerine inaniyorum ben cok salağım gerçekten gözüm hala kör benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?