HaklisimizSiz nasıl 5 günü evde olmamasına razıysanız, o da 2-3 gün olmamasına razıdır. Size çocuk demiş, ona da ek iş yapıyorum vs demiş olabilir.
ben sessiz kalmiyorum çünkü artik iş çığırından çıktı hergün kavga etmekten yıprandım sonuç olarakta hasta sorunlu olan ben oldumHakaret olarak almayin , hakaret etmedim ancak bu kadar saf olunabilecegine de inanmiyorum
Yani kocaniz haftanin 5 gunu eski karisiyla ayni evde yasiyor 1 senedir ve siz buna sesinizi cikarmiyorsunuz , bir disardan bakip konuyu baskasi yazmis gibi okur musunuz?
Eminim o kadin kocanizi kocasi olarak goruyor ve kesinlikle bosanmalarinin sebebi borc , haciz vs gibi bir durum
Bunu kendinize yapmayin , ortada igrenc bir adam var , iki kadini da kandirmis hayatini yasiyor , basin tekmeyi ve manevi tazminat davasi acin , gerci hakim bile inanamaz su anlattiginiza
Evet yabancı ülke vatandaşıyım aynen dediğiniz gibi yalanlara büründüm
Hayatım sen kendini o aile için harcıyorsun. Kusura bakma öyle. Resmi nikahın varsa bile gerçekten teoride değil ama pratikte metres hayatı yaşıyorsun. Asıl aile o sen 2 günlük gönül ilişkisi. Sonra sana metres oluyorsun yorumunu yapan arkadaşa kızma. Metres ilişkisi nasıl olur: aileden gizli, haftanın bir iki günü gizli saklı. Seninki de aynı böyle değil mi? Yani resmi nikahım var diyorsun ama resmi nikah sadece öyle bir defter olarak kalmış. Uygulamaya geçmemiş yani.Bende kabul etmiyorum ayni evde kalmalarına benimde bildiğim cocuklarla dışarda vakit gecirilir yada evine getirebilir ama bunlarda bu şekil oluyor onunda sebebi baba ve annelerini evli bildikleri icin
Bende daha fazla boyle saçma sapan bir hayati yaşamak istemediğim için boşanmak istediğimi söyledim o da kabul etti 2 gun sonra boşanamazsın seni çok üzerim aileni yok ederim diye beni tehdit ediyorArkadaşım seni tek tutan şey nikah mı?
Peki neyine yarıyor?
Adam 5 gün eski eşiyle aynı evde takılıyor geliyor sense öylece duruyorsun.
Keşke bazı insanlara mantık yüklemesi yapılabilse.
E boyle bir adam size haklisin der mi?Haklisimiz
ben sessiz kalmiyorum çünkü artik iş çığırından çıktı hergün kavga etmekten yıprandım sonuç olarakta hasta sorunlu olan ben oldum
Ancak tehdit eder , hicbirsey yapamazBende daha fazla boyle saçma sapan bir hayati yaşamak istemediğim için boşanmak istediğimi söyledim o da kabul etti 2 gun sonra boşanamazsın seni çok üzerim aileni yok ederim diye beni tehdit ediyor
Haklisin çok üzülüyorum sevip evleniyorsun sonrada boyle bi kabusla karşı karşıya kaliyorsun ben evliliği böyle hayal etmemistimHayatım sen kendini o aile için harcıyorsun. Kusura bakma öyle. Resmi nikahın varsa bile gerçekten teoride değil ama pratikte metres hayatı yaşıyorsun. Asıl aile o sen 2 günlük gönül ilişkisi. Yemin ediyorum bak aynı metres ilişkisi olmuş. Sonra sana metres oluyorsun yorumunu yapan arkadaşa kızma. Metres ilişkisi nasıl olur: aileden gizli, haftanın bir iki günü gizli saklı. Seninki de aynı böyle değil mi? Yani resmi nikahım var diyorsun ama resmi nikah sadece öyle bir defter olarak kalmış. Uygulamaya geçmemiş yani.
Bilmiyorum aklinda nasil bisey kurduğunu o yüzden bekledim hep zamani geldi söyler çocuklarına diye ama artik dayanamiyorum sabrim kalmadi. Nikahimiz gerçek elimde belgeler var. Bide o yalan olsaydı artik akıl hastanesine yatardim heralde
Öyle mi?Bende daha fazla boyle saçma sapan bir hayati yaşamak istemediğim için boşanmak istediğimi söyledim o da kabul etti 2 gun sonra boşanamazsın seni çok üzerim aileni yok ederim diye beni tehdit ediyor
Belki düşüncesi
Sanırım cocuk isteme sebebi beni kendine daha cok baglamak. Cok kötüyüm artik ne düşüneceğimi şaşırdım
Keşke keşkeeee kendimden nefret ediyorumBence de adam seninle yurt disina gidebilmek icin evlenmis. Keske kendine denk biriyle evlenseydin
Sakın.Çocuk demişken aşırı cok ısrarla çocuğumuz olsun istiyor
Kendini garantiye almak istiyor .aynen kocasını kaybetmemek ve kullanmak isteyen kadınlar gibi son 10 yıldır erkek turu de çoğaldı bu durumun .Çocuk demişken aşırı cok ısrarla çocuğumuz olsun istiyor
Tek değilsin buna emin olSanırım bu dünyada ben tek'im böyle bi hayat yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?