Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Siz nasıl 5 günü evde olmamasına razıysanız, o da 2-3 gün olmamasına razıdır. Size çocuk demiş, ona da ek iş yapıyorum vs demiş olabilir.
Haklisimiz
ben sessiz kalmiyorum çünkü artik iş çığırından çıktı hergün kavga etmekten yıprandım sonuç olarakta hasta sorunlu olan ben oldum

Evet yabancı ülke vatandaşıyım aynen dediğiniz gibi yalanlara büründüm

Benim yorumum eşiniz sizinle bir kaç yıl evli kalmak zorunda.
Ondan da boşanmaz.
Hedefi belli etmiş yurt dışına gitmek istiyor.
Hatta belki çocuklarını bile götürmek istiyor.
O yüzden böyle yalancı birine bağlanmamak için lütfen korunun.
Çocuk yapmayın.
Çocuğunuz böyle bir baba profiline sahip olmasın.
Bir an önce rest çekin.
Ve eski karısı çok büyük ihtimal sizi biliyor.
Böyle bir durumu saklayamaz.
Belki eski eşini de ikna etti, evli kalmalıyım yurt dışı için tek şansım bu diye.
Aşıksınız sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Ama adam size asla aşık değil.Bunu görün.
Yoksa 10 ve 8 yaşındaki çocuklar için eski eşle yaşanmaz.

Umarım hemen bir aksiyon alırsınız.
Lütfen çocuk yapmayın.

Bende kabul etmiyorum ayni evde kalmalarına benimde bildiğim cocuklarla dışarda vakit gecirilir yada evine getirebilir ama bunlarda bu şekil oluyor onunda sebebi baba ve annelerini evli bildikleri icin
Hayatım sen kendini o aile için harcıyorsun. Kusura bakma öyle. Resmi nikahın varsa bile gerçekten teoride değil ama pratikte metres hayatı yaşıyorsun. Asıl aile o sen 2 günlük gönül ilişkisi. Sonra sana metres oluyorsun yorumunu yapan arkadaşa kızma. Metres ilişkisi nasıl olur: aileden gizli, haftanın bir iki günü gizli saklı. Seninki de aynı böyle değil mi? Yani resmi nikahım var diyorsun ama resmi nikah sadece öyle bir defter olarak kalmış. Uygulamaya geçmemiş yani.

Arkadaşım seni tek tutan şey nikah mı?
Peki neyine yarıyor?
Adam 5 gün eski eşiyle aynı evde takılıyor geliyor sense öylece duruyorsun.
Keşke bazı insanlara mantık yüklemesi yapılabilse.
Bende daha fazla boyle saçma sapan bir hayati yaşamak istemediğim için boşanmak istediğimi söyledim o da kabul etti 2 gun sonra boşanamazsın seni çok üzerim aileni yok ederim diye beni tehdit ediyor

Haklisimiz

ben sessiz kalmiyorum çünkü artik iş çığırından çıktı hergün kavga etmekten yıprandım sonuç olarakta hasta sorunlu olan ben oldum
E boyle bir adam size haklisin der mi?
Simdi baktim yorumlara yabanci vatandasliginiz varmid , adamin niyeti cok ortada
Gidin ailenizin yanina ve bosanma evraklarini gonderin ona direk , hic muhatap bile olmayin
Gittikten sonra da karisina bir mail atin herseyi anlatan , tum huzuru kacsin serefsizin

Bende daha fazla boyle saçma sapan bir hayati yaşamak istemediğim için boşanmak istediğimi söyledim o da kabul etti 2 gun sonra boşanamazsın seni çok üzerim aileni yok ederim diye beni tehdit ediyor
Ancak tehdit eder , hicbirsey yapamaz
Korkmayin , gerekiyorsa savciliga gidip uzaklastirma karari cikarin

Haklisin çok üzülüyorum sevip evleniyorsun sonrada boyle bi kabusla karşı karşıya kaliyorsun ben evliliği böyle hayal etmemistim

Bu çok normal bir durum madem eşinize söyleyin de siz de o yokken beş gününüzü eski sevgilinizin evinde geçirin. Eski sevgilinizin de psikolojik sorunu vardır, size ve ailenize zarar verebilir mesela. Madem bu durum aile olmaya engel değil... Hay Allah'ım beynim yandı.

Bence bir avukat bulup danışın durumu, bir araştırsın eşinizin herhangi bir şeye bulaşıp bulaşmadığını.. Ya mal mülk davası var ya da çok daha ciddi şeyler dönüyor. En olağan ihtimalde bile eski ama sizden daha çok vakit geçirdiği eşin boşanmanın gerçek olduğundan haberi yok, sizi ikinci bir kadın olarak görüp kullanıyor. Çok özür dilerim bu ifadeyi kullanmak istemezdim ama en iyi ihtimal bile böyle berbat.

Böyle bir duruma tanık olmuştuk.Adam birgün önce akşam doğum için karısını getirmiş.Kadın,doğumda yatarken sonraki gün diğer kadından olan çocuk hastalanmış aynı hastanenin aciline getirmişler.Kimin kimden haberi vardı,yada yoktu bilmiyoruz ama,adam acil girişinden gelip çocuğa bakıp gidiyor.Sonra diğer girişten girip servise çıkıp doğum için yatan karısını ziyarete çıkıyordu.Tabi acil çalışanlarının durumun farkına vardıklarını anlayınca,biri bir pot falan kırar diye korktu sanıyorumki.Yoktan yere kavga çıkarıp çocuğu başka hastaneye götürmek istediğini söyledi ve götürdü.Sizinkinin yalanlarıda dökülür ortaya.Ama,bu işte kandırılıp,uyutulan sizsiniz gibi duruyor.

Öyle mi?
O zaman o 5 gün yokken ailenin yanına git
Herşeyi onlara anlat
Kurtulmak istediğini söyle
Bu konuyu onla mesaj yoluyla da konuş ve tehdit ettiği mesajları ss al
Şikayette bulun uzaklaştırma al

Efendi gibi boşanmayı kabul etmezsen karısına herşeyi anlatacağını söyle

Belki düşüncesi
Sanırım cocuk isteme sebebi beni kendine daha cok baglamak. Cok kötüyüm artik ne düşüneceğimi şaşırdım

Sanırım bu dünyada ben tek'im böyle bi hayat yaşayan

Yaa en iğrenci de, anne babasını evli zanneden çocuklar için aynı yatakta yatmaya devam etmeleri...

Yapmaz etmez diye düşünmeyin,güya çocuklarının psikolojisi için karısını bırakıp beş gün eski karısında kalan adam aynı yatağa da büyük bir zevkle giriyordur. Belki çocuklar kardeş de ister düzeni bozulmasın anlamasınlar diye çocuk da yaparlar...

Kendinize bunu yapmayın lütfen. Arayarak konuşmayın mesajla söyleyin boşanmak istediğinizi, tehdit ederse de hemen kaydedin delil toplayın. Orda kaldığıyla ilgili de konuşun konuşturun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…