Sağlıklı düşünemiyorum kızlar bana yardım edin :(

Tek değilsin buna emin ol
Böyle bi saçmalığı bile bile yaşamalar varmi
Bana çok yeminler ediyor sanırım ben o yeminlerine inaniyorum ben cok salağım gerçekten gözüm hala kör benim

Senin ona neden benimle evlendin diye sorman cok sacma degilmi herseyi kabul etmissin bu gercek bir evlilige bile benzemiyor nerden biliyorsun eski karisiyla hala kari koca hayati yasamadigini? O sana derse biliyordun boyle olacagini sikayet etmeye hakkin yok ne yaoacaksin ailenden gizlemissin degdimi yani butun bunlara yani ben anlamiyorum hicmi aklin basinda degildi kardesim bu sacmalikla evlenene kadar??

Bosanm neden olur ayni evde birbirlerine tahammül edemiyorlardir vs 5 gün ayni evde kalıyorlar demek ki gayette iyi anlaşıyorlar. 8-10 yaşındaki çocuk bilmez mi anne babanin ayni odada yatmaları gerektiğini ayri odada yatmiyorlardir. Cok ilginç işler. Nasil kabul ettiniz bunu onlar sizden daha cok paylaşımda bulunuyorlar 2 gun nedir ya, 5 gun baska evde kalmak nedir. Yazik ediyorsunuz kendinize

Evlenip ayrıldığını cocuklari oldugunu biliyordum. Biz evlendikten yarim sene sonra cocuklarim yanina gidip orda kalmaya başladı ben başta böyle olacağını bilseydim bunu bile bile evlenirmiydim? Asla.

Sanırım bu dünyada ben tek'im böyle bi hayat yaşayan
Yaşamak zorunda değilsin.
Yalancı eşinden çocuğun yok. Yani sizi ayrılsanız bağlayacak bir bağ yok. Bu büyük şans. Hemen boşanıp kendini kurtarabilirsin.
Hem de yurt dışına gitme şansın var.
Çok büyük ihtimal bir daha yalancı eşinin suratını bile görmezsin.

Bunu bir düşün lütfen.

Bu konu saka mi?
Esiniz baya resmi nikahli esiniz baska bir sehre gidip eski esiyle kaliyor, eski esin haberi yok,her sey cocuklarin psikolojisi icin.
Sizin de tum bunlara ragmen sevginiz agir basiyor oyle mi ?
Neymis bu sevgi ya akil, mantik, ongoru her seyi mi yok etti ?
Ya adam sizinle dalga geciyor ya siz bizimle.

Böyle bi saçmalığı bile bile yaşamalar varmi

Bana çok yeminler ediyor sanırım ben o yeminlerine inaniyorum ben cok salağım gerçekten gözüm hala kör benim
Bile bile değil tabii . Saf iyi niyet ve insanlara olan güvenden, sizin gibi insanlarin bu gwrcegi fark edip belki de gerçeği kendilerine itiraf edememesinden . Adı ne olursa olsun umulmayan taş baş yarıyor. Sonra boşanma davası aç bakalım ne oluyor . biliyordu hakim beggg! Benim eski eşimle görüştüğümu , onların yanında kaldığımi , bunu bile bile kabul etti diyor o... çocukları. Ben üçkağıtçı ser...Siz pisligin Yalancının tekiyim diyen daha hic görmedim maalesef

Evlenip ayrıldığını cocuklari oldugunu biliyordum. Biz evlendikten yarim sene sonra cocuklarim yanina gidip orda kalmaya başladı ben başta böyle olacağını bilseydim bunu bile bile evlenirmiydim? Asla.
Tamam ama sonradan kabullenmissin ilk basta resti cekicektin bosanacaktin boyle bir sey kabul edilirmi biraz mantikli dusun ailene anlat yaptığın hatayi onlar arkanda durur tehtitlere kanma hicbisey yapamaz avukatla gorus vs elinden ne geliyorsa

Şaka değil keşke şaka olsaydi

Resmi nikahimiz var diyorsunuz ama belki o kagit bile duzmece. Simdilerde millet herseyin bir sahtesini buluyor. Ayrica bir kadin eski esi bile olsa hayatinda baska bir kadin oldugunu kesinlikle anlar. Kadinlarin onsezileri cok gucludur. Bunu anlayamayan kadin afedersiniz baya baya saftir ve esinizin eski esi oyle saf birine benzemiyor yazdiklarinizi okuyunca. Eski esi evlenecek ve kadinin birseyden haberi olmayacak? Bu internet caginda? Geciniz. Sizin ailenizden cocuklu bir adamla evlendiginizi saklanamiz ise ayri bir facia. Yurtdisindan boyle bir cikmazin icine kendinizi sokarak Turkiye'ye kacmaniz ise suursuzlugun kacinci seviyesi? Nasil kandiniz Allah askina, yurtdisinda dogup buyumussunuz. Bosanin ve dogdugunuz ulkeye ailenize geri dönün.

Konu senin bu adamla neden evlendiğin değil neden hala evli kaldığın güzelim? Bilmiyordun böyle olacağını ama artık biliyorsun ...neden hala o gittiği gün ulkene dönmedin,adam zaten 5 gün yok ,seni rehin tutmuyor sonuçta ?

Turkiyenin kanunlarini bilmiyorum bunlari gitmeden once savciliga bildirsem boşanmışlar ama ayni evde yaşıyorlar diye sorun yaşarlar mi aceba hani ne bilim devletten yardim fln alıyorlarsa?

Eski eşin çocuklara zarar vermesinden korkan biri şikayet ederek velayeti alırdı. Tamam seviyorsunuz ama bu kadar da her söylediğine inanmayın.
Ayrıca çok küçük değiller. İyi bir pedagog eşliğinde durum anlatılabilir.
Sizin ailenize de evlenmenize izin versinler diye mi çocukları sakladınız?

Reactions: 000

Turkiyenin kanunlarini bilmiyorum bunlari gitmeden once savciliga bildirsem boşanmışlar ama ayni evde yaşıyorlar diye sorun yaşarlar mi aceba hani ne bilim devletten yardim fln alıyorlarsa?
Yardım alıyorlarsa durumlarına üzülüp şikayet etmez misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…