Evet ben de çalışırken en azından öğlen salata yiyordum akşamı da az yiyerek dengeliyordum ve işe gidip gelirken bir kaç durak önce iniyordum ya da çok ileriki duraktan biniyordum ama işten ayrılınca evden çıkasım da gelmiyor yürüyüş içinÇok kötüyüm bütün belirtiler var ama regl yok. Bakalım ne zaman olacağım. Ay inşallah bana da çok uzun korunma demez.
Sanmıyorum canım uzun diyeceğini keşke hemen gitseydin doktoruna beni hemen çağırıp kist var mı yok mu bakmıştı.
Haklısın ama patates çok kalorili ya ondan dengelemeye çalıştım. İki öğün pilav olayını da buraya yazarken farkettim zaten. Buraya yazmanın güzelliği de o zaten. Zaten evde olduğum gün çok düzenli gidemiyorum işte daha iyi oluyor.
Hmm bak bunu bilmiyordum nasıl bi etkisi varmış peki canım barut ağacının? eşimde içiyor ona da söyleyeyim o zaman
Evet ben de çalışırken en azından öğlen salata yiyordum akşamı da az yiyerek dengeliyordum ve işe gidip gelirken bir kaç durak önce iniyordum ya da çok ileriki duraktan biniyordum ama işten ayrılınca evden çıkasım da gelmiyor yürüyüş içineski günlerimi düşünüyorum da sporla geçen her günümü ve ne kadar fit olduğumu iyice moralim bozuluyor
barut ağacı kabuğu Elektrolit bozukluklarına bağlı belirti ve bulgular, karaciğer sorunları, böbreklere olmsuz etki, kanamalı kolit, bağırsak mukozasında pigment birikimine neden olabilen durumlar, el ve ayak parmaklarındaki kemiklerde şekilerde bozulma görülebilir.
diyor herşeyin fazlası zarar ama bu barut ağacı kabuğunun uzun süreli kullanımı bunlara neden oluyormuş
Bana da olmuştu o incecik gittiğim iş yerinde içerde yemekler yapıldığı için devamlı karbonhidrat yemekten ve bilgisayar başında tüm gün oturmaktan şişmiştim ama sonra spora,dansa devam etmiştim ve öğlen dışardan yemeye başlayınca gitmişti gidenler geri geldi tabi yineBende iş yeri yemeklerinden kilo aldım. Buraya başladığımda 58 kiloydum. 5 çeşit yemek yoğun karbonhidrat böyle oldum şimdi de vermeye çalışıyorum.
Bana da olmuştu o incecik gittiğim iş yerinde içerde yemekler yapıldığı için devamlı karbonhidrat yemekten ve bilgisayar başında tüm gün oturmaktan şişmiştim ama sonra spora,dansa devam etmiştim ve öğlen dışardan yemeye başlayınca gitmişti gidenler geri geldi tabi yine
Neden kilo verdin peki bulantılardan dolayı mı?ablam da hamileliğinde 3 kilo vermişti bulantılarından dolayı yemek yiyemiyordu ama ilk 3 aylık periyotta olan bişey bu bulantılar bitince kilo aldı tabiBenim de hamilelikte 7 si gitti kaldı on fırsat bu fırsat kalanları da vermeliyim. Her gebelik birbirine benzerse ikinci de ilki gibi olursa onda da kilo veririm muhtemelen de ben işi şansa bırakmayayım ne kadar zayıf o kadar iyi.
Neden kilo verdin peki bulantılardan dolayı mı?ablam da hamileliğinde 3 kilo vermişti bulantılarından dolayı yemek yiyemiyordu ama ilk 3 aylık periyotta olan bişey bu bulantılar bitince kilo aldı tabi
O halde 9 lu değil 5 li yi deneyeyim
Biraz kendinden bahseder misin?
İlk önce ben başlayayım o zaman.
4,5 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Mühendisim. İstanbul'da oturuyorum. Henüz çocuğum yok.
Merak ettiğiniz birşey varsa sorun lütfen.
:) olsun azimle +4 kilo verirsinaynen bende 5 li içmeye başlıycam bugün ayrıca tahmin ettiğim gibi 4 günde kilo almışım hadi bakalım hayırlısı
Ne mühendisisin nerde çalışıyorsun
hadi İnşallah canım bak sen oyle diyince aklıma geldi kendimize kısa süreli hedefler koysak iyi olacak galiba mesela 4 kiloyu kaç günde vermeliyim diye düşünmeye başladım:) olsun azimle +4 kilo verirsin
Havalimanında çalışıyorum. Endüstri Mühendisiyim. Kaliteci olarak çalışıyorum.
hadi İnşallah canım bak sen oyle diyince aklıma geldi kendimize kısa süreli hedefler koysak iyi olacak galiba mesela 4 kiloyu kaç günde vermeliyim diye düşünmeye başladım
anladım canım Allah kolaylık versin
bu arada yaşlar kaç hanımlar?
Ben kürtajan sonra 67 idim. Tartıladım ama almışımdır diyerekten Haziran başında 65 görmeyi hedef koydum kendime. Tam 65 ama banzen 67 bazen 69 gösteriyor tartı her durumda 65'i görecek şekilde olsun istedim. Sıkmadan bunalmadan.
Ben 31 yaşındayım.
hadi İnşallah canım bak sen oyle diyince aklıma geldi kendimize kısa süreli hedefler koysak iyi olacak galiba mesela 4 kiloyu kaç günde vermeliyim diye düşünmeye başladım
Yaa ben çok kasamıyorum kendimi canım yani aç kalarak vermek bana göre pek değil
hımm iyiymiş 69 olsan bile yaklaşık 40 günde 4 kilo çok rahat verilir 10 günde 1 kilo sadece sporla bile verilebilir
Yaa ben çok kasamıyorum kendimi canım yani aç kalarak vermek bana göre pek değil
Bende aç kalmak istemiyorum. Birde biz diyet yaparız o arada hamile olmuş oluruz aman dikkatli olalım onun için bitki çaylarını da çok tasvip etmiyorum.
Evet hiçbirşey yiyemedim iki ay. Son bir kaç gün yemeye başladım onda da bebeğin kalbi durmuş meğersem.
Nickini de hep yalnış yazmışım. Kusura bakma lütfen. Bu arada çok merak diyorum seni. Biraz kendinden bahseder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?