- 21 Şubat 2016
- 28
- 11
- 88
- Konu Sahibi Eva_stormborn
öncelikle tıbbı bir şekilde siyah nokta nasıl olur yazayım : gözeneklerden çıkmaya çalışan yağ, toksit vb. atıklar kanala girerler ve oksijen bile karşılaştıklarında yanma oluşur. yani oksitlenme bir tür paslanma. bu da o bölgenin siyahlaşmasına yol acar. bunlar silme yıkıma ile çıkmaz. cilt uzmanı ( kozmetik olarak ) dokunuşu sarttır.
sivilce nasıl oılur. vücudumuzda cildimizde görmediğimiz iyi ve kötü bakteriler vardır. siyah noktayı patlatırsan veya yüzünü kaşıdığında sürtüneme vb.. şekillerde bu kötü bakteriler gözeneklere yerleşir ve enfeksiyona sebeb olurlar. bununla da baş etmek için sivilcenin iç sıvıından örnek alıp ( ki bunu hiç bir doktor yapmıyor sanki parası ceplerinden çıkacak ) kültür yapılıp, hangi etken madde işe yarıyorsa o ilaç verilmelidir.
bir de yeni vücutta yağlanmayı azaltan fakat karaciğeri cok yoran. her ay karaciğer enzimlerine bakılması şartlı doktor rect. ile satılan bir ilaç var. yağlanmayı azaltır. kuruluk görülür yağsız bir krem ile bunu telafi etmeye calıştırılırsıın. 3-4 aylık kullanımda başarı oranı yüksek.
eger alerjik ise ne yaparsan yap gene çıkar.benim sivilcelerim alerjik. gene çıkıyor ama eskiden 10 çıkıyorsa 5 düştü.
birde bir sabun var. feci etkili. tabii cilt tiplerine göre işe yaramayanı ca çıkmıştır ama biz kullanan 4-5 kişiyiz. memnun kaldık.
http://www.doakozmetik.com/sivilceli-ciltler-icin-bakim-sabunu-pmu53
yorumları da oku. kafana yatarsa dene.
Malesef öyle bi doktor bulmak nerdeyse imkansız, bende kendimce çözümler arıyorum işte en azından cildimi temiz tutup işe yarayan ürünler bulabilirsem biraz olsun toparlanır diye düşündüm şu sabuna bi bakıcam mutlaka belki işe yarar denemek lazım :)
Süper ikili dediginize göre ciddi bi işe yarama durumu var sanırım? :) peki bi zararı olur mu cildim de baya hassas bişey yokken bile kızarır daha kötü olmaz dimi bunları denesem? :)ne gül suyu ne de bioderma hepsi çöp. gül suıyu kuru ciltler içindir piyasa bulunan gül suları da gerçek gül suyu değildir. esanstır.
sivilce ve gözenek kapatmak için maden sıvı birşeyler arıyorsunuz. alın size süper ikili
eczaneden biokadin veya batikon antiseptik solüsyon alıyorsunuz. önce pamukla özellikle en cok sivilce ve siyah nokta çıkan yerleri . sonra az suratınızda bekletin. kına gibi olursunuz ama korkmayın çıkar. korkarsanız bir yerinizde deneyin. sonra da eczaneden alkol satın alın. neden diye sordukların da da sivilce temizliği için diyin muhakkak verirler.