Sağlıklı olabilmek için bir yol arıyorum

öncelikle tıbbı bir şekilde siyah nokta nasıl olur yazayım : gözeneklerden çıkmaya çalışan yağ, toksit vb. atıklar kanala girerler ve oksijen bile karşılaştıklarında yanma oluşur. yani oksitlenme bir tür paslanma. bu da o bölgenin siyahlaşmasına yol acar. bunlar silme yıkıma ile çıkmaz. cilt uzmanı ( kozmetik olarak ) dokunuşu sarttır.
sivilce nasıl oılur. vücudumuzda cildimizde görmediğimiz iyi ve kötü bakteriler vardır. siyah noktayı patlatırsan veya yüzünü kaşıdığında sürtüneme vb.. şekillerde bu kötü bakteriler gözeneklere yerleşir ve enfeksiyona sebeb olurlar. bununla da baş etmek için sivilcenin iç sıvıından örnek alıp ( ki bunu hiç bir doktor yapmıyor sanki parası ceplerinden çıkacak ) kültür yapılıp, hangi etken madde işe yarıyorsa o ilaç verilmelidir.
bir de yeni vücutta yağlanmayı azaltan fakat karaciğeri cok yoran. her ay karaciğer enzimlerine bakılması şartlı doktor rect. ile satılan bir ilaç var. yağlanmayı azaltır. kuruluk görülür yağsız bir krem ile bunu telafi etmeye calıştırılırsıın. 3-4 aylık kullanımda başarı oranı yüksek.
eger alerjik ise ne yaparsan yap gene çıkar.benim sivilcelerim alerjik. gene çıkıyor ama eskiden 10 çıkıyorsa 5 düştü.
birde bir sabun var. feci etkili. tabii cilt tiplerine göre işe yaramayanı ca çıkmıştır ama biz kullanan 4-5 kişiyiz. memnun kaldık.

http://www.doakozmetik.com/sivilceli-ciltler-icin-bakim-sabunu-pmu53

yorumları da oku. kafana yatarsa dene.

Malesef öyle bi doktor bulmak nerdeyse imkansız, bende kendimce çözümler arıyorum işte en azından cildimi temiz tutup işe yarayan ürünler bulabilirsem biraz olsun toparlanır diye düşündüm şu sabuna bi bakıcam mutlaka belki işe yarar denemek lazım :)

ne gül suyu ne de bioderma hepsi çöp. gül suıyu kuru ciltler içindir piyasa bulunan gül suları da gerçek gül suyu değildir. esanstır.
sivilce ve gözenek kapatmak için maden sıvı birşeyler arıyorsunuz. alın size süper ikili :KK70:
eczaneden biokadin veya batikon antiseptik solüsyon alıyorsunuz. önce pamukla özellikle en cok sivilce ve siyah nokta çıkan yerleri . sonra az suratınızda bekletin. kına gibi olursunuz ama korkmayın çıkar. korkarsanız bir yerinizde deneyin. sonra da eczaneden alkol satın alın. neden diye sordukların da da sivilce temizliği için diyin muhakkak verirler.
Süper ikili dediginize göre ciddi bi işe yarama durumu var sanırım? :) peki bi zararı olur mu cildim de baya hassas bişey yokken bile kızarır daha kötü olmaz dimi bunları denesem? :)

ne gül suyu ne de bioderma hepsi çöp. gül suıyu kuru ciltler içindir piyasa bulunan gül suları da gerçek gül suyu değildir. esanstır.
sivilce ve gözenek kapatmak için madem sıvı birşeyler arıyorsunuz. alın size süper ikili :KK70:
eczaneden biokadin veya batikon antiseptik solüsyon alıyorsunuz. önce pamukla özellikle en cok sivilce ve siyah nokta çıkan yerleri . sonra az suratınızda bekletin. kına gibi olursunuz ama korkmayın çıkar. korkarsanız bir yerinizde deneyin. sonra da eczaneden alkol satın alın. neden diye sordukların da da sivilce temizliği için diyin muhakkak verirler.

nasıl kına gibi oluyor peki ?
nasıl çıkıyo sonrasında ?
pek merak ettim bu biokadin ve batikon ne yapıyo tam olarak. sivilce izleri gibi kızarıklıklara falan da etki eder mi acaba.

Neredeyse aynı problemleri yaşıyordum siyah nokta ve gözenek problemi şu sıralar cildimi temizleme tonikleme nemlendirme iyi bir rutin oluşturdum atlamadan devam ediyorum. Ben internet araştırmalarında 'cyrene' markasına denk geldim. Site yetkililerine mail atıp cilt problemlerinden bahsettim ve çok ilgilendiler. Ürünler biraz pahalı ama benim cildime iyi geldi diyebilirim. Sende mail atıp aldığın cevaplara göre hareket edebilirsin

Malesef öyle bi doktor bulmak nerdeyse imkansız, bende kendimce çözümler arıyorum işte en azından cildimi temiz tutup işe yarayan ürünler bulabilirsem biraz olsun toparlanır diye düşündüm şu sabuna bi bakıcam mutlaka belki işe yarar denemek lazım :)

Süper ikili dediginize göre ciddi bi işe yarama durumu var sanırım? :) peki bi zararı olur mu cildim de baya hassas bişey yokken bile kızarır daha kötü olmaz dimi bunları denesem? :)
olmaz. bunlar biri antiseptik solüsyon ister elini yıka ister yüzünü doktorlar ameliyatlarında ellerini ve ameliyat ettiklerini yeri bununla temizler. pansumanlarda kullanılır sorun yok yani.
alkolde alkoldür. sıkılaştırır. dezenfekte eder .
sadece abartmadan kullanın. mesela her gun değil. 2 gun de bir ciddi sivilceler de her gun yara üzerine olabilir ama bir gun alkol ile silin bir gün batikon ile.
alkolü de aazzz kullanın kuruluk yapar.
batikon kuruluk pek yapmaz. alkol ile silmesenizde olur yüzünüzü kaliteli bir sabun ile yıkayın ( netrojena gibi )
yani bunları nasıl kullanırsanız kullanın az kulanın. işe de yararlar.
alkol batikonun rengini yıkamaya göre daha güzel çıkartıyor :)

pek merak ettim bu biokadin ve batikon ne yapıyo tam olarak. sivilce izleri gibi kızarıklıklara falan da etki eder mi acaba.
rengi kırmızımsı - sarıdır. ama çıkar.
mesela sivilce üzerine batikon ile sildin. kenarları renkli kalır. iyi kalite bir sabun ile yıkarsın geçer. yada minik bir kulak çubuğuna alkol damlatırsın silersin. renk çıkar gider.

he birde cildinde ufak bir yerde dene. baktın sana göre değil. kullanma.
kozmetikçilerde satılan ürünler hep yalandır. baktığın zaman tonik alkoldür.
extra içinde koku, gliserin, bilmem ne o bu bu... özü alkol.
cilt temizliyicesine bakalım : adı üzerinde temizleyici.
batikon veya biokadin cilt antiseptiği yani temizleyicidir. ameliyatlarda batikon ile kesilecek yer silinir.
vajina içinde ciddi mantar veya enfeksiyon varsa özel bir alet ile vajina batikon ile yıkanır. vs.vs..svv.s.vs.sv
tabi son yazdıklarımı asla evde denemeyin.bunları tıp eğitimi almış kişiler yapar.

bu süper ikili cildi kurutmayacak mı peki
alkol kurutur. o az kullanılacak. sadece batikonun kırmızılığını almak için.
yada batikon sürdün. iyi kalite bir sabun alırsın yüzünü yıkkarsın. batikon gene çıkar.

doa asitlerini bende kullanıyorum glikolik laktik niyasin vs, gliserin de saçım için kullanıyorum ama anti aging için gene de krem alma taraftarıyım kuruluk bir dert nemsizlik daha da dert

leke çıkartmaz. ilk mesajımda eksik yazmışım.
güneş lekesi ise piyasada maddi manevi yormadan işini görecek ürünler var. tek şart yaşın küçükse kullanamazsın. bu yüzden güneş leken daha cok olmasın diye normal yüz için olan güneş kremlerinden sür. var oılanlar içinde cilt uzmanına git.

doa asitlerini bende kullanıyorum glikolik laktik niyasin vs, gliserin de saçım için kullanıyorum ama anti aging için gene de krem alma taraftarıyım kuruluk bir dert nemsizlik daha da dert
kuruluk için ne yaparsın bilmem. ama eczanelerde iyi kalite sadece su bazlı nemlendiricler var. aşırı kuruluğa iyi gelmez ama orta halli kuruluğa kısmen yetiyorlar. birde senin cildin yaglı mı? yaşın kaç ?

he birde cildinde ufak bir yerde dene. baktın sana göre değil. kullanma.
kozmetikçilerde satılan ürünler hep yalandır. baktığın zaman tonik alkoldür.
extra içinde koku, gliserin, bilmem ne o bu bu... özü alkol.
cilt temizliyicesine bakalım : adı üzerinde temizleyici.
batikon veya biokadin cilt antiseptiği yani temizleyicidir. ameliyatlarda batikon ile kesilecek yer silinir.
vajina içinde ciddi mantar veya enfeksiyon varsa özel bir alet ile vajina batikon ile yıkanır. vs.vs..svv.s.vs.sv
tabi son yazdıklarımı asla evde denemeyin.bunları tıp eğitimi almış kişiler yapar.

Bu dedikleriniz sadece sivilce üstüne sürülüyo ama sanırım dediginize göre doğru anladıysam? Ama benim siyah noktam da çok gözeneklerim de çok sağlıksız da bi görüntü var yani cansız sağlıksız tüm yüzüme sürmem uygun olur mu işe yarar mı yada tüm yüzümü kurutur mu? Pul pul oluveriyo yüzüm normalde de bide bunları sürünce iyi bi nemlendirici gerekicek galiba o da yağlı cildimde yine yağlanma yapıcak, nasıl olucak :KK48:

leke çıkartmaz. ilk mesajımda eksik yazmışım.
güneş lekesi ise piyasada maddi manevi yormadan işini görecek ürünler var. tek şart yaşın küçükse kullanamazsın. bu yüzden güneş leken daha cok olmasın diye normal yüz için olan güneş kremlerinden sür. var oılanlar içinde cilt uzmanına git.

güneş lekesi yok ama sivilce izlerim var, roaccutane kullandım uzun zaman önce şimdi fondöten kullanmak istemiyorum ama bi çözüm arıyodum sanırım bana uygun degil bu biokadın ve digeri

Bu dedikleriniz sadece sivilce üstüne sürülüyo ama sanırım dediginize göre doğru anladıysam? Ama benim siyah noktam da çok gözeneklerim de çok sağlıksız da bi görüntü var yani cansız sağlıksız tüm yüzüme sürmem uygun olur mu işe yarar mı yada tüm yüzümü kurutur mu? Pul pul oluveriyo yüzüm normalde de bide bunları sürünce iyi bi nemlendirici gerekicek galiba o da yağlı cildimde yine yağlanma yapıcak, nasıl olucak :KK48:
şimdi kullanma reçetesini veriyorum.
bu ürünler tüm dünya da tıp alanında sacımızdan popomuza içimize dışımıza sürdükleri kendilerinin de kullandıkları, tüm hayvanlarda , insanlarda kullanılan ürünler.
batikon : tüm yüze uygulanır. dezenfektandır.
alkol: tüm yüze uygulanır. dezenfektandır-sıkıştırır.
1-sadece sorun çıkmasın diye bir gün batikon- bir gün alkole ile yuzunuzu silebilirsiniz.
2- batikonu sadece lezyonlu yere - siyah nokta sivilce nerdeyse kulak pamuğuna söküp üzerine az etrafına sürüp. az bekleyip gene alkolü kulak pamuğuna damlatıp damlatıp batikonlu yerlerin sarımtırak rengini kolayca almak için silersiniz.
3- sadece batikon kullanıp iyi kalite bir sabun ile cildinzi yıkadığınızda gene batikonun rengi çıkar. illa alkole gerek yoktur.
4- sadece alkolü tonik olarak tüümm yüzünüzü silmekte kullanabilirsiniz. ama kuruluk yapar. bu yüzden az. veya gün aşırı silebilirsiniz.
5- doa kozmetiğin sabunu tek başına etkili öneririm.

*nemlendirici kullandım ama hiiiçç memnun kalmadım.. yağsız veya yağlanmayı azaltır derler ama bende etkili değildir. bu yüzden cok rahatsız olursam yüzümü gün içinde yıkıyorum. sadece ecz. satılan adını hatırlamıyorum sadece su bazlı bir solisyon var. baya iyi.

6- eger siyah nokta olmasın - olan da gitsin diyorsanız : olanlar cilt uzmanı tarafından mudahale ister. sil sil çıkmaz. yeni olacakları engellersiniz. cilt uzmanıda hani kürler yapılıyor ya merkezler var oralara gideceksiniz.
7- sivilce içinde doktora gidip. sivilcenizin içinde ki sıvı alınıp kültür yapılacak ve ona göre antibiotik merhem kullanacaksınız. var olan böyle geçer.

güneş lekesi yok ama sivilce izlerim var, roaccutane kullandım uzun zaman önce şimdi fondöten kullanmak istemiyorum ama bi çözüm arıyodum sanırım bana uygun degil bu biokadın ve digeri
sivilce lekesi için iyi bir cilt uzmanına gitmen lazım.

canlı cilt için hepiniz spor yapın- bol su için- cilde ünlü mankenler ve artislerin sürdüğü cilde parlaklık canlılık ve sağlıklı görünüm veren speryden alın. oteki türlü kimsenin cildi o kadar parlamaz :D

Back
X