Sağlıklı olabilmek için bir yol arıyorum

euthyrox kullanıyor sadece. Ameliyat olmadan önce de bunu kullanıyodu. Diyet yaptığı zaman çok iyi kilo veriyo. Normalde de kilolu değil hafif göbek var sadece. Yoruluyo ama yoğun iş saatleri. O yüzden çok anlayamıyorum metabolizmayı. Çok terliyo. Hipotiroitte terleme olmaz aslında. Ama ilacının fazla bile geldiğini düşünüyorum bu yüzden. Komedon denilen beyaz yağ butonları vardı cildinde. Effaclarla çözdük. Ama kullanmadığı zaman yine çıkıyo. Göğüs bölgesi bile onlarla dolu. Tırnaklarda şekil bozuklukları var. 12 yaşında başlamış hipotiroidi. Benim çok bilgim yok aslında pek bulaştırmıyo hastalık meselesine bunlar benim gözlemlerim ama kendi mete dürene gidiyo biliyosundur belki.
Allah Allah, niye tiroid bezlerini aldirmaya kadar gitmis olay, benzer haplar kullaniyoruz aslinda; demek benim bildigim sekilde degilmis.
Kendisi durumunu iyi takip ediyorsa bu guzel, malum bu metabolizma sorunlari sadece ciltle kalmiyor; ic organlarda yaglaniyor, o tehlikeli. Esinin kilolu olmamasi iyiye isaret ama her zaman ikinci bir fikir de alinmali. Doktoru bilmiyorum, ben de bir bakayim :)

Allah Allah, niye tiroid bezlerini aldirmaya kadar gitmis olay, benzer haplar kullaniyoruz aslinda; demek benim bildigim sekilde degilmis.
Kendisi durumunu iyi takip ediyorsa bu guzel, malum bu metabolizma sorunlari sadece ciltle kalmiyor; ic organlarda yaglaniyor, o tehlikeli. Esinin kilolu olmamasi iyiye isaret ama her zaman ikinci bir fikir de alinmali. Doktoru bilmiyorum, ben de bir bakayim :)

Papiler tiroit kanseri teşhisiyle alındı tiroidi. Sonra atom da gördü. Mete dürene herkes bayılıyo. Türkiyede bu alanda tek olduğu söyleniyor. Pahalı da bir doktor ben sevemedim. Ameliyatını o yaptı. Galeyana getirdi bence. Ben o ara çok kızdım. Çünkü hacettepe de tedavi görüyodu. Onu bırakıp mete dürene geçti. O yüzden beraber gitmiyoruz artık doktora. Hala içimde kuşku var. Ya o kanser olayı yalansa diye. O ara hacettepeye gidip danışmadı. İç organların baktırmıyor. Dur bunu söyliyim ben. Mantıklı geldi.

Kiz saglik ocaginda ne testi yapacaklar, ne donanimlari var onlarin. Sen cok yasa :KK48: Devlet hastanesine git bence.

İşte bilmiyorum ki ben pek o işleri yapabilirler gibi gelmişti arkadaş git deyince :KK48: devlet hastanesine gidicem zaten bugün söylerim hormon testi falan derim yapar herhalde yap deyince ama onu da bilemedim şimdi :KK48:

İşte bilmiyorum ki ben pek o işleri yapabilirler gibi gelmişti arkadaş git deyince :KK48: devlet hastanesine gidicem zaten bugün söylerim hormon testi falan derim yapar herhalde yap deyince ama onu da bilemedim şimdi :KK48:

Gittim bugün cilt doktoruna hormon testi yapmasını istedim adetinin ikinci gününde kadın doktoruna git öyle yapılır dedi bide sebamed in bi sabununu önerdi sadece bu :KK35: çözüm bulamıcam ben herhalde buna sinir oldum :KK70:

Back
X