Sağlıklı olabilmek için bir yol arıyorum

karbon lazer düşünüyorum ben bikaç seans ufak güneş lekelerim için
güneş lekesini yok etmek istiyorsn cok güzel kremler var. avon anew serisine özellikle bak. yalnız güneş lekesi kremini veya tedavisini yapacaksan asla güneşe çıkma.yazın asla bu tedaviyti veya kremi kullanma. kışın yapacaksın ve yüzünü günşten uzak tutacaksın.
ve hatta AHA diye yıllar önce bir madde vardı. cilt lekesinde nerdeyse %70 etkiliydi. kadının biri bunu sürüp güneşe çıkmış yüzü yanmıştı. kremin firması ile mahkemelik olmuşlardı.
bu yüzden bilen birine git.

güneş lekesini yok etmek istiyorsn cok güzel kremler var. avon anew serisine özellikle bak. yalnız güneş lekesi kremini veya tedavisini yapacaksan asla güneşe çıkma.yazın asla bu tedaviyti veya kremi kullanma. kışın yapacaksın ve yüzünü günşten uzak tutacaksın.
ve hatta AHA diye yıllar önce bir madde vardı. cilt lekesinde nerdeyse %70 etkiliydi. kadının biri bunu sürüp güneşe çıkmış yüzü yanmıştı. kremin firması ile mahkemelik olmuşlardı.
bu yüzden bilen birine git.

karbon lazerde mevsim sınırlaması yok
AHA dediğin alfa hidroksi asitlerimi yoksa kremin adı mı

Selamlar aloeveralı bitkisel ürünler kullanıyorum ben reklam olmaması adına marka yazmayayım, sivilce ürünleri, peelingi başarılı ürünleri var, cildi ve bağışıklık sistemini içerden de destekleyerek cilt problemlerini en aza indiriyor ben de egzamam için kullanıyorum yazmak istedim. Egzama olunca her makyaj malzemesini kullanamıyorsun, paraben içermediği ve bitkisel yağlardan üretildiği için zarar vermiyor cildime.

Benimde cildim karmadan yağlıya. Akne problemim var daha çok. Ben deadsea spa magik in siyah sabununu, tonik ve nemlendirici destekli kullanıyorum, dermatologum vermişti, faydasını gördüğümü düşünüyorum. Beslenme, su içme de çok etkili.
Bir de ayda bir cilt bakımı yaptırıyorum güvenilir bir salonda. Siyah noktalarıma ve gözeneklerime inanılmaz iyi geliyor.
Tavsiyelerim böyle, çok takılma ayrıca stresste cildi olumsuz etkiliyor ;)

Günaydın arkadaşlar
Benim cildim çok sağlıksız siyah noktalarım burun ve yanlarında çok fazla gözeneklerim de çok belli sürekli olmasa da sivilce problemim de var özellikle çene ve dudak çevresinde çok çıkıyor bu ara, cildim kendimi bildim bileli aşırı yağlı temizledikten yarım saat sonra yaglanıyor saçlarım da öyle yağlılık açısından renk eşitsizlikleri kızarıklıklar lekeler falan da var, hep temiz tutmaya çalışırım cildimi elimden geldiğince doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum, doktora da çıktım en fazla yaptığı sivilce kremi vermek o da kullandığın sürece iyi gelen bir çözüm zaten ve bende sürekli ilaç kullanmak istemiyorum. Var mı şöyle temizlemek gozenek sıkılaştırmak renk esitlemek sağlıklı görünmesini toparlamasını sağlamak için kullanıp işe yaradığını bildiğiniz ürünler seriler falan? Çok canımı sıkıyor bu sağlıksız görüntü :KK61:

La roche posay effaclar cilt temizleme jelini toniğini ve duo kremini al. Sivilce siyah nokta kalmaz pürüzsüz olur. Eczanelerde satılıyor dermatolojik bi ürün. Yüzünü soyuyor yavaş yavaş. Sivilceler geçtikten sonra da daha yumuşak ürünleri sürekli kullanman lazım.

Kızlar sanırım alacağım ürünlere karar verdim araştırmalarim ve sizin tavsiyeleriniz sonucunda, temizleme için bioderma sebium foaming gel düşünüyorum tonik olarak gözenek sıkılaştırıcı bi tonik arıyodum ama bulamadım aradığım gibi bişey o yüzden orjinal gül suyu düşündüm yada bu maden suyunu buz kalıbında dondurup sürme işlemini yapıcam nemlendirici olarak yine bioderma sebium serisinden düşünüyorum global gibi ama sormak istediğim bi kaç şey var gülsuyu yağlı ciltlerde daha çok yaglanmaya sebep olup gözenekleri genişletebilir diye okudum bununla ilgili bi bilgisi olan var mı? Bi de bioderma global bazı kişilerde kurutup pul pul dökülmeye sebep olmuş deneyip bilen var mı ağır gelir mi çünkü cildim aşırı yağlı olmasına rağmen burun ve dudak kenarlarım özellikle çok çabuk pul pul olabiliyo daha hafif bişey mi olur bana fikriniz var mı, seçtiğim ürünler iyi mi yarar mı
Karar verdim diyorum ama veremedim de sanırım hala :KK64: :)
Bu gittiğin doktorlar hiç hormanlarına baktı mı? TSH falan? Metabolizma hızın nasıl?

Hayır hormonlarıma bakan olmadı kaç doktora da gittim ama, bi sorun olduğunu düşünüyorum ama bende hem yüzüm hem saçım aşırı yağlı normal değil diye düşünüyorum
Canım bak benim de cildim aşırı yağlıydı, sivilceler oluyordu, meğerse tiroid sorunundan ötürü metabolizmam yavaş çalışıyormuş, o yağlanmanın nedeni buymuş. Tiroid için tedavi görmeye başladığımdan beri böyle bir sorun kalmadı.
Sen de bir edokrinoloji uzmanına görün önce. Bir sorun yoksa bile kontrol ettirmiş olursun. Memlekette 3 kadından 1 in tiroid problemi var zaten.

Canım bak benim de cildim aşırı yağlıydı, sivilceler oluyordu, meğerse tiroid sorunundan ötürü metabolizmam yavaş çalışıyormuş, o yağlanmanın nedeni buymuş. Tiroid için tedavi görmeye başladığımdan beri böyle bir sorun kalmadı.
Sen de bir edokrinoloji uzmanına görün önce. Bir sorun yoksa bile kontrol ettirmiş olursun. Memlekette 3 kadından 1 in tiroid problemi var zaten.

Anladım canım geçmiş olsun sana da böyle direkt hormon testi yaptırabilicegim bi bölüm yok mu acaba karaciğerden de kaynaklanabiliyo ya böyle problemler hangi bölüme gitsem bütün bunlara bakarlar var mı öyle bi şansım

Eşim de tiroit bezlerini aldırdı ilaç kullanıyo ama yağlanma sorununu çözemedik bir türlü

Anladım canım geçmiş olsun sana da böyle direkt hormon testi yaptırabilicegim bi bölüm yok mu acaba karaciğerden de kaynaklanabiliyo ya böyle problemler hangi bölüme gitsem bütün bunlara bakarlar var mı öyle bi şansım
Aslında cilt doktorunun yönlendirmesi lazımdı, ama endokrinolojiye gidip böyle böyle dersen gerekli tüm testleri yaptırırlar bence.
Eşim de tiroit bezlerini aldırdı ilaç kullanıyo ama yağlanma sorununu çözemedik bir türlü
Ne ilacı kullanıyor ki? Hani bizim aldığımız ilaçlar tiroid bezi o hormonu salgılasın diye uyarıcı. Eşiniz direkt hormonu alıyor sanırım. Normal de metabolizması nasıl peki?

Aslında cilt doktorunun yönlendirmesi lazımdı, ama endokrinolojiye gidip böyle böyle dersen gerekli tüm testleri yaptırırlar bence.

Ne ilacı kullanıyor ki? Hani bizim aldığımız ilaçlar tiroid bezi o hormonu salgılasın diye uyarıcı. Eşiniz direkt hormonu alıyor sanırım. Normal de metabolizması nasıl peki?

Cildiyeden randevu aldım yarın için endokrinoloji yok gideceğim hastanede gidip söylicem hormon testini söyleyince yapar sanırım

euthyrox kullanıyor sadece. Ameliyat olmadan önce de bunu kullanıyodu. Diyet yaptığı zaman çok iyi kilo veriyo. Normalde de kilolu değil hafif göbek var sadece. Yoruluyo ama yoğun iş saatleri. O yüzden çok anlayamıyorum metabolizmayı. Çok terliyo. Hipotiroitte terleme olmaz aslında. Ama ilacının fazla bile geldiğini düşünüyorum bu yüzden. Komedon denilen beyaz yağ butonları vardı cildinde. Effaclarla çözdük. Ama kullanmadığı zaman yine çıkıyo. Göğüs bölgesi bile onlarla dolu. Tırnaklarda şekil bozuklukları var. 12 yaşında başlamış hipotiroidi. Benim çok bilgim yok aslında pek bulaştırmıyo hastalık meselesine bunlar benim gözlemlerim ama kendi mete dürene gidiyo biliyosundur belki.

Günaydın arkadaşlar
Benim cildim çok sağlıksız siyah noktalarım burun ve yanlarında çok fazla gözeneklerim de çok belli sürekli olmasa da sivilce problemim de var özellikle çene ve dudak çevresinde çok çıkıyor bu ara, cildim kendimi bildim bileli aşırı yağlı temizledikten yarım saat sonra yaglanıyor saçlarım da öyle yağlılık açısından renk eşitsizlikleri kızarıklıklar lekeler falan da var, hep temiz tutmaya çalışırım cildimi elimden geldiğince doğal şeyler kullanmaya çalışıyorum, doktora da çıktım en fazla yaptığı sivilce kremi vermek o da kullandığın sürece iyi gelen bir çözüm zaten ve bende sürekli ilaç kullanmak istemiyorum. Var mı şöyle temizlemek gozenek sıkılaştırmak renk esitlemek sağlıklı görünmesini toparlamasını sağlamak için kullanıp işe yaradığını bildiğiniz ürünler seriler falan? Çok canımı sıkıyor bu sağlıksız görüntü :KK61:

istanbul'da yasiyorsaniz yahut gelip gidiyorsaniz dermatolog eda tiftikci'yi oneririm.
bulundugunuz sehirde bir dermatologa gidin, roaccutane tedavisi sansinizi ogrenin.

Back
X