- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Günnaydın Türkiyeee!
Kahvaltım
Azıcık zeytinyağında 1 yumurta
25 gr süzme peynir
5 yeşil zeytin
Yarım domates
1 dl tam buğday ekmeği
Super kahvalti !!
Sabahmi hazirliyorsun bunlari ise gitmeden ?
Ben aksam'dan hazirladim, hazirladim, yoksa sabah fena halde useniyorum
Evet evet, 5-10 dk arası bir sürede hazır oluyor. İşe gitmeden evvel yiyorum hemen. Ben yumurtalı kahvaltıları seviyorum aslında, daha bi tokluk hissi veriyor. O yüzden klasik yumurta peynir zeytin domates salatalık tarzı kahvaltı favorim. Hatta sucuklu yumurta istedi canım düşün yapacaktım ama haftasonu kahvaltısına olsun keyifli keyifli dedim. :)
Geciktiğimde ise hemen bir kaba yulafımı meyvemi koyuyorum, küçük süt alıyorum dışardan o şekilde hallediyorum. :) İşte uyguladıkça alışkanlığa dönüşüyor, geçen paylaştığın yazıdaki gibi
Ne güzel aliskanlik haline getirmissin :)
Evet bende yumurtali kahvalti yaptigimda açikmiyorum ogle yemegine kadar.
Bir de sabahlari süt ve misir gevregi yedigimde acikmiyorum. En pratigi o oluyor benim için hafta içi.
Bir sekilde herkes kendine gore duzen kurabiliyorya, ne güzel birsey yaa :)
Öğleden önce sade Türk kahvesi,
Öğle
Yarım kepçe naneli çorba
Döner (hazır olanlardan sanırım)
3 küçük dilim fırınlanmış patates
2 yk acılı ezme ama acı değildi
1 küçük kase cacık
Eki Görüntüle 1659362
Ardından da sütlü filtre kahve :)
Mmmmm afiyet bal olsun şekerimmmm :)
Senin iş yerindeki yemekler de güzelmiş. Gayet dengeli görünüyor yada sen fazla iradelisin :)))
Güünaayydııınn.
Bizim evdeki kepek buğday kepeği imiş, yulaf kepeği değil. :)
Bu sabah 3 yk buğday kepeği, 1 yumurta ve azıcık su ile (süt bitmiş) krep yaptım. Birer yemek kaşığı şeklinde pişirdim tavada küçük küçük yani. Üzerlerine incecik dilim kaşar koydum, toplamda da 1.5 dilim hindi salam. Bir tanesinin üzerinde de 2 küçük kare bitter eritip muz koydum heheh..
Çikolatalı da yapacağım diye karışıma tuz koymadım tadı yavan oldu biraz :)
Bir de orta boy domates. Afiyet olsun hepimizee.
Eki Görüntüle 1661934
Ayy afiyet olsun şekerim ne kadar lezzetli görünüyor.Kepek işte ya her türlüsü kurtarırbayıldımm. Sunumların, tabakların çok güzel ve iştah kabartıcıııııı .
Öğleden önce Türk kahvesi, öğleden sonra light sütlü nescafe :)
Midem ölümcül derecede yanıyordu, pilav aldım ve yedim. İyi geleceğini düşündüm, biraz hafifletti. Akşama acıkırım muhtemelen hafif bir şeylerle geçiştiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?