Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

SPOR

70 squat
70 iki yana eğilme
45 üçgen(ya da köprü işte :))
35 tane makas, her iki bacak
+ 8500 adım

İki gün sayı arttırmayacağım. Yoksa baş edemem :)))

Yarın araştırıp bir kaç hareket daha ekleyebilirim. Yalnız böyle hareket şeklinde yapmak daha çok hoşuma gitti, videodan ziyade. Ama casseyden de vazgeçmem onun videoları da inceleyip faydalı olabilecekleri ara ara programa ekleyebilirim :)

Çok şükür.
4.gün beslenme/spor

Günnaydın Türkiyeee!

Kahvaltım

Azıcık zeytinyağında 1 yumurta
25 gr süzme peynir
5 yeşil zeytin
Yarım domates
1 dl tam buğday ekmeği​

Super kahvalti !!
Sabahmi hazirliyorsun bunlari ise gitmeden ?

Ben aksam'dan hazirladim, hazirladim, yoksa sabah fena halde useniyorum

Evet evet, 5-10 dk arası bir sürede hazır oluyor. İşe gitmeden evvel yiyorum hemen. Ben yumurtalı kahvaltıları seviyorum aslında, daha bi tokluk hissi veriyor. O yüzden klasik yumurta peynir zeytin domates salatalık tarzı kahvaltı favorim. Hatta sucuklu yumurta istedi canım düşün yapacaktım ama haftasonu kahvaltısına olsun keyifli keyifli dedim. :)

Geciktiğimde ise hemen bir kaba yulafımı meyvemi koyuyorum, küçük süt alıyorum dışardan o şekilde hallediyorum. :) İşte uyguladıkça alışkanlığa dönüşüyor, geçen paylaştığın yazıdaki gibi

Ne güzel aliskanlik haline getirmissin :)
Evet bende yumurtali kahvalti yaptigimda açikmiyorum ogle yemegine kadar.
Bir de sabahlari süt ve misir gevregi yedigimde acikmiyorum. En pratigi o oluyor benim için hafta içi.

Bir sekilde herkes kendine gore duzen kurabiliyorya, ne güzel birsey yaa :)

Aynen öyle kuzum herkes kendine göre bi sistem belirliyor iyi kötü. Önemli olan bunun sağlıklı olabilmesi zaten:) Sen de maşallah oturttun bayağı.

Öğleden önce sade Türk kahvesi,

Öğle
Yarım kepçe naneli çorba
Döner (hazır olanlardan sanırım)
3 küçük dilim fırınlanmış patates
2 yk acılı ezme ama acı değildi
1 küçük kase cacık​

Ardından da sütlü filtre kahve :)​

Mmmmm afiyet bal olsun şekerimmmm :)
Senin iş yerindeki yemekler de güzelmiş. Gayet dengeli görünüyor yada sen fazla iradelisin :)))

Mmmmm afiyet bal olsun şekerimmmm :)
Senin iş yerindeki yemekler de güzelmiş. Gayet dengeli görünüyor yada sen fazla iradelisin :)))
Çook teşekkür ederim.
Aslında o kadar kolay değil :) Bir kısımda sürekli pide/pizza türü şeyler var, her gün tatlı da çıkıyor. Yemiyorum/yememeye çalışıyorum en azından :))

Tabi dengeli beslenmek isteyene de uygun bir ortam yani

Ara saat 16.30
1 yeşil elma
Küçük bir avuç beyaz leblebi

Akşam 18.00
4-5 yk taze fasülye
2 sıkım çiğköfte
Bir parça mısır

Dün gece yemediğim çiğköfteyi akşama ekledim. Oh mis :)

Şimdi 4 adet kakaolu hoşbeş ve küçük bir salkım üzüm ile günü kapatıyorum. O hoşbeşten 2 paket yerim net ama yemiyoruz tabii :)

Hehe. Çok maalesef ki 3-4 tane hoşbeş, ardından hızımı alamayarak yarım lavaş arasına süzme peynir ve kekik koyarak tost makinesinde ısıttım yedim. Olur öyle, nema problema.

SPOR
70 squat
70 iki yana eğilme
45 üçgen(ya da köprü işte :))
35 tane makas, her iki bacak

Artık yeni hareketler ekleyebilir miyim artıkınnn!!!

5. gün tamamen kopmadım en azından.

Selam günlükcüüüüm :)

Cumartesi pazar yeme konusu kötü değildi, arada küçük kaçamaklar oldu ama dediğim gibi büyük şeyler değildi ve pişmanlık yaratmadı :)
Dün sporda mola günü yaptım.
Bugün ise

75 squat
75 iki yana eğilme
50 üçgen(ya da köprü işte :))
40 tane makas, her iki bacak

Yarın bir tartılayım bakalım. :)
7. günüm şükürler olsun tamamen cozutmadan geçti.

Güünaayydııınn.
Bizim evdeki kepek buğday kepeği imiş, yulaf kepeği değil. :)
Bu sabah 3 yk buğday kepeği, 1 yumurta ve azıcık su ile (süt bitmiş) krep yaptım. Birer yemek kaşığı şeklinde pişirdim tavada küçük küçük yani. Üzerlerine incecik dilim kaşar koydum, toplamda da 1.5 dilim hindi salam. Bir tanesinin üzerinde de 2 küçük kare bitter eritip muz koydum heheh..

Çikolatalı da yapacağım diye karışıma tuz koymadım tadı yavan oldu biraz :)

Bir de orta boy domates. Afiyet olsun hepimizee.

Ayy afiyet olsun şekerim ne kadar lezzetli görünüyor.Kepek işte ya her türlüsü kurtarır bayıldımm. Sunumların, tabakların çok güzel ve iştah kabartıcıııııı .

Ayy afiyet olsun şekerim ne kadar lezzetli görünüyor.Kepek işte ya her türlüsü kurtarır bayıldımm. Sunumların, tabakların çok güzel ve iştah kabartıcıııııı .

Çook sağol kuzum, aynen kepek kepektir.
Sunuma özenince daha bir mutlulukla, daha bir hevesle sağlıklı tabaklar hazırlayasım geliyor valla. :)

Öğle yemeği

1 kepçe yayla çorbası
2 yk kadar taze fasülye
2 köfteyi zorla yedim, protein olsun diye. Pişmemiş gibiydiler çünkü.
Yarım kase cacık

Öğleden önce Türk kahvesi, öğleden sonra light sütlü nescafe :)

Midem ölümcül derecede yanıyordu, pilav aldım ve yedim. İyi geleceğini düşündüm, biraz hafifletti. Akşama acıkırım muhtemelen hafif bir şeylerle geçiştiririm.

Canım geçmiş olsun miden iyidir inşallah. Dikkat et üşütme sakın mideni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…