Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Canım geçmiş olsun miden iyidir inşallah. Dikkat et üşütme sakın mideni

Şimdi iyi canım, psikolojik mi pilavdan mı bilmiyorum ama Çok teşekkür ederim :)
Starbucksta oturduk ancak kahve içmedim iyice midem yanmasın diye, küçük meyve salatalarından yedim :) 7.30 civarı. Ekşi yeşil erik, kırmızı üzüm, ananas :)

Yarım lavaş, iki çiğköfte ve bol yeşillik yenildi :))

Spor isee,

75 squat
75 iki yana eğilme
50 üçgen(ya da köprü işte :))
40 tane makas, her iki bacak
+ 5000 adım.

Günaydın

Şu iki yana eğilme hareketini iki gündür iki kilogramlık dambıllarla yapıyorum. Ne kadar çok iki dedim.

Kahvaltım;

Biraz yeşil de ekleseymişim süper olacakmış :)​

Hadi bakalım Canım sen başarırsın :) Tuttuğunu koparan bir insan hissiyatı alıyorum buradan

Bu sefer koparıcam inanıyorum. Şaka bir yana beslenmeyi hep dengeliyorum da, spor konusu sıkıntılıydı. Çünkü kilodan ziyade zindelik ve görüntü önemli bence. Az da olsa devamlı olması çok güzel. İyi gidiyorum şuanda o konuda 1 haftadır. :) Arada eklemeler yaparım ama daha azı olmaz zaten. İnsan mutlu oluyor ya huuu

Görüyorum görüyorum her gün takipteyim yazmasam bile :) Maşallahın var. Bir sporcu yada diyetisyen, beslenme uzmanı değiliz. Elbette onlar kadar çok Zaman ayıramayız. Ben şanslı zamanlarımdayım bir süre sonra benim de sürem kısıtlanacak. Ama senin bu azmin takdire şayan işin gücün arasında yılmadan devam ediyorsun. İşte böyle kendine Zaman ayıran ve kendini seven insanlara hayranlık duyuyorum. Süpersin kuzu çok yakında bu modda olacağız

Teşekkürler kuzum. Valla yapmasam mı dediğim akşamlar diyorum ki hep devamsızlıktan kaybettim zaten. Üşenme kalk yap. Az da olsa devamlı olsun diye telkin ediyorum kendimi. Bir sonuç görebilmek için.
Yanlış meslek seçmişiz, şöyle yaşam koçu gibi bir şey olmamız lazımdı
Süren kısıtlansa da ben devam edebileceğini düşünüyorum çünkü alışkanlık edindin artık.

Öğle yemeğim,
İki orta boy biber dolması
2 yk yoğurt
ve zeytinyağlı karnabahar

Canım tatlı bir şeyler çekti, gittim 4 tane kurabiye aldım. Komik oldu biraz ama olsun sonuçta istediğimiz kadar alabiliriz ve tek başıma tüketeceğim bir şeydi. :)

1 çay bardağı sütlü kahve yaptım ve 2 kurabiyeyi hüplettim. Çok iyi geldi valla. :))

Akşam yemeği 18.00

Aşure zamanı geldiyse artık :)
3 yk aşure
2 yk pazı yemeği
3 yk bulgur pilavı
2-3 yk yoğurt​

9. Gün SPOR
80 squat
80 iki yana eğilme (2şer kilo dambıl ile)
50 köprü (alt karında 2 kilo ağırlık ile)
40 tane makas, her iki bacak
30 sumo squat
20 yana bacak açma
20 geriye tekme
20 Pilates yana bacak kaldırma, her iki bacak
20 dirsek dize mekik
20 topuğa dokunma
20 supermam
20 ayağa dokunma

Yarım saate yakın egzersiz yapmış oldum :) Yeni hareketleri eklemiş oldum sonunda :)

Akşam yemeğini erken yediğimden 2 minik salkım üzüm, kepek ekmeğinin topuk kısmına da labne, azıcık maydanoz, 1 dal roka koyup yedim :)​

Günaydın.
Ruhumun bir kısmını evde bıraktım bu sabah :) Geciktim biraz hızlı bir kahvaltı oldu.

Şu katla balla diye bir zımbırtı var ya içinde 7 gr bal varmış, 2 gramı pakette kalıyordur zaten.

İnce bir dilim esmer ekmeğe onu sürdüm (yetmedi ama olsun), 1 küçük boy muz ile birlikte yediim.

Kuzucuk afiyet olsun ay o kesmez beni balı yedim mi tam yiycem böyle tereyağla falan. Ah ah aylar oldu
Şimdi sana bir öneri ile geldim. Cassey ile pilates iyi gidiyor, hoş gidiyor amma velakin hergün çok yorucu olabiliyor. Ben evde olduğumdan güzel adapte olmuştum ama havalar soğudu, hastalandım derken motivasyonum düştü. Pilatesi hiç bırakmayacağım ama bir değişiklik yapmam gerek. Seni de bu değişiklikte yanıma alayım diyorum. :) sen de bol bol hareket yapıyorsun belki sen de katılırsın dedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ile-yeni-bastan-fit-olmaya-basliyoruz.770027/

Kedi'yi bilirsin belki bu işin müdavimi olmuş artık. Gruplar oluşturuyor. Eğer vakit ve imkan bulursan bir göz at derim. Ben bölgesel sıkılaşma ve squat grubundayım. Bu şekilde egzersiz ve tabii ki yürüyüş/pilatesle devam edicem. Ama bu sayfanın bizi çok daha motive edeceğine inanıyorum. İlk sayfaya bakarsan anlrsın henüz tamamlanmadı ama olsun :) gruba katılmasan bile o programlara kendin de başlayabilirsin :) ben önermek istedim canım

Kuzum teşekkür ederim önerin için, en kısa zamanda konuyu inceleyip dönüş yapıcam sana :)
Cassey çok iyi ama süreklilik sağlayamıyorum videolu egzersizlerde. Yani arada kendi isteğimle 10 dk lık bir video yaparım belki ama program şeklinde olmuyor. Çünkü bir yere gitmiş oluyorsun, yapamıyorsun vs. o da motivasyon düşürüyor maalesef.
Bakalım konuda yeni bir şeyler bulurum belki :)

Öğleden önce Türk kahvesi içtim ve 5 tane altınbaşak yedim.

Öğle
Yufkada sebze kebabı (tavuk da vardı içinde)
Yoğurtlu biber
Yarım kase cacık :)​

GirLookingForLove

Canım konuyu inceledim, programıma eklediğim bir şeyler oldu :) Ancak bir gruba girmeyeceğim, başka bir konuya daha başlarsam bilgisayar başından kalkamayacağım yoksa:) Takipteyim ama konuyu. Yaptıklarımı da buradan paylaşıyorum zaten. Çook teşekkür ederim haber verdiğin için Faydalı bilgiler gelecek gibi gözüküyor :)​

Sevindim tatlım. Faydalı olacağına eminim. Rica ederim ne demek en fit kızları olacağız kk'nın

Ara 15.30
1 piko

Akşam yemeği
2 kepçe tarhana çorbası
Avuç içi kadar pide
1 dilim kepek ekmeği
Fırında yağsız hamsi
Salata

Çayın yanında
1 küçük eti tartini
2 tane biskolata gofreti ince küçük kare

10. Gün SPOR
80 squat
80 iki yana eğilme (2şer kilo dambıl ile)
50 köprü (alt karında 2 kilo ağırlık ile)
40 makas
30 sumo squat
20 yana bacak açma
20 geriye tekme
20 Pilates yana bacak kaldırma, her iki bacak
20 oturarak bacak kaldırma
20 dirsek dize mekik
20 topuğa dokunma
20 superman
20 ayağa dokunma

Yarın sayıları arttırmam gerek abooo

Günaydınn.

Bu sabah,
Az tereyağında yumurta
6 yeşil zeytin
Bir parça süzme peynir
1 dl kepek ekmeği
Küçük bir salkım üzüm

Kendime verdiğim 30 günün ilk 10 günü sonucunda her bölgeden aşağı yukarı 1-1,5 cm civarı incelme var. Ki kiloda pek bir değişiklik olmamasına rağmen. :) Spor iyidir!

Günaydın tatlım süpersinnnnn
Azmin sonucunu görüyoruz 10 günde müthiş bir incelme bence. Hadi bakalım 30 gün sonunu merakla bekliyorum :) kiloya takılmamak gerektiğini bir kez daha anlamış olduk :)

Günaydın tatlım süpersinnnnn
Azmin sonucunu görüyoruz 10 günde müthiş bir incelme bence. Hadi bakalım 30 gün sonunu merakla bekliyorum :) kiloya takılmamak gerektiğini bir kez daha anlamış olduk :)

Kuzum aynen kilo konusuna aşırı takılmamak lazım. Kilo veremesek de inceliyorsak sorun yok demektir. Ama kilo kaybı da fena olmaz tabiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…