- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Bak sen de mıhlama dedin benim de canım onu çekti hahahaAyyyy Karadeniz dedin canım mıhlama çektiiiiiii.
Afiyet bal şeker olsun canım bugün müthiş ödül günü olmuş sana. Benim yerime de hüpletseydin ben senin yerine alırım kalorisni
Valla dün sabah annem yaptı kuzum çok lezzetliydi umarım sen de yemişsindir.Kuymak diyelim, mıhlama diyelim ve yiyelim ayyyy çok fena aşerdim. Hatta sayende bugün ilk defa canım bişey çektiye gitsin ya bir daha mı gelcez dünyayaaa
Merhaba günlükk, merhaba kızlar. :)
Perşembeden sonra toparlayamadım kendimi :) Yani pişman değilim ama zaman zaman gereksiz yediğim anlar oldu. Haftasonu spor olmasa da çılgınlar gibi yürüdüm. En azından biraz telafi etmişimdir herhalde.
Eeeh.. Tilki diyim kürkçü dükkanı diyim siz anlayın. Bakalım yarın yeni bir gün.
Aslında alışkanlık kazanmak için 21 gün yeterli diyorlar ama bi o kadar irade gösterebilsem. Kardeşim de yarın moda giriyor bakalım birbirimizi gaza getiririz umarım.
Kendimi çok geniş ve büyük hissediyorum yalnız ya. Dev gibiyim sanki. :) Biliyorum o kadar da değildir ama hoş değill :)
Günaydın tatlıııımm
Valla ben kuymak yemedim ama dünyaları yediğim ve karbonhidratın dibine vurduğum için o bari kalsındı.... Onu da yerdi eminim bu bünye ama bu evde kuymak yapıcı benim ve hastaydım, yoksa kaçar mı
Ay dev gibi olmadığına çok eminim şimdi kusura bakma sen kendini öyle görüyorsun benceo boyda o kiloda bir insan gayet minyon olur sadece biraz daha küçülmeye ihtiyacın var o da bölgesel yani :) 21 gün iyi hoş diyorlar da aileyi, arkadaşları, haftasonlarını hiç hesaba katmıyorlar
Hadi bakalım yeni bir hafta bizi bekliyor. Güzel olsun umarım
Ara öğün niyetine çiğ köfte dürüm yedim, bol yeşillikli domates salatalıklı misss.. Sürekli midem kazındı bugün umarım midemde bir sıkıntı yoktur ya. Hiç hoş değil :)
Saat 16.00 yarım paket pizza kraker
Saat 18.00 2 yulaflı bisküvi 3 dokuz kat
Aşırı acıktım ve en iyi imkanlar buydu :)
Akşam 20.00
Bolca melemen
1 tabak bulgur pilavı
1 parça et
Yoğurt
Midem sıkıntılı, aç kalınca ağrıyor, bulanıyor. O bisküvimsiler de iyi gelmedi hani ama aç kalmaktan iyidir tabi. Şimdi soda
Canım midenden bir sıkıntı falan yaşamadın önceden demi çok duyuyorum senden bu mide olayını... Dikkat et kendine. Mide çok hassas ya. Güzelce ye hep yemeğini. Zaten güzel besleniyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?