Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Kızlar dün öğlen
Yarım pors. mantar çorbası
1 tabak semizotu
1 yk mantar
Azıcık lahana turşusu
Yarım kase cacık

Saat 3 civarı 2-3 yk tekabül eden aşure

Akşam balık restoranına gittik,
Güveç karides, 1-2 dl kalamar ve patates tava yedim. Ekmek baya gitti, kepekti Allahtan:)

Bu sabah
Yarım kadayıf tatlısı (burma gibi bişey)
2 küçük salkım üzüm
1 mandalina

Öğlen karadeniz günü varmış. Ben iptal şimdiden bildireyim.

Tabi şu faktörü eklemeyi unutmuşum, dün 4 saat topuklu üzerindeydim. 30 dk falan yürüme, 30 dk da göbek atma olarak. Dolayısıyla spor yapmaya mecalim kalmadı zaten 13.000 adımdan fazla olmuş dün :)

Öğleden önce 3-4 tane ikram yedim çayla. Açlıktan ölecektim yoksa.
Öğle
1 küçük gözleme
5-6 hamsi
1.5 büyük lahana sarması
1-2 mercimek köftesi
2 parmak kadar kadayıf
1 çok küçük baklava. :)

Şimdi çayla 2 adet biskrem yedim. Amma çok bisküvi olmuş yahu. Neyse, bugün de böyle canımız sağolsun :))​

Ayyyy Karadeniz dedin canım mıhlama çektiiiiiii.
Afiyet bal şeker olsun canım bugün müthiş ödül günü olmuş sana. Benim yerime de hüpletseydin ben senin yerine alırım kalorisni

Ayyyy Karadeniz dedin canım mıhlama çektiiiiiii.
Afiyet bal şeker olsun canım bugün müthiş ödül günü olmuş sana. Benim yerime de hüpletseydin ben senin yerine alırım kalorisni
Bak sen de mıhlama dedin benim de canım onu çekti hahaha Kuymak da deriz biz. Anneme yarın sabah yaptırsam mı neee :)

Evet kuzum güzel oldu valla. Çok teşekkür ederim, bir dünyanın yerine yemiş oldum zaten.

Kuymak diyelim, mıhlama diyelim ve yiyelim ayyyy çok fena aşerdim. Hatta sayende bugün ilk defa canım bişey çekti ye gitsin ya bir daha mı gelcez dünyayaaa

Merhaba günlükk, merhaba kızlar. :)

Perşembeden sonra toparlayamadım kendimi :) Yani pişman değilim ama zaman zaman gereksiz yediğim anlar oldu. Haftasonu spor olmasa da çılgınlar gibi yürüdüm. En azından biraz telafi etmişimdir herhalde.

Eeeh.. Tilki diyim kürkçü dükkanı diyim siz anlayın. Bakalım yarın yeni bir gün.
Aslında alışkanlık kazanmak için 21 gün yeterli diyorlar ama bi o kadar irade gösterebilsem. Kardeşim de yarın moda giriyor bakalım birbirimizi gaza getiririz umarım.

Kendimi çok geniş ve büyük hissediyorum yalnız ya. Dev gibiyim sanki. :) Biliyorum o kadar da değildir ama hoş değill :)​

Günaydın tatlıııımm
Valla ben kuymak yemedim ama dünyaları yediğim ve karbonhidratın dibine vurduğum için o bari kalsındı.... Onu da yerdi eminim bu bünye ama bu evde kuymak yapıcı benim ve hastaydım, yoksa kaçar mı
Ay dev gibi olmadığına çok eminim şimdi kusura bakma sen kendini öyle görüyorsun bence o boyda o kiloda bir insan gayet minyon olur sadece biraz daha küçülmeye ihtiyacın var o da bölgesel yani :) 21 gün iyi hoş diyorlar da aileyi, arkadaşları, haftasonlarını hiç hesaba katmıyorlar
Hadi bakalım yeni bir hafta bizi bekliyor. Güzel olsun umarım

Günaydııın.

Sonuçta güzel bir haftaya güzel bir kahvaltı ile başlamak gerekirdi :)

1 küçük kırmızı biber, 2 dl (15 gr) hindi salam, 1 yumurta ve az zeytinyağı ile omlet
8 tane yeşil zeytin
2 küçük parça süzme peynir
Görünen poğaçanın 1/5 i falan. (Mayalıydı bende dokunur diye yemedim)
1 dl tam buğday ekmeği

Şöyle bir durum var. Dün o kadar çok yemişim ki karnım tok ve midem bulanarak uyandım.
Ayrıca dün o kadar az su içmişim ki sabah bunu tuvalette tabi ki farkettim. Vücudum yani zararlılarla dolmuş taşmış atamamışım yazık günah. Bir de mideye bu kadar yüklenmek hoş bir davranış değil. Kınıyorum. Kınama cezası.

Afiyet, bal, kas olsun kuzum :) Ay evet tabi, bir de kendimize tepeden baktığımız için büyük büyük görüyoruz. O haftasonları yok mu... Özellikle sevgili ile geçirilenler... Benim bir de akşamları eve gidince couyor. Hayırlısı ya, güzel bir güne, iyi bir haftaya uyandık inşallah. Her şey gönlümüzce olsun.

Saat 10.00
3-4 yk nar
Yarım armut

Öğle
1 kepçe ezogelin çorbası
tavuk + 2 dl patates
dereotlu yoğurt + 3 tane brüksel lahanası

Şuan soda içiyorum midem sabahtan beri halaylarda...

Saat 15.00
1 küçük avuç beyaz leblebi

Saat 16.30
Sütlü kahve
1 paket peynirli wasa

Akşam
2 kepçe tarhana çorbası
1,5 kepçe nohut
5-6 tane sarma
1-2 kaşık yoğurt

Çok şükür midem sakinleşti. Umarım ilerleyen saatlerde coşmaz.​

Ara öğün niyetine çiğ köfte dürüm yedim, bol yeşillikli domates salatalıklı misss.. Sürekli midem kazındı bugün umarım midemde bir sıkıntı yoktur ya. Hiç hoş değil :)

Ara öğün niyetine çiğ köfte dürüm yedim, bol yeşillikli domates salatalıklı misss.. Sürekli midem kazındı bugün umarım midemde bir sıkıntı yoktur ya. Hiç hoş değil :)

Sonrasında 5-6 kestane ve 2 dilim peynirli börek yedim. Midem anca sustu ya. Tövbeler olsun çok kötü bir şey bu midenin kazınması. Tabi ardından da soda içmek zorunda kaldım. :)

Günaydın,

Bu sabah az zeytinyağında 1 kırmızı biber, 1 yumurta ve bol kekik ile omlet
2 parça süzme peynir
5 yeşil-2 siyah zeytin
ve 1 dilime yakın tam buğday ekmeği

Bakıyorum da spor olmayınca sağlıklı beslenmiyorum, sağlıklı beslenmedikçe spor yapmıyorum sanki. Döngüyü kırmalı, spora geri dönmeliii.

Öğleden önce küçük bir kase nar, 1 peynirli wasa

Öğle yemeği
2 dilim pizza
Bol salata
Yoğurt
Yarım bardak zero

:)​

Merhabalar :)

Başlangıç tarihine baktım da iki aydan fazla olmuş, hiç sapıtmasam zaten hedefe ulaşmıştım ama şimdi aynı yerdeyim. Hay Allah benii:)))

Ne tesadüf ki yılbaşına da iki ay var. Aldım sanırım mesajı

Evet bu sabah(öğlen??) kahvaltımm

1 çırpılmış kekikli yumurta (yağsız)
1 domates
1 yeşil biber
1 kırmızı biber
6 yeşil zeytin
Süzme peynir
2 küçük dilim kepek ekmeği

:)​

Saat 16.00 yarım paket pizza kraker
Saat 18.00 2 yulaflı bisküvi 3 dokuz kat

Aşırı acıktım ve en iyi imkanlar buydu :)

Akşam 20.00
Bolca melemen
1 tabak bulgur pilavı
1 parça et
Yoğurt

Midem sıkıntılı, aç kalınca ağrıyor, bulanıyor. O bisküvimsiler de iyi gelmedi hani ama aç kalmaktan iyidir tabi. Şimdi soda

Canım midenden bir sıkıntı falan yaşamadın önceden demi çok duyuyorum senden bu mide olayını... Dikkat et kendine. Mide çok hassas ya. Güzelce ye hep yemeğini. Zaten güzel besleniyorsun :)

Canım midenden bir sıkıntı falan yaşamadın önceden demi çok duyuyorum senden bu mide olayını... Dikkat et kendine. Mide çok hassas ya. Güzelce ye hep yemeğini. Zaten güzel besleniyorsun :)

Yok kuzum ya yakın zamanda oldu bu mide olayı. Yediğim bişeyler de dokunuyor tespit edemiyorum bir türlü. Aç kalınca da ağrı yaptı, gastrit gibi bir şey muhtemelen. Biraz daha iyi beslenip daha da büyümeden atlatmam lazım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…