- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Tatlım güzel kilon var. Anladığım kadarıyla hiç fazla kilolu olmamışsın. İhtiyacın olan tek şey fit bir vücûd gibi duruyor buradan :)
"E bu kadar mısın sen kuzum?" Demeyeceğim. Çünkü cevabı biliyorum. Destek olarak her zaman buradayım.Bence gidişatın gayet iyi. Evet keşke bazen gereksiz kaçamaklar yapmasak, daha iradeli olsak ama insanız işte ne yapalım öyle filinta gibi kızları falan görünce ben kendime geliyorum ama yetmiyor sevgilin seni bu konularda destekliyorsa ne güzel benimki kilo al diye tutturuyor, manyak mıdır nedir zaten kilom var diyorum ben de
Yani diyeceğim o ki "unutma. 2016'ya fit gireceğizzzz!"
Günnaydınlar hanımlaaar :)
Bol koşturmacalı bir günden hepinize merhaba. Sabah sabah serinlikte 2.500 adım yürüdüm. :) zorunluluktan tabi
Kahvaltım isee,
2 yk yulaf kepeği, 1 yumurta, 3 yk süt ve azıcık tuz ile krepimsi
5 yeşil, 2 siyah zeytin
Ve süzme peynir
Eki Görüntüle 1655714
Yağsız yapıyım dedim azcık yapıştı :) kardeşiminkini yaparken azıcık zeytin yağı döktüm tavaya o bütün oldubir dahakine artık :))
Kız sen iyice kaptın bu işi haböyle diyet beslenmeleri falan. Hiç kaçamak göremiyorum. Maşallah maşallah
Afiyetler olsunnnnn. Azıcık zeytinyağı dök sen de bir daha zeytinyağı düşmanımız değil
Hem çalışıyor hem becerikli kızımız her işe yetişiyor duyurulur !
Şuanda bir Türk kahvesi eşliğinde yazıyorum
GirLookingForLove ben maş fasülyesini dün denedim, tabi benimki 2 gece kaldı suda, salı günü pişiremediğimizden. :)
Dün anneciğim pişirmiş sağolsun, ben direkt bişey yapmadan haşlanmış halini yedim, beğendim. Hani böyle baklagil tadı var evet ama hangisi belli değil. Lezzeti hoşuma gitti anlayacağın. Denenebilir :) Bayağı da faydalı bir şeymiş :)
Afiyet olsun Canım beniiiimmm :)
Ben yemek ayırt etmem ya pek kesin onu da severim
En kısa zamanda deneyeceğim.
Ayrıca öğle yemeğine de bayıldım. Ekmek çok güzel görünüyor ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?