- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Wuhuuu süper olmuş yaaaa. Ağzımın sulandı :))İşte bu sabah oopsie ile kahvaltım. :)
2 tane oopsie arasına 20 gr kadar süzme peynir, 1 yaprak roka, 1-2 yaprak maydanoz ile sandviç.
Yarım sert armut.
Eki Görüntüle 1648727
Yeşil çay ile güne devam. :)
Ayy çok teşekkür ederim kuzum sağol.Wuhuuu süper olmuş yaaaa. Ağzımın sulandı :))
Yaa akşam vaktim olursa ben de yapayım bunu, oh her öğüne yenir bu. Müthişşşş.
Afiyet bal şeker olsun kuzum pek beceriklisin maşallah
6 ekim tamamdır diyelim :) ilk videoyu atladım çünkü telefondan izlediğimden algılayamadım. Zaten işte yarım yamalak anca bi 30 dk falandır. Olsun ama böyle böyle tamamını da yapmaya başlayacağım. Hiç yoktan iyidir hep :)
50 squat ve 50şer kere sağa sola eğilme yapacağım şimdi.
İyi ki sabah yapmamışım bacaklar öldü işe gidemezdim
Kesinlikle ben her seferinde bi çığlığı basıyorum zatenÖldürüyor insanı ya. Duş aldıktan sonra bile bacaklarımın titrediğini hissettim bugün. Bu kızla pilates yapanların before/after ları çok hoş. Biz de onlardan olacağııııızzzzzzçok iyi gidiyorsun canım maşallahın var. İş güç demeden devam ediyorsun
Kızlar izninizle ben bugünü pas geçiyorum direkt perşembeye geçiyorum
Haha oldu bir şeyler bu bahsi kapatalımAmanın ne yaramazlık yaptın bakayım kız senceza vereyim mi sana hı ay kıyamam da şimdi hadi öyle olsun bakalım
Kızlar refika süper bi tarif paylaşmış. Şekersiz şekilde denenebilir. Denersem sizinle paylaşırım :)
Haftasonunun gelişi leziz bir Cuma'dan belli olur!
Kolay Supangle Tarifi;
Bu pratik tatlı, Yulaflı Sabah Çorbası tarifinin denemelerinde ortaya çıktı. Yulafın içindeki nişasta açığa çıktığı zaman sütü yoğunlaştırıp muhallebi kıvamına getiriyor. İçine bir de muz eklediğinizde hem kakao hem de sütle inanılmaz yakışan bir tat ortaya çıkıyor. İşte kolay supangle hem bu bahsettiğim lezzetlere hem de supangle tarifine göz kırpıyor.
1,5 bardak süt ve ½ bardak yulafı küçük bir tencereye alın ve ocağın altını açıp, süt kaynayana kadar ara ara karıştırın. Süt kaynadığı zaman yulafların da yavaş yavaş açıldıklarını göreceksiniz, bu esnada 1,5 çorba kaşığı kakaoyu ekleyin ve homojen şekilde dağılması için iyice karıştırın. Sonra 3 çorba kaşığı toz şeker ilave edin, şekerin açılması için 1-2 dakika kısık ateşte kaynattıktan sonra içine 1 adet muzu ince dilimler halinde doğrayarak ekleyin. Servis kaplarına alıp, soğuduktan sonra servis yapın. Tabii isterseniz sıcak sıcak yiyerek de keyfine varabilirsiniz.
Malzemeler
1,5 su bardağı süt
½ bardak yulaf
3 çorba kaşığı toz şeker
1,5 çorba kaşığı kakao
1 adet muz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?