- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Ay Canım sorma ya aynı durum bende de var. Aylardır yemediğim miktarı 1 haftaya sığdırdım vallahi. Aynen geri alcam bu gidişle kiloları. Toparlayamıyorum daAy çok net irade felci geçiriyorum. Çok net yani.
Ay Canım sorma ya aynı durum bende de var. Aylardır yemediğim miktarı 1 haftaya sığdırdım vallahi. Aynen geri alcam bu gidişle kiloları. Toparlayamıyorum da
Yahu sabah büyük bir kararlılık, akşam büyük bir pişmanlık. Kocaman hantal bir şey gibi hissediyorum kendimi. Böyle iki sağlam tokat atasım var cidden kendime. Nedir bu anlayamıyorum yani... Ki zaman geçiyor, kasım da bitecek, aralık da.. Hep başa dön hep başa dön. Kesinlikle bunun adı irade felci olmalı.
Peki napıcaz ?Bir çözüm bulmalıyız acilen.
Aynen. Bende çevre unsuru etkili. Evimizde sürekli bir yiyecek olur tatlısından,tuzlusuna kadar envai çeşit abur cubur. Almayın diyorum söz geçiremiyorum. Bugüne kadar iyi kötü tutuyordum kendimi ama zorlanıyorum bu aralar. Havaların soğuması mıdır moral faktörü müdür bilemedim... Kontrol edemediğim gereksiz bir iştah var ne yapsam gitmiyorvalla Canım bilemedim ne yapsak sende durum Nasıl peki? Neye bağlıyorsun bu durumu?
Canım günaydın.
Garip ruh halleri içerisindeyiz hiç bilmiyorum sonu ne olacak.
Ben bu salma durumunu, "böyle de iyi değilim, yesem bir şey olmaz" düşüncesine bağlıyorum kendi adıma.
Bak kasımın 1 haftası geçti gitti, -1 olacağına muhtemelen +1 oldum ve olabileceğim kilodan 2 kilo uzaktayım şuan.
Hayır anlamadığım bu işin ortası yok benim kafada. Yani dikkat etmiyorsam deli gibi şerbetli tatlıları tüketebilirim demek mi bu? Ki şekerin onca zararını bilmeme rağmen.
Her neyse. Bugün tekrar bir başlangıç denemesi :)
Sabah, 1 haşlanmış yumurta yedim. Akşam nasıl yediysem acıkamamışım. Şimdi yeşil çay içiyorum, öğle yemeğine kadar acıkırsam altınbaşak yerim.
Herkese mükemmel bir hafta diliyorum!
Ay valla tartıya çıkmaya korkuyorum :)) tartılmadan kaldığım yerden devam edeceğim senin gibi :) hele dünkü faciadan sonra. Bugün henüz hiçbir şey yemedimakşama kadar da yemeyeceğim. Yarından itibaren paylaşıma devam edeceğim. Buraya yazınca daha temkinli oluyor insan. Vazgeçmeyelim, ara vermeyelim bence. Dilerim hedefimize ulaşırız bir an önce bu son olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?