Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Günaydın günlükcüüüümm:)

Dün kötü beslenmeyince maşallah akşam da enerjim yerindeydi, mutlu etti.

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1,5-2 dili zeytinli ekmek
Biraz domates

Hahaha her gün yeni bir yiyecek ekleyerek normal kahvaltı seviyesine ulaşacağım inşallah.

Günaydın canııım
Ay çok güzel olmuş ellerine sağlıkk. Ben bundan 10 tane götürürüm tek seferde şuan o potansiyel var ben de malum dönem
Güzel bir dönüş yaptın darısı başıma kuzum. Ben de deneyeyim bu tarifi de kazasız belasız bitireyim şu 3-5 günü :)
Mutlu,huzurlu,bol sağlıklı beslenmeli bir gün diliyorum sana

Çok sağol kuzumm, inşallah darısı başına :) Bu modum düşmez umarım hiç, tabi senin de.

Tarçın seviyorsan tarçın koyabilirsin biraz, muzu da olgun seçmeye çalış ki tatlı olsun. :)
Yani bir şeyler atıştırılmak istendiğinde gayet iyi bir alternatif bence :) Sık sık yaparım ben artık bunu.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Bol enerjili ve sağlıklı bir gün olsun hepimize.

Saat 11.00
1 mandalina

Öğle
Yarım yayla çorbası
3 tane İzmir köfte
Havuç-turp salatası

Öğleden sonra Türk kahvesi

Ara 16.00
3 tane mini fit kurabiye
1 minik eti cin bisküvi
1 mandalina

Yeşil çay ve ayvalı ıhlamur çayı içildi.
Başım ağriiy, fena :)​

Akşam
15-20 arası sarma
Yoğurt

Valla sarma mükemmel, ama mideyi zorlamış oldum biraz. Çorba yerine direkt sarma yiyim dedim, o da çoğunlukla karb zaten :)

Yüksek ihtimal kurabiye yapıcam, evdekilere, sevgilime :) dünkü fit kurabiyeyi kıskandılar Tadına bakarım belki, tarif çok bomba

Nasıl hamladıysam artık, her yerim ağrıyor :)

Sabah

Geceden bekletilmiş azıcık kakaolu ve yarım hurma ile yulaf
1 mandalina​

Öğleden önce yeşil çay

Öğle
3 küçük parça haşlanmış tavuk
3 yk buğday salatası
1 küçük kase yoğurt

1 saat sonra kazandibi 1 porsiyon :) Sevgili ısmarladı kilo yapmaz o
Neyse ki öğlen az yemiştim de zararı olmaz.

Şimdi 2 tane soda içiyorum 400 ml :) Biri zorunluluktan

Vücuda zehri verince bir kere tabi... :) Öğleden sonra,
1 kurabiye
3 minik tartolet
1 ekler

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
3 yk pilav
Bol yoğurt
Ev yapımı lahana turşusu

I-ıh bugünü beğenmedi ben. :)

Öğleden önce
1 kupa yeşil çay
Sade Türk kahvesi

Öğle
1 tabak tavuk yemeği (değişik bir şeydi, patates, havuç ve salatalık turşusu vardı içinde. :) Turşunun turşuluk tarafı kalmamıştı yalnız tadı yoktu hiç :))
2-3 yk yoğurtlu pancar (mayonez var mıydı emin değilim)
2 yk z.yağlı barbunya
1 küçük kase yoğurt

Saat 15.30
1 elma
1 küçük avuç beyaz leblebi​

Kendime tesüfler ederek yola devam edeyim.

Bu sabah
1 haşlanmış yumurta
4 tane yeşil zeytin
2 parça çeçil peyniri
3 dal roka
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Roka ile peynir uyumu mü-kem-mel! :)​

Saat 11 civarı 5 adet sunta :)

Öğle
1 kepçe yayla çorbası
Birkaç parça et
2,5 yk kısır
3 yk yoğurtlu kabak-patlıcan
2 yk yoğurt

Böyle yazınca ne çok gözüküyor. Aslında öyle çok bir şey yok, acıktım hatta şimdiden Bugün çok acıkıyorum ya.

Öğleden sonra soda ve Türk kahvesi.

18-18,30 arası
1 dilim pasta ( kardeşimin doğum günüydü maalesef. )
1 tabak lahana yemeği
1 hazır şinitzel
4 yk yoğurtlu bulgur pilavı

Deli gibi acıkmıştım öyle böyle değil. Mideme oturdu yediklerim tabi hızlı oldu biraz da :)

Bugün cardio yaparım herhalde bi yarım saat :)​

Moralim bozuk, keyfim yok. Sinir oldum yine kendime. Giyicem diye beklettiğim bir pantolonu denedim, popo basen çıktı kocaman. Kasımın başından beri iradeyi sürdürebilsem 16 gün bitmiş olacaktı ama değil 16 gün, 2 gün üst üste bile dikkat edemiyorum nedir bu yahu. Bir şeyi ya yaparsın ya yapmazsın. Bıktım artık cidden. Olumsuz konuşmak istemiyorum ama artık yetti cidden.

Kuzum sıkma güzel canını. Bu aralar modumuz bir düştü toparlanamadık. Havalar soğudu falan benim bir iştahım açıldı, spor yapma şevkim azaldı. Alışınca kışa düzeliriz diye umuyorum. Yoksa göbek falan alıp başını gidecek valla. Kasımı sayma 1 ay de. Hedefe 1 ay var. Bu sefer başarmamız gerek. Hadi kendine gel. We can do it!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…