Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Günaydııın.

Bu sabah
Azıcık zeytinyağında 1 yumurta (oh sarısına ekmek bandııım )
Eski kaşar- bir parça köy peyniri
6 zeytin
2 dl kepek ekmeği

Bu sabah tartıldım da, yarın bir daha tartılıp öyle yazağım :)
Kalça ve karın için videoya başlama planlarım var, umarım uygulamaya geçirebilirim. :)​

Dün öğlen ızgara köfte dürüm yedim ve büyük ayran içtim. Dürümde köfte, kıvırcık ve turşu vardı, patates ve sos koydurmadım. :)

Saat 16.00 Sütlü kahve
Saat 17.00 1 yeşil elma yedim.

Akşam 19.45-20.00 civarı 3 tane orta boyda, çok ince kıymalı pide yedim. Ev yapımı idi. 1 bardak da zero :)
Ardından çayla yarım dilim irmik tatlısı yedim.

Akşam pide 2 de kalsaydı şahane olurdu. Çok inceydi hani o konuda içim rahat ama kilo vermeye çalışan biri gibi değil, normal yiyen biri gibi oldum. Neyse sağlık olsun, sonuçta misafirlikteydik vs vs. :)

Bu sabah ise 1 armut ve 2 ince dilim köy peyniri yedim.
Dün karbonhidrat fazla oldu, bugün hiç almamak planım ama hayat ne gösterir bilinmez :)
Dün 54.5 çıkmıştım, bu sabah 54.7 çıktı, bu kadar farketmesi o kadar yemeğe normal tabi. :)
Dün spor yapamadım bugün videolarla dönüş yapacağım inşallah.

Mükemmel bir gün olması dileğimle..

Öğle
Yarım kase ekstra naneli yoğurt çorbası
Yarım pors. mitite köfte
Bol salata
Bol baharatlı küçük bir kase yoğurt

İçtiklerimi (kahve, bitki çayı vs ) Akşam toplu yazmayı planlıyorum, listede çok kalabalık gözüküp sinir bozuyor.

Dün aralıklarla elma ve muz yedim :)

Akşam
2 parça haşlanmış et
1 tabak ıspanak
Bolca yoğurtlu cevizli kereviz

2 Türk kahvesi, 1 tane sütlü kahve, 1 kupa bitki çayı

Bu sabah ise pazar kahvaltısı tadında bir şey oldu:)) iki öğün yapacağım bugün. Sucuklu omlettir, tahin pekmezdir, azıcık beyaz ekmektir, mis gibiydi valla

Hi günlükcüm... Yeni bir ay yine bir başa dönüşler :) Neyse Allah sağlık versin gerisi mühim değil.

Bu sabah hastalık etkisiyle mi yoksa dün akşamki abur cuburların etkisiyle mi bilmiyorum ama iştahım yoktu.

1 haşlanmış yumurta ve 2 küçük mandalina yedim.

Öğlen sezar salata yedim.

Saat 18.00 Bir kase dere otlu tarhana çorbası

Saat 20.15
Kocaman bir kase mısır-fasülye (iri) çorbası
2 yk yoğurtlu sebze-1 yk pırasa mantar kavurması
1 yk ayva tatlısı

Ancak şu an çoook acıktım :)
Yarım saat yürüyüşüm var mis gibi. Videolara başlayacağım inşallah ama bir iyileşebilsem :)​

Merhaba sevgili günlükcüüüm :)

Bu sabah kepekli sandviç ekmeğine, az krem peynir, az soslu sosis, tel peyniri, dilim zeytin ve roka ile sandviçimi yediim.

Öğlen ise adana dürüm, ayran ve dürümden önce ince yufka gibi bir şeye biraz yağ sürülüp baharatlanmış, 3-4 parça da ondan yedim. Salata da yedim. Biraz karbonhidrat çok oldu, o diğer şeyi yemeyeydim iyiydi ama neeyysee :)

Şimdi sütlü kahve içiyorum. Akşama %90 balık var, balık ve bol salata yer, öğleni tolere ederim..

Akşam
1 dolu kase tarhana çorbası
Fırında az mısır ununa bulanarak yağsız pişirilmiş hamsi
Bol salata

Spor bugün yapabilecek miyim bakalım.. Hastalık bırakmıyor yakamı :)

Selam günlük,

Bu sabah
1,5 dilim kepekli ekmek üzerine 1 küçük labne
5 siyah zeytin ve 2 mandalina yedim

Öğlen
Yarım kase mantar çorbası
3 büyük beyaz lahana sarması üzerine az yoğurt
Salata yedim :)

2 kupa bitki çayı ve 1 kupa sütlü kahve de bu saate kadar tüketilenler arasında. :)​

Merhaba canım ,itiraf edeyim tüm mesajlarını okumadım ilk sayfaya göz atmakla yetindim sadece :)ancak aynı durumda olduğumuzu farkettim benim de çok kilo vermek gibi bir amacım yok sadece beslenmemi düzene sokup bira incelemek sıkılaşarak istiyorum hayatıma da sağlıklı fit bir şekilde devam etmek istiyorum ,bu Yüzden tüm mesajlarını okuyacağım bana da motivasyon olsun :) başarılar dilemek istedim

Çok teşekkür ederim. Bizim durumumuz bence biraz daha zor ya, en azından kendi adıma tolere edilebilir durumda olduğumdan cozuttuğum çok oluyor. :) Hiç bırakmıyoruz ama buna da şükür. Elbet bir gün hedefe ulaşacağız, bu bir süreç :) Başarılar diliyorum ben de sana =) Uğra arada sırada günlüğüme :)

Ara olarak 20 gr şekersiz çikolata ve 2 tane greta kraker yedim.

Akşam
1 dl eski kaşar peynir
1 tabak (yoğurtlu ve 1 tatlı kaşığı mayonezli) kepekli makarna
Yarım mandalina
1 hurma

1-2 saat sonra da bir şnitzel 2/3'ünü yedim.

Baktım iyileşemiyorum doktora göründüm, ilaç kullanmaya başladım maalesef :)

Bu sabah
3 yk yulaf
Üstünü geçecek kadar süt
1 hurma

Öğle
1 kepçe ezogelin çorbası
Balık buğulama (levrekti sanırım)
1 yk kısır-1 yk barbunya

Ara
2 mandalina, 15 gr %60 kakao oranlı bitter çikolata

Akşam
1 yumurta ile ıspanaklı yumurta
4 yk ev yapımı makarna ( az tereyağı ve az ketçap ile)

1 yk haydari yedim hehe çok lezzetli :) Mandalina ya da hurma ya da ikisini birden yiyebilirim şimdi, meyve istedi canım. :)​

Günlükcüğüm merhaba :)

Yediğimi içtiğimi sıralamakan bıktım aslına bakarsan. Yeni bir yöntem ile gün içinde aslında yememem gereken ve yemese idim daha iyi olacak olan yiyecekleri yazacağım. Umarım uzun listeler oluşmaz

Bölgesel videolara başlamak istiyorum. Regliyim şuan fakat olsun ölçülerimi alıp, ay sonuna kadar ne kadar yol katedebiliyorum onu görmek istiyorum. Hadi bakalım.

Şimdiye kadar öğlen 3 kaşık makarna yemesem de olurdu,
Öğleden sonra yarım snickers yememeliydim. :)​

Dün 13.000 küsür adım dışında hiç iyi değildim bence :) Neyse hadi her zamanki gibi bir daha başlayalım.

1. gün olsun, az ve öz yemek, tıka basa doymuş bir şekilde sofradan kalkmamak ve callenectis yapmak hedefler. :)

Günaydın canım taktik değişikliğin güzel olmuş :) senin günlüğü okuyunca enerji geldi bana :) yeniden başlayacağım paylaşımlara :)

Günaydın canım taktik değişikliğin güzel olmuş :) senin günlüğü okuyunca enerji geldi bana :) yeniden başlayacağım paylaşımlara :)

Canım, düştükçe kalkıp yeniden yeniden inatla devam ediyorum. Bırakmıyorum. 100 defa da olsa, bir seferi en son sefer olacak ve başaracağım. Ama denemezsem başaramam. :)

Bugün mesela abur cubur yedim. Regl etkisi ama gereksiz bir hareketti. Şimdi kendime ödev bakalım pazartesiye kadar abur cubursuz durabilecek miyim. :)

Çok sevindim yeniden dönüyor olmana, umarım bu ara sana iyi gelmiştir.

Senden güç alacağım :) çok iyi yapıyorsun nasılsa artık bir hayat standardı haline getirdik. Buna da şükür :)
Bomba gibiyim. Yedim, içtim hatta gönlümce mesela bugün kendime hiç sınır koymadım. Ona rağmen 49 lara döndüm yine :) demek ki kafaya takmamak gerekiyormuş. Bacağım hala ağrıyor biraz bu haftada spor yapmayacağım. Sonra da kasmadan başlayacağım. Buraları boş bırakmam yine kuzucum sana da kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…