- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 33
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Merhaba canım ,itiraf edeyim tüm mesajlarını okumadım ilk sayfaya göz atmakla yetindim sadece :)ancak aynı durumda olduğumuzu farkettim benim de çok kilo vermek gibi bir amacım yok sadece beslenmemi düzene sokup bira incelemek sıkılaşarak istiyorum hayatıma da sağlıklı fit bir şekilde devam etmek istiyorum ,bu Yüzden tüm mesajlarını okuyacağım bana da motivasyon olsun :) başarılar dilemek istedim
Günaydın canım taktik değişikliğin güzel olmuş :) senin günlüğü okuyunca enerji geldi bana :) yeniden başlayacağım paylaşımlara :)Dün 13.000 küsür adım dışında hiç iyi değildim bence :) Neyse hadi her zamanki gibi bir daha başlayalım.
1. gün olsun, az ve öz yemek, tıka basa doymuş bir şekilde sofradan kalkmamak ve callenectis yapmak hedefler. :)
Günaydın canım taktik değişikliğin güzel olmuş :) senin günlüğü okuyunca enerji geldi bana :) yeniden başlayacağım paylaşımlara :)
Canım, düştükçe kalkıp yeniden yeniden inatla devam ediyorum. Bırakmıyorum. 100 defa da olsa, bir seferi en son sefer olacak ve başaracağım. Ama denemezsem başaramam. :)
Bugün mesela abur cubur yedim. Regl etkisi ama gereksiz bir hareketti. Şimdi kendime ödev bakalım pazartesiye kadar abur cubursuz durabilecek miyim. :)
Çok sevindim yeniden dönüyor olmana, umarım bu ara sana iyi gelmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?