- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
BBG'ye devam :)
Haftanın başından beri akşamları bi cozutma durumu hakim. Cozutma dediysem işte fit keki çok kaçırmak, bitter çikolatayı çok kaçırmak falan. Artık cozutma diye adlandırdığımız şeylerin niteliği bile değişmiş çok şükür
Bunun sebebi 12de yenilen öğle yemeği ile zaman zaman 7-8i bulan akşam yemeği arasında adam akıllı bir ara öğün yapmamamdan kaynaklanıyor. 2 hafif ara öğün yaptığımda eve gidince saldırma modunda olmuyorum. Ama yapmazsam aç gidiyorum ve hızlıca bir şeyler yiyebilmek adına hazırlayamadan hazır ne bulursam yiyebiliyorum. Bugünden itibaren öğünlerime tekrar çeki düzen veriyorum. :)
Modum biraz düşük ama devam edecek kadar da olsa motive ediyorum kendimi. Umarım bir an önce enerjim geri gelir.
Ay canım destekciiim! Bu hafta durgundum biraz haftasonu da biraz rahat bıraktım kendimi ama gerilemeden hemen bugün devam ettim :)Hep destek tam destek !!! Evet sen yapabilirsin, mükemmelsin. Ben bbg ye devam edemedim bile sakatladım kendimisen bomba gibisin arkadaşım maşallah o ilk aşamada her şey mükemmel olacak bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?