- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Ay hayırlı olsun Nasıl Mutlu oldum ben :))) Bir ömür mutluluklar diliyoruummmGünlüğüm merhabaaaa :)
Neredeyse 2 ay olacak spor yapmayalı :/ Bu kadar uzak kalmamalıydım.
E evlendim, düzene alışıyorum yavaş yavaş.. Sağlıklı yaşam alışkanlıklarıma da geri dönebilirim o zaman?
Bu süre içerisinde kilo almadım, yani şöyle ki zaten verdiğim için, verdiğimin üstüne aldım :)
Tartım yok, almalıyım!
Kötü beslendiğimde direkt midem bulanıyor, kendime eziyet etmeyeceğim artık!
Verna geri dönüyor. Sağlıklı beslenme ve spor.. .Kulağa hoş geliyor, gerçekten özledim.
BBG'ye en başından başlıyorum. Umarım sonunu getirebilirim.
Bana etkisi büyük olmuştu.
Hadi bakalım, başlayalım!
Ay hayırlı olsun Nasıl Mutlu oldum ben :))) Bir ömür mutluluklar diliyoruummmkilo bir alınır bir verilir yaaa sen halledersin. Süpersin
İyiyim canım çok şükür :) Sana yazınca buralara dönesim geldi yine :)Canım teşekkür ederim :) Sen nasılsın? Umarım iyisindir..
İyiyim canım çok şükür :) Sana yazınca buralara dönesim geldi yine :)
ah keşke daha aktif olabilsek :) tabi ramazandan sonra yeme içme ve spor işi biraz daha düzene girecektir. Ama ne kaldı ki şurada zaten :) bitter tekrar instagramda aktif olmaya başladı zaten
Günlüğüm merhabaaaa :)
Neredeyse 2 ay olacak spor yapmayalı :/ Bu kadar uzak kalmamalıydım.
E evlendim, düzene alışıyorum yavaş yavaş.. Sağlıklı yaşam alışkanlıklarıma da geri dönebilirim o zaman?
Bu süre içerisinde kilo almadım, yani şöyle ki zaten verdiğim için, verdiğimin üstüne aldım :)
Tartım yok, almalıyım!
Kötü beslendiğimde direkt midem bulanıyor, kendime eziyet etmeyeceğim artık!
Verna geri dönüyor. Sağlıklı beslenme ve spor.. .Kulağa hoş geliyor, gerçekten özledim.
BBG'ye en başından başlıyorum. Umarım sonunu getirebilirim.
Bana etkisi büyük olmuştu.
Hadi bakalım, başlayalım!
Siz iki taze gelin bu işi bırakmamalısınııızzzzB BitterCikom u gördüm takipteyim. Ben kilomu verdim diye bir rehavete kapıldım 46 kilodan 48 e çıktım eski günlere dönmeden dur demem gerekiyor. Ramazan'dan sonra ben de devam inşallah seni de burdan desteklemeye devam edeceğim kuzum paylaşımları artırmalısın
Planlı, programlı, düzenli= başarılı kadın zaten iki lokma birşey yiyorsun yap eşine bol yağlı yemekleri, hamurişleriniEvet ben basladim bile, yoksa cok fena tatlilaa kapiliyorum bu ramazanda :)
Sporu yavas yavas oturtmaya baslicam, ramazanda baslicagima garanti veremem ama yeme icme konusunda amaçlarimi siraliyayim buraya unutmamak için :)
1/ Daha fazla sebze (haslama, firinda, tost makinesinde, yemegi...)
2/ Sebze yoksa eger bol salata
3/ 2 porsyon meyve (en zorlandigim nokta)
4/ No yasak, eger çok canim isterse sagliksiz seyleri az yemeyi ogrenmek
Bunlar bir duzene girse zaten isim kolaylasmis olcak.
Cunku artik yemekler benden soruluyor, e ben haslama yiyorum diyede esimi zorliyamamya :) Zaten oda isine gelmeyince hemen tosta sariyor, en iyisi onada yemek hazirlamak :)
Basarili kadinlarin anahtar kelimesi : Plan, program, düzen !
Tamam 3 kelime oldu ama, bunlar güzel özetliyor :)
Planlı, programlı, düzenli= başarılı kadın zaten iki lokma birşey yiyorsun yap eşine bol yağlı yemekleri, hamurişlerini1. Gün sadece çorba, peynir ve karpuz yemişsin inanamıyorum vallahi ben dünyaları yiyorum Nasıl yapıyorsun bunu ? :)
İftarla sahur arası kısa diye belki ama ben tok olmama rağmen sahurda bile sağlam yiyorum noldu banaspor da yapamıyorum şuan işim zor :)))
Maşallahın var liste mükemmel hadi bakalım kusursuz uyacağına eminim. Yol yakınken sana katılabilirim inşallah :)
B BitterCikom canım olur mu öyle şey, burası hepimiz için. Gönül rahatlığıyla yazabilirsin her zaman. :)
Kızlar işin özü sağlıklı yaşamayı sevmekten geçiyor, diğer türlü yoyo gibi bi al bi ver hayat geçmez. Hepimize kolaylıklar diliyorum. :)
Bu arada nasıl gidiyor evlilik? Sen benden daha tecrübelisin şu anda.
GirLookingForLove canım sen de sınavdan istediğin sonucu aldın sanırım çok çok tebrik ediyorum. Kilo konusunda da ramazan sonrası bomba bir program uygularsın kendine hoopp bakmışsın gitmiş :) İnsanız 1-2 kilo alınabilir, önemli olan hemen önlemini alıp çığ gibi büyümesini engellemek :)
Teşekkür ederim canım evet istediğim puanı aldım. Şimdi 1-2 hafta içinde yüksek lisans durumum da belli olacak, umarım olur ve yolumu çizebilirim. Sınavlara girip çıkmaktan helak oldum :)
Kilo konusunda haklısın. Biz az çok alıştık sağlıklı yaşamaya ama ben seviyorum ya yemeyi tutamıyorum kendimi :) Ama sağlıksız şeylere dokunmuyorum en azından yediğim şeyler hep sağlıklı. Abur cubur falan bitti benim için. Aldığım kilo da göze batmıyor öyle olunca ''Ne yersen osun'' sözü çok doğruymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?