- 24 Ocak 2009
- 1.177
- 1.044
- 683
- 32
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Günlüğü tek başıma takip ettiğimden en az haftada 1 olmak üzere toplu olarak genel durumu yazmaya karar verdim. :)
Ay kuzum ne kusura bakayım :) Ben seni takipteyim merak etmeYaa üzüldüm tatlım. Ben de uzak düştüm buralarakusura bakma lütfen. İstikrarı elden bırakma yeter ki müthiş bir gelin olacaksınnnnn
Ne durumdasın Canım her şey yolunda mı? Pilates çemberi çok faydalı ya benim bacaklar bayağı farketti. Özledim buraları :)Ay kuzum ne kusura bakayım :) Ben seni takipteyim merak etme
Bazen zaman kaybı oluyor buralara yazmak. BBG 8. haftadayım, + sabahları yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Dün pilates çemberi aldım English home indirimindenİç bacak başka türlü erimeyecek gibi.
Ama vücut çok güçsüz kalıyor sanırım vitamin takviyesini bırakmamam lazım yoksa 5 gün hasta gibi 2 gün iyi şeklinde geçiyor son bir kaç haftam. Hiç hoş değil :)
Ne durumdasın Canım her şey yolunda mı? Pilates çemberi çok faydalı ya benim bacaklar bayağı farketti. Özledim buraları :)
İyi canım yolunda her şey çok şükür :) BBG 8 hafta bitti, 2 hafta ara vermek durumunda kaldım bu hafta devam ediyorum 9 dan. İnanılmaz faydasını gördüm, çok toparlandı vücut. Basenler eridi biraz kıyafetlerde inanılmaz farkediyor. Alt karın (göbek dediğimiz kısım) ve iç bacak problemli işte klasik onlar üzerinde çalışıyorum :) Pilates çemberini düzenli kullanıp faydasını görürüm inşallah. Günde kaç tane yapıyordun sen?
Kilo da 53 civarı oldu, onu 50ye çekebilsem süper olacak.
Senin nasıl gidiyor bakalım?
Süpersin !BBG başladım bırakmak zorunda kaldım sakatlıklar oldu maalesef :/ ama çok faydalı olduğuna eminim. Sınavları atlattıktan sonra başlayım diyorum bende. Madem ki faydasını gördün :) ama alet falan gerekiyor sanırım onları Nasıl hallettin ?
İkimizin vücut tipi aynı gibi benim de göbüş ve basen belası ne kadar kilo versem de mevcut :) Ben 1 aydır diyetisyenle çalışıyorum, veremediğim kiloları verdim sonunda. 47 kiloyu gördüm, 45 yapıp bırakcam :) o çember müthiş bir şey ben düzenli olarak yapmasam bile her gün 100-200 kez yaptım, bazen daha fazla ama hiçbir zaman bundan az değil. Hergün yapsan faydasını 1 ayda görürsün kuzumBir de bacak indir kaldır feci faydalıı titriyor bacaklar. Göbek kilo verince, ödem atınca gidiyor inan. Hiçbir hareketn kalıcı olarak göbek giderdiğini göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?