- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Oh oh çok sevindim bunu duyduğuma :))) elinden geldiği kadar bizimle yap, birbirimizi motive edip çok daha hızlı fitleşebiliriz :))Gunaydin arkadaslaar :)
Vallaha evet isle zor oluyor malesef... Sabah erken kalkincada bir an once kendimi ise atmaya bakiyorum aksam daha erken cikmak içinAma aslinda Vernalagnia 'nin soyledigi gibi en güzeli sabah yapmak...
O zaman yuruyus programima ekim ayinin programini'da ekliyorum, ve elim'den geldigi kadar sabahlari yapmaya calisiyorum !
Su sekil yapabiliim:
6:45'de- Uyanmak
7'de spora baslamak
7:30'da hazilanip
7:50'de kahvaltimi edip cikmak
Bir saatlik yolum var, 8-8:10'da evden ciksam yeter...
Programi siteye koydumu ? Ve yine 30 dakikalikmi? Ona gore ayarladim programi ...
Hai bakalim verin gazi verin gazi kizlaar :) Insallah uyabilirim pograma !! Inanin elimden geleni yapicamm :)
Daha koymadı sanırım canım mail atmadı çünkü. Ama bi kontrol ederim. Valla bir şeylerden fedakarlık etmedikçe bu iş olmayacak. Sadece sağlıklı yemekle olmuyor sporla da desteklememiz lazım. Çok kilo fazlamız olmadığı için sıkılaşmaya yoğunlaşmamız gerek.Gunaydin arkadaslaar :)
Vallaha evet isle zor oluyor malesef... Sabah erken kalkincada bir an once kendimi ise atmaya bakiyorum aksam daha erken cikmak içinAma aslinda Vernalagnia 'nin soyledigi gibi en güzeli sabah yapmak...
O zaman yuruyus programima ekim ayinin programini'da ekliyorum, ve elim'den geldigi kadar sabahlari yapmaya calisiyorum !
Su sekil yapabiliim:
6:45'de- Uyanmak
7'de spora baslamak
7:30'da hazilanip
7:50'de kahvaltimi edip cikmak
Bir saatlik yolum var, 8-8:10'da evden ciksam yeter...
Programi siteye koydumu ? Ve yine 30 dakikalikmi? Ona gore ayarladim programi ...
Hai bakalim verin gazi verin gazi kizlaar :) Insallah uyabilirim pograma !! Inanin elimden geleni yapicamm :)
Oh oh çok sevindim bunu duyduğuma :))) elinden geldiği kadar bizimle yap, birbirimizi motive edip çok daha hızlı fitleşebiliriz :))
Yeni program için üye olup Mail'e gelen şifreyi alıyorsun ve şifreyle giriyorsun. Ben üye oldum şimdi 1 saat içinde şifre gelecek yazıyor. Ben şifreyi sizinle paylaşırım kızlar :)
30 dakikadan fazla olabilir ama sen videoları seçerek yap. Süresini kendine göre ayarla bence. Hem birkaç gün esneme,dinlenme günü falan var. Rahat oluyor :) çok heyecanlandım şimdi
Kalp kalbe karşı valla ben de heyecanlandım. Başarıcaz umarım! :)
GirLookingForLove Kesinlikle iyi bir motivasyon oldu valla. Arada paylaşalım imkan buldukça. Spor yapacak kadar gaz verse yeter.
B BitterCikom
Kızçelerim. Bugünkü 47 dk sürüyor diye GirLookingForLove söyledi zaten. Ben bir 10 günlük kısım kaç dk sürüyor çıkarttım, program yapmak isteyen ona göre yapabilsin diye.
1-47 dk.
2-17 dk.
3-55 dk.
4-45 dk.
5-34 dk.
6-46 dk.
7-44 dk.
8-47 dk.
9-20 dk.
10-50 dk.
Bakmayın bu kadar uzun gözüktüğüne Girl'ün de dediği gibi 5-10 dakika daha az aslında yapılan spor. Ama videoların süresi böyle olduğu için yazdım ki kendimizi ayarlayalım diye. Mesela 8 dakika dediği çalışma 11 dk videosu var gibi gibi.
Cumaları toparlanma günü yapmış, sakin ve her haftasında yemek tarifi falan olan birgün.
Ancak ertesi günü yani cumartesileri tüm vücuda işkence olarak nitelendirmiş
Hadi bakalım güzel olacak inşallah!
Canımıza okusun zaten ki etkisi olsun. :) Ama o total body torture'a bittim böyle isim mi olur ya.Ayyyyyyy bir kez daha çok heyecanlandım. Perişan olacağız desene ama değecek :)
Düzenlediğin için teşekkürler Canım benim iyi oldu böyle net görmek kendimizi ayarlamak açısından :)
Bugün de öldürdü kızlar beni haberiniz ola ! Hele bir video vardı ki yığdım kendimi yere kaldım
Cuma iyiymiş oh :) esneme falan yapacak herhalde sadece. Hoşşşşşşş
Kesinlikle, kendini daha rahat ayarlarsın en azından :)Aaa supersin yaaa, iste bu benim isime yaricak !!!
Ellerine sagliik !! :)
Günaydııın.
Bu sabah kahvaltı işe geldikten sonra oldu, ama sağlıksız olmadı! :)
Kepek ekmeğine domates-beyaz peynir-kekikli tost (ayy çok lezzetliydi)
Light sütlü kahve
Eki Görüntüle 1645049
Ayy bende çok severim boyle toastlarii, bayadir yapmamisdim bak fikir vermis oldun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?