Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Oh oh çok sevindim bunu duyduğuma :))) elinden geldiği kadar bizimle yap, birbirimizi motive edip çok daha hızlı fitleşebiliriz :))
Yeni program için üye olup Mail'e gelen şifreyi alıyorsun ve şifreyle giriyorsun. Ben üye oldum şimdi 1 saat içinde şifre gelecek yazıyor. Ben şifreyi sizinle paylaşırım kızlar :)
30 dakikadan fazla olabilir ama sen videoları seçerek yap. Süresini kendine göre ayarla bence. Hem birkaç gün esneme,dinlenme günü falan var. Rahat oluyor :) çok heyecanlandım şimdi

Daha koymadı sanırım canım mail atmadı çünkü. Ama bi kontrol ederim. Valla bir şeylerden fedakarlık etmedikçe bu iş olmayacak. Sadece sağlıklı yemekle olmuyor sporla da desteklememiz lazım. Çok kilo fazlamız olmadığı için sıkılaşmaya yoğunlaşmamız gerek.
Hadi bakalım ya, içim kıpır kıpır valla!

Kalp kalbe karşı valla ben de heyecanlandım. Başarıcaz umarım! :)

Öğleden önce sade Türk kahvesi

Öğle
Yarım kase sebze çorbası
3 tane sulu köfte
Yarım kase cacık

Şimdi light sütlü nescafe içiyorum.

4-5 arası iki büyük siyah erik ile 10 tane falan çıtır leblebi yerim. :)

4 gibi 2 büyük eriğimi ve 10 çıtır leblebiyi yedim.
5te büyük piko.

Akşam 18.45
Şu iki bardak su ile yapılan hazır noodlelardan. Çok acıktım yemek de yoktu yapacak bişey de valla. Üşendim çıkıp almaya. Suyu da tavuk suyuna çorba gibiydi hiç de fena değildi. Kapattık günü böylece.​

Günaydıın. Gerçi bugün bana ayamadı ama olsun. Dün gece karb. dondurma vs yediğimden herhalde sabah kalkamadım resmen. Enerjim yok. Beslenme insan hayatını böyle etkiliyor işte.
Gece tuvalet için kalktığım sıra gördüm maili ama sabah yataktan çıkamadığımdan iş çıkışına kaldı spor. Sabah ya da akşam farketmez ama yapmam gereken günü gününe uy-mak!
Kızcağız o kadar playlist yapmış, her gün mis gibi hazır.

Sabah
Yarım muz
2.5 yk yulaf
Laktozsuz süt

Hadi verna biraz enerjiiiii​

Al sana enerji kuzum
Kızdaki kıvrımlara bak ya. Tabi ben bu kadar ince yapılı olamam genetik bir şey ama olmak da istemiyorum zaten sımsıkı olsam yeter. Ama hoş yani ne diyim artık eve gidince koşarsın spora

GirLookingForLove Kesinlikle iyi bir motivasyon oldu valla. Arada paylaşalım imkan buldukça. Spor yapacak kadar gaz verse yeter.

B BitterCikom

Kızçelerim. Bugünkü 47 dk sürüyor diye GirLookingForLove söyledi zaten. Ben bir 10 günlük kısım kaç dk sürüyor çıkarttım, program yapmak isteyen ona göre yapabilsin diye.

1-47 dk.
2-17 dk.
3-55 dk.
4-45 dk.
5-34 dk.
6-46 dk.
7-44 dk.
8-47 dk.
9-20 dk.
10-50 dk.

Bakmayın bu kadar uzun gözüktüğüne Girl'ün de dediği gibi 5-10 dakika daha az aslında yapılan spor. Ama videoların süresi böyle olduğu için yazdım ki kendimizi ayarlayalım diye. Mesela 8 dakika dediği çalışma 11 dk videosu var gibi gibi.

Cumaları toparlanma günü yapmış, sakin ve her haftasında yemek tarifi falan olan birgün.
Ancak ertesi günü yani cumartesileri tüm vücuda işkence olarak nitelendirmiş

Hadi bakalım güzel olacak inşallah!

Ayyyyyyy bir kez daha çok heyecanlandım. Perişan olacağız desene ama değecek :)
Düzenlediğin için teşekkürler Canım benim iyi oldu böyle net görmek kendimizi ayarlamak açısından :)
Bugün de öldürdü kızlar beni haberiniz ola ! Hele bir video vardı ki yığdım kendimi yere kaldım

Cuma iyiymiş oh :) esneme falan yapacak herhalde sadece. Hoşşşşşşş

Aaa supersin yaaa, iste bu benim isime yaricak !!!
Ellerine sagliik !! :)

Canımıza okusun zaten ki etkisi olsun. :) Ama o total body torture'a bittim böyle isim mi olur ya.
Gider gitmez yapacağım inşallah. :)

Aaa supersin yaaa, iste bu benim isime yaricak !!!
Ellerine sagliik !! :)
Kesinlikle, kendini daha rahat ayarlarsın en azından :)

Öğle
5 yk nohut (suyunu yemedim)
1 yk kısır
Karnabahar(havuçlarını yemedim)
Yarım kase yoğurt

Ardından bi sade soda içtim midem kötüydü.

Saat 14.00te sade Türk kahvesi ve bir soda daha.

Akşamüstü nescafe içerim light sütle. Bir de çıtır leblebi muhtemelen :)

Ekim 1 tamamdır!
Yarın zaten kısa ama işten sonra yaparım yine. Sonrasında sabaha çekmeye çalışacağım ama olmazsa da akşamları artık :) Hiç yapmamaktan iyidir sonuçta.

Öğleden önce Sade Türk kahvesi

Öğle
Sulu köfte bir porsiyon
Yoğurtlu spagetti yine bir porsiyon
2 dolu yk un helvası..

Neden yedim?
Niye yedim?
Tadını da çok beğenmem, bu boş boğazlık niye?
Hadi makarnayı anladım da yani, helva çok gereksiz bir hareketti. Neyse.

Akşam işten çıkmadan 5.20 civarı yoğurt ve elma yiyip kapatıcam inşallah günü. Öğlen böyle yiyince.. Yarım paket de (Küçük) light sütüm var, kahve yaparım onunla belki, emin değilim.​

17.15 yarım kase yoğurt ve bir elma
Şimdi küçük bi salkım çilek üzümü yedim.

Yeme işi kapandı. İlerleyen saatlerde açıkırsam light sütlü kahve.

Sporu geceye doğru yapacağım acayip yorgunum maalesef.

Merhaba kızlar :))

Dün akşamüstünden sonra böyle bana bir olumsuzluk, bir bıkkınlık çöktü ki sormayın.

2 lokum ve yarım waffle yedim düşünün. Halbuki şekerli şeylerin anlık enerji yükseltip ardından daha derine ittiğini çok da iyi biliyorum. Bir an aklımdan geçirdim, bırakıyım spor yapmayı denemeyi, sağlıklı beslenmeyi vs. Salayım dedim yani her şeyi. Dünkü sporu yapmadım zaten. Sonra dedim ben biliyorum bu halleri, yarın yeni bir gün yeni umutlarla kalkarım kesin.

Sanırım iradesizliğim sinirimi bozan şey. Tekrar kendime 1 hafta abur-cubursuz ve şekersiz, kaçamaksız hedefi koyayım bari.

Velhasılıkelam bu sabah iyiyim! 54.4 kg çıktım. Anacım şu 500 gr gitse 53.9 görsem böyle bir gaz bir ilham gelecek ama bakalım. :)

Bugün total body torture günü. İlk 3 videoyu yaptım diyeim. Daha doğrusu cassey yaptı, ben yamuldum. Şaka gibi hiç kolumun bacağımın gücü yok ya sinir bozucu. Ama onda birini bile yapabilsem bir sonraki adımda daha iyi olacağımı bildiğimden asla bırakmaya niyetim yok. Son iki videoyu akşama yaparım inşallah. :) Hele o plank jackti sanırım, ulen psikopat insan işi mi o be!?

Kahvaltıya gideceğim ama yaklaşık 2 saat sonra falan olacağından şimdi yulaf süt meyve yiyeyim diyorum azıcık. Saatlerce aç kalmak hoş değil çünkü. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…