- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Vernalagnia
-
Ay kuzum ben o plank ı eledim geçtim insanım yahu :)))) kolum ağrıyor bir de.Merhaba kızlar :))
Dün akşamüstünden sonra böyle bana bir olumsuzluk, bir bıkkınlık çöktü ki sormayın.
2 lokum ve yarım waffle yedim düşünün. Halbuki şekerli şeylerin anlık enerji yükseltip ardından daha derine ittiğini çok da iyi biliyorum. Bir an aklımdan geçirdim, bırakıyım spor yapmayı denemeyi, sağlıklı beslenmeyi vs. Salayım dedim yani her şeyi. Dünkü sporu yapmadım zaten. Sonra dedim ben biliyorum bu halleri, yarın yeni bir gün yeni umutlarla kalkarım kesin.
Sanırım iradesizliğim sinirimi bozan şey. Tekrar kendime 1 hafta abur-cubursuz ve şekersiz, kaçamaksız hedefi koyayım bari.
Velhasılıkelam bu sabah iyiyim!54.4 kg çıktım. Anacım şu 500 gr gitse 53.9 görsem böyle bir gaz bir ilham gelecek ama bakalım. :)
Bugün total body torture günü.İlk 3 videoyu yaptım diyeim. Daha doğrusu cassey yaptı, ben yamuldum. Şaka gibi hiç kolumun bacağımın gücü yok ya sinir bozucu. Ama onda birini bile yapabilsem bir sonraki adımda daha iyi olacağımı bildiğimden asla bırakmaya niyetim yok. Son iki videoyu akşama yaparım inşallah. :) Hele o plank jackti sanırım, ulen psikopat insan işi mi o be!?
Kahvaltıya gideceğim ama yaklaşık 2 saat sonra falan olacağından şimdi yulaf süt meyve yiyeyim diyorum azıcık. Saatlerce aç kalmak hoş değil çünkü. :)
Ay kuzum ben o plank ı eledim geçtim insanım yahu :)))) kolum ağrıyor bir de.
Sakın bırakmaaa sakıııın. Olur öyle kaçamaklar. Napalım ölelim mi ya Canımız çekiyor :))) sporu bırakmadığın müddetçe hiçbir kaçamak zarar veremez sana. Ancak süreci uzatır.
Afiyetler olsun kuzuma. Neşen yerinde olsun. Enerjin daima seninle olsun
İnşallah kuzum. Ben de dibine vurdum, aylardır yemediğim şeyleri yedimHaftasonu sağlıksız beslenmenin dibine vurduk çok şükürneyse süreci uzattık tabi onun dışında sıkıntı yok. Spor düzen alamadı maalesef. Ama yarım saatlik çalışma sonucu karın kaslarımı bu kadar hissettiysem, nolur adam akıllı yapayım burdan sonrasını bari ya... Hadi bakalım. Bir hafta kaçamaksız ve her gün spor yapılmış olabilecek mi?... :)
İnşallah kuzum. Ben de dibine vurdum, aylardır yemediğim şeyleri yedimöyle veya böyle kaldığımız yerden tam gaz devam!!
Bu sabah 2 bardak suyumu içtim, ardından kahvaltımı yanıma alıp çıktım. :)
2 yk yulaf, yarım sert armut ve 100 ml light süt ile kahvaltımı yaptım.
Eki Görüntüle 1647823
Kızlar oopsie bread diye bir şey okudum. Yumurta ve peynirden yapılan, protein değeri oldukça yüksek bir şeye benziyor. Ve görüntüsü çok tatlı. Bu akşam deneyeceğim, lor peynirim var bayağı hem onu değerlendirmiş olurum diye düşünüyorum. Gerçi krem peynirle falan yapıyorlar genelde ama olsun. :)
Ya kızlar sabahları erken, dinç kalkmak için özel bir yönteminiz var mı?GirLookingForLove B BitterCikom
Sporu sabahtan halletmeyi gerçekten çok istiyorum... Cumartesi günü yarım saatçik bir çalışma sonucu bile bugüne kadar hala karın kaslarım çalşıyordu mükemmel bir şey. :) Akşama kalınca yapılmama ihtimali %80lere çıkıyor maalesef. Hadi taktikleri göreyimm?
Vallaha ayni dertten mustaripim, kalkamiyoreee...
Bugüne kadar buldugum tek cozup alarmimi kalkipda kapata bilecegim bir yere koymak, ondan sonra kaldim zaten deyip yatmiyorum.
Ama spor yapmak için sabahin korunde enerji toplamak ayri bir mevzu...
GirLookingForLove senden tavsiye bekliyoruz, her sabah aksatmadan erken kalkip sporunu yaporsun. Nasil beceriyorsuuun? :)
Ama akşam da yorgun oluyoruz yapamıyoruz be kuzu... :/ Totoyu devirip yatasım geliyor hep
AynenGirLookingForLove taktikleri alalım?? Buna çözüm bulmam şart ya.
Opsie ekmeği ben de gördüm ama deneme fırsatım olmadı. Sen beğenirsen ben de bir denerim Canım. :)
Vernalagnia B BitterCikom
Erken kalkma konusuna gelince kızlar zor oldu ama olduşimdi sırlarımı paylaşayım sizle
*Öncelikle ne olursa olsun akşam 6 dan sonra ağır yemekler yemiyorum, hafif atıştırmalıklarla idare ediyorum. Kahve, çay vs asla yok. Yemek düzenimiz uyku düzenimizi de etkiliyor.
* Kendime bir yatış ve kalkış saati belirledim. 23:00 yatış-06:00 kalkış. Ne olursa olsun buna uymayı bir zorunluluk haline getirdim.
* uykuya aşırı düşkün biriydim eskiden. Sonra bir gün dedim ki bu kadar uyuyup zamanını verimsiz geçirmene sebep olmayacaksın. Diyelim ki 9 da kalkıyorum. Her geçen gün alarmımı 15 dk geriye alarak uyanmaya başladım. Böylece sabaha karşı 5 de bile uyanabildiğimi hatırlıyorum. Saat geriledikçe alarmı geriye kurma sıklığımı azalttım. Böylece 1 ay gibi bir süreye yayarak erken kalkmaya alışmıştım.
* biliyorsunuz ki vücud bir şeye alıştıktan sonra onu kolay kolay bırakamıyor. Alışkanlık halini alıyor. Yılmadan 1 hafta aynı saatte kalksanız, ertesi gün otomatik olarak kendiniz o saatte uyanacaksınız. Şahsen ben kurulu saat gibiyim. :) haftasonu kendimi zorladım uyumak için özellikle. 8 e kadar anca uyumuşum :)))
* Kendimi sürekli telkin ediyorum. Hayallerim ve hedeflerim var ve bunlara ulaşmak için düzenli bir hayata sahip olmam gerek. Eğer günlük planlarımı yerine getirmezsem fit bir vücuda sahip olamayacağımı, istediğim üniversitede yüksek lisansa başlayamayacağımı düşünüyorum sürekli. Çünkü bunlar öncelikli ulaşmak istediğim hedeflerim. Ve her zaman sağlıksız olduğum bir Zaman'ı hayal ediyorum pes ettiğimde. Çünkü o ana tekrar dönmek istemeyişim beni daha da hırslandırıyor.
* Ben kafasına koyduğunu geç de olsa yapan biri oldum hep biraz da Bundan kaynaklı olsa gerek kızlar. Yani kısacası her şey kafada bitiyor. Ne kadar meşgul, yoğun olursan ol kafanda başarırsan fiziken de kendine vakit ayırabilirsin.
Haydi göreyim siziiiii!!!!
Opsie ekmeği ben de gördüm ama deneme fırsatım olmadı. Sen beğenirsen ben de bir denerim Canım. :)
Vernalagnia B BitterCikom
Erken kalkma konusuna gelince kızlar zor oldu ama olduşimdi sırlarımı paylaşayım sizle
*Öncelikle ne olursa olsun akşam 6 dan sonra ağır yemekler yemiyorum, hafif atıştırmalıklarla idare ediyorum. Kahve, çay vs asla yok. Yemek düzenimiz uyku düzenimizi de etkiliyor.
* Kendime bir yatış ve kalkış saati belirledim. 23:00 yatış-06:00 kalkış. Ne olursa olsun buna uymayı bir zorunluluk haline getirdim.
* uykuya aşırı düşkün biriydim eskiden. Sonra bir gün dedim ki bu kadar uyuyup zamanını verimsiz geçirmene sebep olmayacaksın. Diyelim ki 9 da kalkıyorum. Her geçen gün alarmımı 15 dk geriye alarak uyanmaya başladım. Böylece sabaha karşı 5 de bile uyanabildiğimi hatırlıyorum. Saat geriledikçe alarmı geriye kurma sıklığımı azalttım. Böylece 1 ay gibi bir süreye yayarak erken kalkmaya alışmıştım.
* biliyorsunuz ki vücud bir şeye alıştıktan sonra onu kolay kolay bırakamıyor. Alışkanlık halini alıyor. Yılmadan 1 hafta aynı saatte kalksanız, ertesi gün otomatik olarak kendiniz o saatte uyanacaksınız. Şahsen ben kurulu saat gibiyim. :) haftasonu kendimi zorladım uyumak için özellikle. 8 e kadar anca uyumuşum :)))
* Kendimi sürekli telkin ediyorum. Hayallerim ve hedeflerim var ve bunlara ulaşmak için düzenli bir hayata sahip olmam gerek. Eğer günlük planlarımı yerine getirmezsem fit bir vücuda sahip olamayacağımı, istediğim üniversitede yüksek lisansa başlayamayacağımı düşünüyorum sürekli. Çünkü bunlar öncelikli ulaşmak istediğim hedeflerim. Ve her zaman sağlıksız olduğum bir Zaman'ı hayal ediyorum pes ettiğimde. Çünkü o ana tekrar dönmek istemeyişim beni daha da hırslandırıyor.
* Ben kafasına koyduğunu geç de olsa yapan biri oldum hep biraz da Bundan kaynaklı olsa gerek kızlar. Yani kısacası her şey kafada bitiyor. Ne kadar meşgul, yoğun olursan ol kafanda başarırsan fiziken de kendine vakit ayırabilirsin.
Haydi göreyim siziiiii!!!!
Ellerine saglik kuzum usenmeden detayli detayli yazmissin !! :)
Haklisin hersey kafada bitiyor. Eger yapicam, yapmam gerek dersen yavas yavas olur o bir sekilde.
O zaman her iki günde bir 15dk erken kalmaya bakicam...
Bugun 7:15'de uyandim, saatimi 2 kez 10 dakika ileri kurdum resmenn :s Yarin 7'de !
Tabi 7'de kalkinca sporumu sabah yapmaya zamanim olmicak ama yavas yavas once uyku duzenimi yola sokup, sonra sporu sabaha alicam.
We can do it giiirl ! :)
21.00 3 orta boy içli köfte yedim. Hiç hayır diyebileceğim bir şey değil, çok uzun zamandır yemiyordum ve çok da zararlı gözükmedi :)
Oopsielerim oldu :))
Eki Görüntüle 1648348
Gayet hoş oldular gibi. Yalnız arada bi acı tat geliyo gibi o da kabartma tozu yerine karbonat koyduğumdan ve o da fazla kaçtığından olmuş olabilir :)
Kahvaltıda yiycem bakalım.
Ellerine sağlık Canım çok lezzetli görünüyor. Tadı da öyledir eminim gönder bize de kargola
Tarifini merak ettim paylaşır mısın ? Börek, çörek severim ben onları yemek yerine böyle sağlıklı lezzetler tatmış olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?