Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

afiyet olsun tatlimmm yagis feci oldu dolu bile yagdi her yer isslak hava toparlanirsa cikarim ben yuruyusse bakalim.
biraz aciktim ama ne yiyecegimi bilmedigimden kaldim oyle bu saatten sonra da ne yiyebilirim ki .(

ayy feci gok gurulduyo korkunc .((
yemek yemedim azcik actim saatte gec olmustu sutlu kahve ictim bi avuc kadar da leblebi yedim

haziranda bu kadar yagmur dolu gokgurultusu simsek rabbim daha neler gorecegizzz .(((

ayy feci gok gurulduyo korkunc .((
yemek yemedim azcik actim saatte gec olmustu sutlu kahve ictim bi avuc kadar da leblebi yedim

haziranda bu kadar yagmur dolu gokgurultusu simsek rabbim daha neler gorecegizzz .(((

Çok iyi yapmışsın azcık falan da yapabilirdin. Yada az yoğutlu meyve leblebi de süper ama. Aynen yaa çok fena, evin içinde şimşek çakıyo

Kızlar, güzeller bu hafta çççokkkk güzel güzel güzel mükemmel geçsin,,Kilocukları atalım terketsinler bizi sonsuza dek. Ve Allah kalbimizdekileri hayırlısı ile nasip etsin..
Ben de inanıyorum artık hem size hem kendime
a
Yapacağız bu işi yapan nasıl yapıyoo

Biraz sabır biraz dikkat
Yasemin canın sıkıldıkça gel yaz demişti ya iyi ki var burası iyi ki varsınzı

Yıllarca niye kilo veremedim kendi kendine olmuyooo Erimede en önemli nokta MOTİVASYON birilerinin size inanması ve haydi demesi lazım, sakın durma devam et demesi lazım başaracağız demesi lazım

Hepinizi öperim yanaklarınızdan

evet tatlim burasi hepimiz icin olumlu oldu/olacak , inanmak basarmanin gercekten yarisiymis t gaz devam .))
yarin sabah ac karnina tartilalim bu arada iyi haberler bizimle olsun insallah

azcık cacık diyecektim :)

anladim ben tatlim inanir misin cacik demek istemis heralde dedim cacikci iskender .))))

günaydın kızlar

kahvaltım

1 haşlama yumurta
ve salata (marul+maydanoz+ domates+ceviz ve peynir)

ımmmh sağlıklı bir kahvaltı oldu

bu arada sabah esrarengiz bir görüntü kameralara takıldı

aşırı sevinçlendim bayılırım böyle esrarengiz görüntülere , rabbim devamını getirt uydurma bu kulunu ıvır zıvıra abur cubura , aminnn :118:

inşallah hepimizin yüzü gülecekkkkkkk

bizde seni seviyoruzzzzzz

kim tutar biziiiiiiiiiiiii

günaydınnnn

kızlarrrr

buu hafta 67 kg ile haftaya başlıyorummmmm

daha kahvaltı yapmadımmmm

sabah uyumuş kalmışımm

bu hafta işler yoğun gececek vakit buldukça uğrarım inş....

günaydınnnn

kızlarrrr

buu hafta 67 kg ile haftaya başlıyorummmmm

daha kahvaltı yapmadımmmm

sabah uyumuş kalmışımm

bu hafta işler yoğun gececek vakit buldukça uğrarım inş....

Kuzucum harikasın, az kalmış 66 ya hadi bakalım,
Ben de cuma tartılıyorum
Öpüyorum

Herkes için güzel başlamış hadi bakalım kızlarr yeni hafta yeni umutlar yeni bedenimize adım adım

kahvaltı

5 adet sunta (etiform )

2 çeri domates

1 salatalık

(iş arasında bunları yiyebildimm )

ara öğün

1 yeşil elma
1 fican yeşil çayy

öğle

az tavuk haşlama
1 bardak ayran
salata
2 dilim çavdar ekmeği

bu saate kadar 2 t su içtimmmmm

Kuzucum harikasın, az kalmış 66 ya hadi bakalım,
Ben de cuma tartılıyorum
Öpüyorum

cuma olmaz tatlımmm p.tesi tartılman gereklii cuma tartıda güzel rakamlar görünce haftasonu rehavetine kapılıp cıs lı şeylere kayabilir gözün bunu istemeyiz değil mi
bu sebeple p.tesi tartılmayı doğru buluyum hafta sonu da p.tesiyi düşünerek daha bi dikkatli oluruz

kahvaltın çok özensiz olmuş tatlımm yoğunsun bu ara sanırım ve öğlenki ekmek de olmamış çavdar bile olsa keşke bi kaç parça daha tavuk yeseydin daha besleyici olurdu enerjin düşecek birazdan

2 litre su şahane ben de içiyorum aklıma geldikçe

öğlen yemeğim saat 13.30 gibiydi

8 adet ızgara köfte
biraz salata
ve ayran

köfte yediğim zamanlar acıkıyorum hep bakalım bugün nasıl olucak kendimi test ediyorum

İnanamadım okuyunca demet akalın 30 günde 15 kilo vermiş, şeyda coşkun varya onla.. Allah allah nasıl bünye metabolizma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…