Akşam yemeği 6 tavuk kanat, 7 yk fasulye, 2 kase cacık, birazcık salata-turşu
Çok iyi bir hafta sonu geçirdim desteklerinizle kızlarr. Yürüyüş olmadı ama inşallah bu hafta yapıcam tembelliği bırakıp
Sizi seviyorum
Öpüyorum
ayy feci gok gurulduyo korkunc .((
yemek yemedim azcik actim saatte gec olmustu sutlu kahve ictim bi avuc kadar da leblebi yedim
haziranda bu kadar yagmur dolu gokgurultusu simsek rabbim daha neler gorecegizzz .(((
Çok iyi yapmışsın azcık falan da yapabilirdin. Yada az yoğutlu meyve leblebi de süper ama. Aynen yaa çok fena, evin içinde şimşek çakıyo
Kızlar, güzeller bu hafta çççokkkk güzel güzel güzel mükemmel geçsin,,Kilocukları atalım terketsinler bizi sonsuza dek. Ve Allah kalbimizdekileri hayırlısı ile nasip etsin..
Ben de inanıyorum artık hem size hem kendime
a
Yapacağız bu işi yapan nasıl yapıyoo
Biraz sabır biraz dikkat
Yasemin canın sıkıldıkça gel yaz demişti ya iyi ki var burası iyi ki varsınzı
Yıllarca niye kilo veremedim kendi kendine olmuyooo Erimede en önemli nokta MOTİVASYON birilerinin size inanması ve haydi demesi lazım, sakın durma devam et demesi lazım başaracağız demesi lazım
Hepinizi öperim yanaklarınızdan
azcık cacık diyecektim :)
Canım bu beslenme düzenin çok iyi, eminim ki tartı sana hep gülecek, beklediğinden de güzel rakamlarla ödüllendirecek emeklerini.Ben de cacığa baylıyorum wallahi.Sıcak kalmadı yağmur başladı Ayrıca tatlım ben mersinde yaşadım aman ALLAH bilirim ordaki nemi çay içirmez insana
Akşam yemeği 6 tavuk kanat, 7 yk fasulye, 2 kase cacık, birazcık salata-turşu
Çok iyi bir hafta sonu geçirdim desteklerinizle kızlarr. Yürüyüş olmadı ama inşallah bu hafta yapıcam tembelliği bırakıp
Sizi seviyorum
Öpüyorum
Kızlar, güzeller bu hafta çççokkkk güzel güzel güzel mükemmel geçsin,,Kilocukları atalım terketsinler bizi sonsuza dek. Ve Allah kalbimizdekileri hayırlısı ile nasip etsin..
Ben de inanıyorum artık hem size hem kendime
a
Yapacağız bu işi yapan nasıl yapıyoo
Biraz sabır biraz dikkat
Yasemin canın sıkıldıkça gel yaz demişti ya iyi ki var burası iyi ki varsınzı
Yıllarca niye kilo veremedim kendi kendine olmuyooo Erimede en önemli nokta MOTİVASYON birilerinin size inanması ve haydi demesi lazım, sakın durma devam et demesi lazım başaracağız demesi lazım
Hepinizi öperim yanaklarınızdan
bu arada sabah esrarengiz bir görüntü kameralara takıldı
aşırı sevinçlendim bayılırım böyle esrarengiz görüntülere , rabbim devamını getirt uydurma bu kulunu ıvır zıvıra abur cubura , aminnn:118:
Eki Görüntüle 1158228
günaydınnnn
kızlarrrr
buu hafta 67 kg ile haftaya başlıyorummmmm
daha kahvaltı yapmadımmmm
sabah uyumuş kalmışımm
bu hafta işler yoğun gececek vakit buldukça uğrarım inş....
günaydın kızlar
kahvaltım
1 haşlama yumurta
ve salata (marul+maydanoz+ domates+ceviz ve peynir)
ımmmh sağlıklı bir kahvaltı oldu
bu arada sabah esrarengiz bir görüntü kameralara takıldı
aşırı sevinçlendim bayılırım böyle esrarengiz görüntülere , rabbim devamını getirt uydurma bu kulunu ıvır zıvıra abur cubura , aminnn:118:
Eki Görüntüle 1158228
Kuzucum harikasın, az kalmış 66 ya hadi bakalım,
Ben de cuma tartılıyorum
Öpüyorum
Kuzucum harikasın, az kalmış 66 ya hadi bakalım,
Ben de cuma tartılıyorum
Öpüyorum
kahvaltı
5 adet sunta (etiform )
2 çeri domates
1 salatalık
(iş arasında bunları yiyebildimm )
ara öğün
1 yeşil elma
1 fican yeşil çayy
öğle
az tavuk haşlama
1 bardak ayran
salata
2 dilim çavdar ekmeği
bu saate kadar 2 t su içtimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?