Ben çok sıkılgan minik bir oğlak :) olduğumdan bugun 4. haftama Allahaın izni ile ulaştığım beslenme düzenime 3 gün ara veriyorum. Böylece hem yediklerimi özleyeceğim hem ruh ve bedenim azcık şaşıracakBu nedenle 3 gün detox denen şeyden ömrümde ilk kez deneyeceğim.
İlk detox günü:
Sabah öğle akşam aynı
Salatalık, çilek, müsli
Aralarda yeşil çay ve su
Eğer 3 günü tamamlar da hoşuma giderse 3 hafta sonra tekrar yapacağım
minik oğlak öyle bir girmişsin ki cümleye sandımki bırakıyosun gidiyosun fln allahım ya kızıcaktım sana
neyse ki ben yanlış anlamışım dişik mi o detoks ama ben 1 gün içinde bundan da bıkardım 3 öğün aynı şey ni dimek:18:
İnanamadım okuyunca demet akalın 30 günde 15 kilo vermiş, şeyda coşkun varya onla.. Allah allah nasıl bünye metabolizma
Bugun bayağı araştırma yaptım offf neler neler öğrendim, mesela Demet çiğe Şeyda Coşkun ayın 20 günü detox yaptırmış Bence çok tehlikeli ama :26: kadın fıstık gibi oldu. 2 günde 1 kilo bilemiyorum yani:26:
Bunun gibi olmasa da sağlıklı beslenme - zayıflama programımızda arada sırada detox yapmak yararlıymış
3 gün ayrı canım. Bugun meyvey di ya yarın yumurta meyve, son gün beyaz et. Sonra perşembe cacıkcı iskender olarak aranızdayım
aksam yemegimi yazayim dedim de kizlar mevlana bilir misiniz kiymali ve peynirli ipince ince hamurlu konya yoresine ait bi pide turu hani upuzun olur .)) neyse aksam yemegim de ondan yedim iki dilim biraz salata ve ayran
hamuru ince diye yedim peyniri de cok lezzetli yoksa bi sure daha pide lahmacun tarzi seylerden uzak durucam kendime soz verdim .))
kahvaltın çok özensiz olmuş tatlımm yoğunsun bu ara sanırım ve öğlenki ekmek de olmamış çavdar bile olsa keşke bi kaç parça daha tavuk yeseydin daha besleyici olurdu enerjin düşecek birazdan
2 litre su şahane ben de içiyorum aklıma geldikçe
Ben çok sıkılgan minik bir oğlak :) olduğumdan bugun 4. haftama Allahaın izni ile ulaştığım beslenme düzenime 3 gün ara veriyorum. Böylece hem yediklerimi özleyeceğim hem ruh ve bedenim azcık şaşıracakBu nedenle 3 gün detox denen şeyden ömrümde ilk kez deneyeceğim.
İlk detox günü:
Sabah öğle akşam aynı
Salatalık, çilek, müsli
Aralarda yeşil çay ve su
Eğer 3 günü tamamlar da hoşuma giderse 3 hafta sonra tekrar yapacağım
25 dk yürüyüş le 1. detox günü biterrr
Herkese iyi geceler
evet kızlar kahvaltı yapıldıııııı
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
az peynir
3-5 zeytin
domates+biber
Herkese merhaba
Detox 2. dün
sabah-öğle- 2 şer yumurtadan omlat yanına bir elma ve çay
Kızlar canlar Türk kahvesi soda ve cacığıçoközledim
Perşembe hepsini hüppppp yapıcam
slm kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz takip ediyorum hepinizi maşallah çok iyisiniz
mavimi canım tebrikler 59.7 süper kocaman alkış sana
ben yerimde sayıyorum 61.5 çok fenayım bu aralar inanın tek kelime yazacak ruh halinde değildim oğlum kreşe başladı onun içinde benim içinde zor geçiyor birde 3 yaşını doldurdu 2 ay önce çok deşti ya ne yapacağım bilmiyorum inanılmaz zorlanıyorum bazen ağlıyorum
geçen gün akşam yediye kadar hiç yemek yememişim farkında değilim midem bulanınca anladım düşünün artık halimi allahım yardımcım olsun benim ve benim gibi annelerin
şu günleri atlatayım da bomba gibi dönerim inşallah oda kısmetse ramazanda olur geçen yıl ramazan'da 2 kilo vermiştim bu kez daha iyisi olur inşallah bayrama hedef 58
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ALKIŞLARRR SANA GELSİNara öğün
1 yeşil elma +yeşil çay
2 küçük salatalık
öğle menüü
kuru fasulye
salata+cacıkk
bu saate kadar 3 lt suuuuuuu
ALKIŞLARRR SANA GELSİNSU: metabolizmanı çalıştırmışsın mükemmel canım
Yemeğinde sağlıklı protein hem de Cacıklı, yerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?