Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

selam
cacığı senın yerine yedimmmm

türk kahvesi de istersen içerimm

detokstan bahsetsene biiii

Allah razı olsun öptüm tatlı yanaklarından:)

Detox hem vucudu arındırmak hem sıkılganlara ara vermek manasında yararlı. Ama sürekli yapılmaz.Belki 3 haftada bir olabilir yada 2 haftada bir. Hayatımda ilk yaptım biraz çekindim acıkırmıyım halsiz düşer miyim , bişeycikler olmadı.
Benimki 3 günlük dilersen 1 yada 2 günlükte olur. Protein-meyve-çorba detoksu gibi detokslar var. Mesela proteindetoxu yaparsan o gün hiç sebze-meyve kahve almıyorsun. Çorba da sebzelerden çorba yapıp 3 öğün 1-2 kase tüketiyorsun. Tabi dayanamaz kötü hissedersen 3 değil 4 öğünde yapabilirsin. Ben dün meyve+yulaf yaptım. Akşam inanlımaz dinamiktim MAŞALLLAHBen bile kendime şaştım. Ayıptır söylemesi 3 hafta önce fil gibi yiyordum ama hiç enerjim yoktu( akşam büyük pizza patatesler 1 saat sonra çikolata cipsler gece 1 lerdeki su börekleri baklavalar boşmuşş boş. 4 ay nasıl öyle yaşadım yine iyi 80 olmadım boy da yok).

Sabah 2 yumurta beyazdan omlet sevmedim mesela öğlen normal 2 yumurtadan yaptım. Akşamda aynısı. Yanınd da elma.
Arkadaşım 2 gün çorba detoksu yaptı. Bunda amaç hızlıca kilo vermek değil, şaşırtmaca yapmak. Bazen de bilirsin çikolata dondurma oluyo şaşartımaca olarak, haftasonu yedim ama yazmamışım buraya:) Çİkolata ve tatlıyı :):26:
Ya da diyelim ki tatil dönüşü kilo almışsın, hemen yap bi detox oHH vücut kendine gelsin ,sonra da sağlıklı beslenme.. Kolayca verirsin

Hoşbulduk canım, seni biliyorum geçen sene de topikteydin. Zor günler tez geçer umarım

Başatı öykülerinde trendy21 arkadaş çok güzel kilo vermiş.Şu cümleyiokudum sizlerle de paylaşayım dedim

Ayna prosesi: Her gün çamaşırınla hem önden hem de yandan kendini seyret. Beğenmediğin ve fazla yağlı, kalın gördüğün yerlerine konsantre ol. Daha ince olma konusunda seni motive edecektir. Zayıfladıkça oluşan fark daha iyi görmeni sağlayacaktır.

Ben yapacağım

Akşam da 2 yumurta ve 1,5 elma ile 2. detox günüm bitiiiii
Ve 30 dk. yürüdüm. Dilerim bu 30 dk +3 günlük yürüme ptesi tarıda ekili olur

neden eleimin ayağımın şiştiğini öğrendim

dün akşam saat 22,00 gibi kardeşim geldi

abla dolaşalım dedi

oğlan 3 müz çıktık

sonra kuzen ile görüştüm

onlarda ablası ile yürüşe çıktık

sonra

canlı müzük yapan bir yer var ora gittik kardeşim bir yemek yedi bende soda içtim 1 saat gibi oturduk

ama çok rahatladımmm

kardeşim

ben sizi bak mutlu edeceğim

dedi

aldı bize burda künefe yaapn bir yer var oraya gittik

yemicem dedimm yok yiyeceksin vs vs çeyrek künefe üzzerine az dondurma

eevet sonuçç

sabah kalktımm ellerim ayaklarım ve boğazlarım şiş

eee kendine söz verirsen olacağı buuuuuuuuuu

kızlar ben yarın sabah çıkıyorum yolaaaaaa

ankara+nevşehirr

selamlar kızlar dün pek vakit ayıramadım girip okudum çıktım, neyse şimdi geldim veeee bugün protein günüm benim sabahtan öyle bi karar aldım

kahvaltım

2 haşlama yumurta
peynir
süt

öğlen köfte ve ayran düşünüyorum pek bir alternatifim de yok zaten ama netleşince yazarım yine , akşam da ciğer yapıcam ciğer ayran ya da yoğurt olur bakalım

geçmiş olsun tatlımmmm az yediğin için mi şişti ellerinfln canın çektiğinden fln mı anlamadım kötü olmuş:26:

yakamozcuım selamlar yaaa çok üzüldüm inşallah düzene girer çocuklar işte he yaşta uğraştırıyorlar bizi sen dikkat et kendine toparlan bomba gibi dön bekliyoruz, çook öpüyorum

geçmiş olsun tatlımmmm az yediğin için mi şişti ellerinfln canın çektiğinden fln mı anlamadım kötü olmuş:26:

sanki ceza bı geldi bana

10 günü geçiktir tatlı türü bişi yemiyodum

herhalde birden yiyince böle oldu

şeker tuz ödeme davetiye çıkarır

selamlar kızlar tekrardan öğle yemeğim de dediğim gibi oldu köfte ayran ve ayrıyeten de salata yani protein günüm uçup gitmiş oldu sağlık olsun

akşam yürüyüşe çıkmam gerekli bakalım inşallah kara para aşktan sonra çıkabilirim ya da erken yatıp sabah erken uyanıp işe gelmeden de yürüyüş yapabilirim :44:

Ben de izliyorum, çıkarsın inşallah canım
Öptüm seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…