selam
cacığı senın yerine yedimmmm
türk kahvesi de istersen içerimm
detokstan bahsetsene biiii
Slm kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz takip ediyorum hepinizi maşallah çok iyisiniz
Mavimi canım tebrikler 59.7 süper kocaman alkış sana
Ben yerimde sayıyorum 61.5 çok fenayım bu aralar inanın tek kelime yazacak ruh halinde değildim oğlum kreşe başladı onun içinde benim içinde zor geçiyor birde 3 yaşını doldurdu 2 ay önce çok deşti ya ne yapacağım bilmiyorum inanılmaz zorlanıyorum bazen ağlıyorum
Geçen gün akşam yediye kadar hiç yemek yememişim farkında değilim midem bulanınca anladım düşünün artık halimi allahım yardımcım olsun benim ve benim gibi annelerin
Şu günleri atlatayım da bomba gibi dönerim inşallah oda kısmetse ramazanda olur geçen yıl Ramazan'da 2 kilo vermiştim bu kez daha iyisi olur inşallah bayrama hedef 58
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mavi
nerdesin bugun yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Akşam da 2 yumurta ve 1,5 elma ile 2. detox günüm bitiiiii
Ve 30 dk. yürüdüm. Dilerim bu 30 dk +3 günlük yürüme ptesi tarıda ekili olur
neden eleimin ayağımın şiştiğini öğrendim
dün akşam saat 22,00 gibi kardeşim geldi
abla dolaşalım dedi
oğlan 3 müz çıktık
sonra kuzen ile görüştüm
onlarda ablası ile yürüşe çıktık
sonra
canlı müzük yapan bir yer var ora gittik kardeşim bir yemek yedi bende soda içtim 1 saat gibi oturduk
ama çok rahatladımmm
kardeşim
ben sizi bak mutlu edeceğim
dedi
aldı bize burda künefe yaapn bir yer var oraya gittik
yemicem dedimm yok yiyeceksin vs vs çeyrek künefe üzzerine az dondurma
eevet sonuçç
sabah kalktımm ellerim ayaklarım ve boğazlarım şiş
eee kendine söz verirsen olacağı buuuuuuuuuu
kızlar ben yarın sabah çıkıyorum yolaaaaaa
ankara+nevşehirr
Slm kızlar yeni arkadaşlar hoşgeldiniz takip ediyorum hepinizi maşallah çok iyisiniz
Mavimi canım tebrikler 59.7 süper kocaman alkış sana
Ben yerimde sayıyorum 61.5 çok fenayım bu aralar inanın tek kelime yazacak ruh halinde değildim oğlum kreşe başladı onun içinde benim içinde zor geçiyor birde 3 yaşını doldurdu 2 ay önce çok deşti ya ne yapacağım bilmiyorum inanılmaz zorlanıyorum bazen ağlıyorum
Geçen gün akşam yediye kadar hiç yemek yememişim farkında değilim midem bulanınca anladım düşünün artık halimi allahım yardımcım olsun benim ve benim gibi annelerin
Şu günleri atlatayım da bomba gibi dönerim inşallah oda kısmetse ramazanda olur geçen yıl Ramazan'da 2 kilo vermiştim bu kez daha iyisi olur inşallah bayrama hedef 58
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geçmiş olsun tatlımmmm az yediğin için mi şişti ellerinfln canın çektiğinden fln mı anlamadım kötü olmuş:26:
kaç kilo verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sanki ceza bı geldi bana
10 günü geçiktir tatlı türü bişi yemiyodum
herhalde birden yiyince böle oldu
şeker tuz ödeme davetiye çıkarır
selamlar kızlar tekrardan öğle yemeğim de dediğim gibi oldu köfte ayran ve ayrıyeten de salata yani protein günüm uçup gitmiş oldu sağlık olsun
akşam yürüyüşe çıkmam gerekli bakalım inşallah kara para aşktan sonra çıkabilirim ya da erken yatıp sabah erken uyanıp işe gelmeden de yürüyüş yapabilirim :44:
Fıstıklar deox. 3 gün
Sabah: 2 yumurta, 1 yemek kaş. peynir, 1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?