Sağlıklı Zayıflayalım Bir Ömür Zayıf Kalalım

oh sefam olsun

da ne istersinnn 5,20 gr gitmişşşş

hedef kaç

birde boyunnn

abur cubur ve şekerli gıdalar hakkında çok doğru diyosun tatlımmm evet vücut alışıyor ve aslında ihtiyaç duymasa bile ihtiyaç duyuyormuş gibi davranıyor sonra da geliyor göbecikler totolar lop lop yağlar:111:

evet seni de epeykararlı buldum bu sefer tatlımmm tebrik ederim hep gazlayalım birbirimizi böyle örnek olalım

böyle gazlamaazsak

bir ileri

iki geri giserizzz

o değil geçen yıl 38 beden aldığım patolonlar oluyordo ama az sıkıyor belimi birde göbek pötlüyorr

ben nasıl böyle bir hatta yaptımm :26::26::26::26:

Hemen hava girdim kilo verince

tatlım çok iyi dökmüşsün sen kilolarını çok kısa sürede demekki senin metabolizmanın maaşallahı var bu çok iyi bir şey çok büyük avantaj

durmak yok böyle devam her halimizle mutlu olalım ama daha sağlıklı dinç olmak için de hep uğraşalımmm maaşallah bizee

önemli olan da hatalardan ders alabilmek tatllımmm sağlıklı beslenmeyi normal kabul ettirmeliyiz kendimize ve yürüyüşü de hayatımıza yerleştirmeliyiz yapalım bunu

önemli olan da hatalardan ders alabilmek tatllımmm sağlıklı beslenmeyi normal kabul ettirmeliyiz kendimize ve yürüyüşü de hayatımıza yerleştirmeliyiz yapalım bunu

ah canım vakit olsa yürümeyi o kadar çok severim ki

ama evde birşeyler yapmaya başlıcammmmm

Ayy teşekkür ederim çok mutluyum, aslında ben yavaş sanıyordum ama maşallah diyeyim.

Daha da erisin uçsun uçsun gitsin

Maşallah hepimize

Öpüyorum

Aynen, abur cubur aslında ZEHİR. Yedikçe yiyesi geliyo insanın ve doyumu yok, çok tehlikeli. Hem çocuklar hem büyükler için. Ve onları yedikçe insanın cildi bozuluyor, gözleri nin ışığı kaçıyor. Vucuda da ne yaptığı belli. Kilo alıyoruz ama en önemlisi karaciğerimizi yoruyor ilerisi için de sakıncalı. Neyse ki biz bilinçli ce sağlıklı besleniyoruz, öyle cıs şeyler yemiyoruz. Yesek de tadımlık Tamam Canım 66 ya kadar yeme bak mutlaka etkisini göreceksin

Akşam 4 yk tavuk, 7 yk fasulye,2 kase cacık

Afiyet olsun tatlimmm caciga yuklenmen iyi olmus ben de salata yogurt bu tarz ek gidalara yuklenmeyi tercih ediyorum saglik kokuyo bunlar ve goz doyurucu .)))

Bugun iki ogun oldu 7 de kalkmama ragmen ama iyiyim kafi geldi yediklerim

aksam yemegim

İki kepce iskence corbasi
Bi kac parca ciger
Vee yogurt

Cay fln icebilirim birazdan

Onun disinda evde baklavalar borekler var ama dokunmadim bile sabahtan beri hic elimi surmedim, yok mu bana odul .))

Afiyet olsun tatlimmm caciga yuklenmen iyi olmus ben de salata yogurt bu tarz ek gidalara yuklenmeyi tercih ediyorum saglik kokuyo bunlar ve goz doyurucu .)))

Sağol Güzelim aynen doyurucu, hafif, ucuz:)
Ben de eki sayfalarını okuyordumyine
Sen 60 olduğunda 50 gösteriyorsun ve bedenin 36 oluyor, çünkü alt tarafın iyi, Çok şanslı bir hatunsun :)
En zor eriyen-kilo verilen yer kalça bacakmı, okudum da..neyeki ben de yok kalça

Süpersin , ödül olmaz mı tüm ALKIŞLAR MAVİMİ YE EN GÜZEL EN İNCE EN İRADELİ KİM?
MA Vİ Mİİİ

Gunaydin kizlar

Kahvaltim
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Vee yogurt

Veee pogacalara boreklere el surmedum yinee alkis banaa yumurtayi banarak yemeyi cok severim aslinda ama erteledim biraz diyelim biraz degisiklik goreyim kendimde - hem beden kilo hem de disiplinin oturmasi acisindan- kahvaltimi o sekilde yapip odullendirebilirim kendimi .))

Günaydın canım, gerçekten bravo, maşallah. Çok iradelisin güçlüsün.

Arkadaşlar öğle yemeği yiyememiştim, arkadaşın söylediği bi tatlıyı yaptım. Yazayım ki siz de yaparsınız belki, hafif ucuz doyurucu ve lezzetli. Bir elmayı rendeleyip süt ve tarçınla pişirdim. Diğer tarafta süt müsli ceviz içi ni pişirdim. Elmayı da koyup azcık kavurdum. Kaplara koyup üstünü meyve ve cevizle süsledim. Soğuk soğuk.. Oh afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…