canım arkadaşlarım
25 mayıs:66 kg
6 haziran:62,5 kg
13 haziran: 60,800 kg.
Oh be bedenimdeki toksin ödem şişlik ne varsa gitti terketti beniçok seviyorum kendimi bedenimi herşeyimi, olduğum gibi kabul ediyorum kendimi
Kahvaltım: Omlet 2 yumurtadan, 8 zeytin, domates, salatalık, çay
öğle: Karışım( 4 yk müsli 4 yk yoğurt 10 çilek 10 kiraz 1 bardak süt) + sonrada kahve
nedemek tatlımmm
zaten bunun için burdayızzzzz
inan bu savaştan biz galip çıkaz
ve
yağ kütlelerimize elvada diyeceğizzzzzzz
canm hayata ne yaparsan yap önce kendini sev kendini önemsee
ağlasanda zırlasanda gerçekler herzamn gerçektir
nasıl bir sigar insanda bağımlılık yapıyorsa
abur cuburda bağımlılık yapıyorrrrrrr
bende baya kendime geldim
66 kg görünceye kadar kaçamak yapmıcammmmm
abur cubur ve şekerli gıdalar hakkında çok doğru diyosun tatlımmm evet vücut alışıyor ve aslında ihtiyaç duymasa bile ihtiyaç duyuyormuş gibi davranıyor sonra da geliyor göbecikler totolar lop lop yağlar:111:
Evet seni de epeykararlı buldum bu sefer tatlımmm tebrik ederim hep gazlayalım birbirimizi böyle örnek olalım
Canım arkadaşlarım
25 Mayıs:66 kg
6 Haziran:62,5 kg
13 Haziran: 60,800 kg.
Oh be bedenimdeki toksin ödem şişlik ne varsa gitti terketti beniçok seviyorum kendimi bedenimi herşeyimi, olduğum gibi kabul ediyorum kendimi
Kahvaltım: Omlet 2 yumurtadan, 8 zeytin, domates, salatalık, çay
Öğle: Karışım( 4 yk müsli 4 yk yoğurt 10 çilek 10 kiraz 1 bardak süt) + sonrada Kahve
böyle gazlamaazsak
bir ileri
iki geri giserizzz
o değil geçen yıl 38 beden aldığım patolonlar oluyordo ama az sıkıyor belimi birde göbek pötlüyorr
ben nasıl böyle bir hatta yaptımm :26::26::26::26:
Hemen hava girdim kilo verince
önemli olan da hatalardan ders alabilmek tatllımmm sağlıklı beslenmeyi normal kabul ettirmeliyiz kendimize ve yürüyüşü de hayatımıza yerleştirmeliyiz yapalım bunu
tatlım çok iyi dökmüşsün sen kilolarını çok kısa sürede demekki senin metabolizmanın maaşallahı var bu çok iyi bir şey çok büyük avantaj
durmak yok böyle devam her halimizle mutlu olalım ama daha sağlıklı dinç olmak için de hep uğraşalımmm maaşallah bizee
oh sefam olsun
da ne istersinnn 5,20 gr gitmişşşş
hedef kaç
birde boyunnn
nedemek tatlımmm
zaten bunun için burdayızzzzz
inan bu savaştan biz galip çıkaz
ve
yağ kütlelerimize elvada diyeceğizzzzzzz
canm hayata ne yaparsan yap önce kendini sev kendini önemsee
ağlasanda zırlasanda gerçekler herzamn gerçektir
nasıl bir sigar insanda bağımlılık yapıyorsa
abur cuburda bağımlılık yapıyorrrrrrr
bende baya kendime geldim
66 kg görünceye kadar kaçamak yapmıcammmmm
Akşam 4 yk tavuk, 7 yk fasulye,2 kase cacık
Afiyet olsun tatlimmm caciga yuklenmen iyi olmus ben de salata yogurt bu tarz ek gidalara yuklenmeyi tercih ediyorum saglik kokuyo bunlar ve goz doyurucu .)))
Bugun iki ogun oldu 7 de kalkmama ragmen ama iyiyim kafi geldi yediklerim
aksam yemegim
İki kepce iskence corbasi
Bi kac parca ciger
Vee yogurt
Cay fln icebilirim birazdan
Onun disinda evde baklavalar borekler var ama dokunmadim bile sabahtan beri hic elimi surmedim, yok mu bana odul .))
Süpersin , ödül olmaz mı tüm ALKIŞLAR MAVİMİ YE EN GÜZEL EN İNCE EN İRADELİ KİM?
MA Vİ Mİİİ
Gunaydin kizlar
Kahvaltim
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Vee yogurt
Veee pogacalara boreklere el surmedum yinee alkis banaa yumurtayi banarak yemeyi cok severim aslinda ama erteledim biraz diyelim biraz degisiklik goreyim kendimde - hem beden kilo hem de disiplinin oturmasi acisindan- kahvaltimi o sekilde yapip odullendirebilirim kendimi .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?