Öğle
2 kase yoğurt, tavada tavuk göğsü
Canım merhaba, o bahsettiğin tiplerden çevremde var. Hatta annem öyledir. Yıllarca poposunun göbeğinin çıktığıı- 3 çocuğa rağmen- görmedim.
günaydın kızlar ben geldim
akşam ciğer yoğurt şalgam yaptım ciğer de domates biber sarmısak soğanlıydı bol besleyici yani
kahvaltımı yazayım dedim tost yedim ayranla birlikte evde hazırlayamadım ramazan da yaklaşıyo işyerinde tost alıp yemeyi özlüyorum ramazan boyunca böyle bir şey yapayım dedim
neyse kızlar aklıma bir şey takıldı bunu düşünüyorum aslında epeydir benim nişanlım mesela çok ekmek yer ama göbeği fln yok dümdüz adamın karnı ve bu gibi tanıdığım çok insan var,
kardeşim mesela gecenin 11 de kalkıp tost yapıp yediğini bilirim göbekli fln da değildir aksine kaslı maslı normal boyutlarda bi çocuk,
çok zayıf 34 beden tanıdığım arkadaşlarım var ekmeği çok yiyorlar öyle bi dilim fln değil akşam yarım ekmeğe yakın yediklerini bile gördüm ama karınları dümdüz spor da yaptıklarını görmedim kilo aldıklarını aman dikkat edeyim dediklerini de ve tatlıdan sakındıklarını da ben onlar kadar tatlı yesem ki yiyemem komaya girerim!
sizin de çevreniz de vardır böyle ben de yıllarca ekmek yedim durdum çok yerdim kilo almazdım öyle ben de 65 kiloda gezdim yıllarca taki feastfood a dadandıktan cipslere kolalara abandıktan gündüz yemeyip gece yemelerim başladıktan uykularım düzensiz ve hareketsizlik olduktan sonra 1-1,5 yıl gibi bi sürede kilo aldım 75lere kadar çıktım
şimdi demek istediğim neden böyle sizce diyet yapalım derken metabolizmayı mı yavaşlatıyoruz birden aldığımız gıdaları çok mu azaltıyoruz mideyi iyice küçültiyoruz azcık çok yesek bu da yarıyor mu bize böyle mi nitelendirelim
ya da ekmeği her şeyi kararında yine çok sağlıksız olmayacak şekilde ama kendimizi kasmadan her şeyden ölümüne mahrum etmeden relaks bi şekilde beslensek ama her gün haftada 3-4 kez 1 er saat yürüyüş egzersiz yapsak, hareket katsak daha fazla hayatımıza daha mı güzel olur
ne diyorsunuz kızlar, yorumlarınızı alayım
Canım merhaba, o bahsettiğin tiplerden çevremde var. Hatta annem öyledir. Yıllarca poposunun göbeğinin çıktığıı- 3 çocuğa rağmen- görmedim.Bence genetiğin çok katkısı var, çocukluk - ergenlik zamanımızın da.
Sürekli araştırıyorum metabolizmayı arttırmanın en temel yolu egzersiz. Ama ağır olmayacak ki beden alışmayacak. Spor hocası arkadaşım Gökhan der ki sporla kilo verilir ama sporu bırakınca alınır o yüzden ağır yapmamak şart. Açıkçası sen artık gçebilirsin normal beslenmeye çünkü kilon iyi. Görünümün süper. Minik göbekciğin için o kısma özel egzersiz yapmanı öneriririm. Etrafa çok bakmamak lazım herkes farklı. Dün arkaşaımla buluştuk kız 36 yediğini görsen yuh dersin. Bi de bana boşuna uğrama basenin bacağın aynı gitmemiş yüzün küçülmüş.. Şimdi ben onu dinlesem ohooo.. Dolayısı ile sen artık normal beslenmeye geç bence
Detoxum harika geçti.
Sabah - öğlen oldu 1 de menemen 2 yumuratadan ve 2 kase cacıkkkKavuştum cacığıma
Herkese sevgiler
Bu arada ismim değişti çok mutluyum
tatlım tatlımmmm noldu senin nikineee ayy çok şeker olmuş diğerinden tatlııı buu
evet yürüyüş ve plates yapsam salt diyetle yemekten kısmakla gitmiyo son kilolar, metabolizmayı hızlandırmak gerekli cidden buna yoğunlaşıcam :18:
sen de verirsin tatlımm ya gider basenin de yağ dokusu azalır zayıfladıkça bakma millete sen de diyetine devam et
evet bayıldım nikineeee ben de bilerek almadım bunu yanlışlıkla elim kaydı tamam a bastım onayladı mavimi nedir ya deneme yapıyodum ne olsa ne olsa diye halbuki , bende mi değiştirseymişim
Detoxum harika geçti.
Sabah - öğlen oldu 1 de menemen 2 yumuratadan ve 2 kase cacıkkkKavuştum cacığıma
Herkese sevgiler
Bu arada ismim değişti çok mutluyum
ÇİĞ KÖFTE USULÜ TAVUK
MALZEMELER:
100 gram tavuk göğüs (kıyma çektirilir yada zar kadar doğranır)
3 dal taze soğan
2 yemek kaşığı ince kıyılmış dereotu
4 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
6-7 büyük boy tatlı su kestanesi
1 kırmızı dolmalık biber
Pul biber, tuz, kara biber
Light soya sos
Göberk marul
HAZIRLANIŞI:
Tavuk göğsünü kıyma çektirin yada zar kadar küçük doğrayın teflonda pişirin. Ayrı yağsız teflonda incecik küpler halinde doğranmış biberi, soğanı mantarı pişirin. En son tavuk, maydanoz ve dereorunu karıştırın. Karabiber, tuz ve sonrasında pul biberi ekleyin. Sos olarak light soya sos servis edin. Göbek marulun yapraklarını ayırın tavuğu yapraklara doldurarak afiyetle tüketin
NOT: Sos olarak acı hardal da yakışır.
Yine baharat olarak hardal tohumu da pişerken ekleyebilirsiniz.
Canım teşekkür ederim, iskener esk hayatımla ilgili ve gereksizdi.Özelden yazmayı bilmiyorudm bunun anlamını söylerdim ordan :)
Senin için 1 saat lık araştırma yaptım çünkü seni çok seviyorum.
Son kilolar ve normal beslenmeye gecişKİLO KORUMA)
-Bu geçiş hızlı yapılmamalı
-Eğer yemekle 1 dlim ekmek yenirse bu 2 ye çıkatılabilir
-3 LT su 2 lt ye düşürülebilir
-2 yıl içinde maksımum 3 kilo alınabilir bu normal
-
-Haftada 1 serbest öğün( diyelimki iskender baklava) haftada 3 olabilir ama diğer öğünde dengelenecek
-Khvaltı çok önemli, protein ağırlıklı ve ağır olmamalı
-Spor kilo verirken haftada 5 günse şimdi 3 gün yapılabilir. Ama yapılmaya devam edilmeli
-Yağ ve şekere dikkate devam
-Tatlı haftada 3 4 kez olmalı ama ağır değil
-Haftada 1-2 tartılın. Not alın
-Özellikle akşam-gece ağır yemeyin.Canınızın çok sevdiği şeyleri-ağırsa- gündüz yiyin.
-Geçenlerde yazmıştım-tartıldıktan sonra çıplak foto çekin gizlice saklayın ( arada bakın aman dikkatli saklayın )
-Yemeklerinizi kendiniz pişirin- yağ koyarken dikkat edersiniz
Yalnız varya uzman laşmaya başladım aferin bana, umarım yararı olur
kahvaltım
okula gittim sabahtan vaktim yoktu sade kahveyle layt mısır patlağı yedim var ya paketli bi saat sonra fln da yoğurt dedim midem bulanmıştı bastırsın diye
regl olmuşum bi de hafiften ağrı geziniyor yandım ki ne yandım:18:
gece yemeleri çok tehlikeli arkadaşlar haklısın tatlım bu konuda sonuna kadar katılıyorum
araştırman için de ayrıca teşekkür ederimmmm
selam kızlar ağrıdan ölüyorum iğne bile yedim offf eve gitsem bi direkt yatıcam amaaan amannn kadın olmak da ne zormuş
öğlen yemeğim çiköfte oldu bu arada ayranla birlikte akşam için de tavuk haşlıycam bakalım güzel olur ağrım geçerse zevk almaya başlıcam hayattan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?