Tatlım dun canım pek istemedi ondan galibaTatlimmm tatlimmm evet yakamozumuzda gelseymis sahanee olurmusuz eminim o da bize katilirdi
Azcik yemissin sankim
Aynen canım çizelge oluşturup güncelleyelimsea tatlımmm bu arada p.tesileri bildirim yapıp çizelge yapalım her hafta yarımşar da gitse ben razıyım çünkü bu 5-10 günümü diyete alıştırma gibi değerlendiriyorum. ekmekten tatlıdan şeker çikolatadan abur cuburdan uzaklaştırma gibi. bi süre sonra daha disipline olmuş bir mavimi göreceksiniz yani
günaydın günlükçümm
akşam yemeğim
Eki Görüntüle 1317409
çok mu olmuş ya bilemedim şimdi hiç acıkmadım çoktur gerçi az olsa acıkırdım
kahvaltım içim şahanee bir omlet yapmıştım ama evde unutmuşum serviste geldi aklıma ne yiyeceğimi bilemedim işe gelince de , bu bir imtihan mavimi dedim ve yoğurt yemeye karar verdim
öğlene feci acıkırım yumurta tok tutuyordu iyi oluyordu ama sağlık olsun bakalım hafta sonu şahanee kahvaltılar beni beklesin şahanee ve sağlıklı
canım hiçte cok olmamış hatta ideal olmuş
hepsi de sağlıklı seyler
Yumurta acayip tok tutuyor mesela ben bugün ekmek yedim
daha erken acıkırım kesin
Kahvaltım
iki dilm kepekli ekmek arası peynir domates salatalık
ıhlamur
bugün bende evde yapamadım kahvaltıyı
en kolay bunu hazırlayıp getirdim yanımda
ayrıca öğlen yemegimi de evden getirdim
onu da yiyince yazarım
az önce velinin yaptığı pastayı geri cevirdim ve hiçte aklım kalmadı
darısı diğer günlerin basına
bu arada öğlen menümü de yazayım hazır girmişken
internet gidip geliyor
3kasık bulgur pilavı
5 kasık kadar da türlü
acı biber tursusu
12 itibarıyla midemde olacaklar
haydin ben kaçtım
Yemekimi de yedim ve cok doydum
sükür
ve bugünde yürüycem 30 dk kadar
neysem herkese mutlu günler
Mavimi tebrikler sekerimSelamlar gunlukcumm
aksam yemegim
yokk
Evet hicbir sey yemedim ogle ustu leblebi yemistim aksam da fisatim olmadi bu saatte de bir sey yememem gerekli o yuzden ac ac oturuyorum su iciyorum esim disardan sucuk ekmek yaptirmis eskiden olsa affetmezdim ama simdi dokunmadim bile, en iyisi uyuyum da kahvalti zamani gelsin
Slm kızlar bende burdayım
62.5 kilo ile geldimyarın menü paylaşmaya başlarım umarım bu kez 55 i görürüm hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah
Sağol canım hoşbuldum.Selamlar tatlimm hosgeldinnn gel ki bekleriz eskiden nasil verdikse simdide veririz daglari eritiriz
Yine muthis bi takim olabiliriz bixe guveniyorum
Slm kızlar bende burdayım
62.5 kilo ile geldimyarın menü paylaşmaya başlarım umarım bu kez 55 i görürüm hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah
Menun yine guzel ve dengeli tebrikler canimBugun hafta sonu oldugundan vakit ayirip giremedkm hemen ozet geciyim yediklerimi
Bol saglikli kahvalti yaptim yumurta peynir maydanoz azcik lavasin icine de bi kac dilim sucuk sarip yedim aksam ise lahana sarmasi yapmistim bulgurllu ondan yedim biraz biraz da zeytinyagli fasulye ve bi kase yogurt yedim bi kac saat once de kahve icip bugun u kapattim
Yarin herkesi bekliyorum kizlarr mutsuz olacak bi durum yok tekrar bu yola cikip basarabiliriz citir kizlardan farkimiz elbette yok
Iyi geceler gunlukcummm guzel bir pazar gunune uyanmak dilegiyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?