Umutsuzluğa dusmeyecek kadar yasin genc. Elbette karsina birisi cikacaktir. Calisiyorsan zaten cevren var demektir calismiyorsan da kursa hobi islerine girebilirsin. Boyle boyle cevre edinir birileriyle tanışırsın. İnşaallah da seni sevecek istedigin gibi biri cikar karşına.
Bir ekleme yapayım herkese hemen guvenme adimini saglam at. Ölç biç. Emin adimla yürürsen kimse onune tas koyamaz
Demekki hep ayni kafadan insanlara sans vermissin. Belki de baska açıdan birilerine sans versen?Zaten güvenmiyorum şans veriyorum sadece ama güvenmemem gerektiğini her seferinde öğrenmek de yoruyo yani
Canım hiç üzülme takma kafana arkadasın dediği gibi yalnız değilsin Allah var.mutlaka birgün yüzün gülecekdir.nasıl bir insanla bir ömür geçirebilirsin onu düşün ve sadece o kişilik de insanlara şans ver.
Bende diyorum ki farklı karakterler olmasın otur düşün ben şu şu kişilikdeki bir insanla ömür boyu yaşarım ama şu şu karekterde bi insanla asla anlaşamam gibi hangi karekterdekiyle olur diyosan onunla dene:) farklı karakterler çekici gelebilir ama onlarında sonu olmaz işde aslında ne istediğini bil önce.Aslında farklı karakterdeki insanlara da şans veriyorım sırf dış görünüşü vs ye bakmadan ama hep güvenilmez insanlar çıkıyor
Evet yalnız değilsin Allah var arkadaşım ondan hep hayırlısını iste.Bi erkeğe sığınmak bilmiyorum bana ürkütücü geliyor çünkü sırtını sağlammm şekilde yaslayacak bi erkek nadir bulunur artık yine de Allah’a sığın ve dua et kendi kendine yetebilmişsin aile yetebilmişsin aslında be kadar güçlüsün ama farkında değilsin belki de oluruna bırak bazen de istediğin şeyler hiçççç beklemediğin anda çıkıveriyor karşına çünkü.
Ama yalnız değilsin öyle düşün senin gibi ya da senden hep daha kötü durumda olanları düşünerek kendini motive edebilirsin aslında daha kötüleri düşünerek olduğun duruma şükür etmek bi nebze iyi gelir belkide hayat böyle maalesef istediğimiz gibi gitmiyor çoğu zaman ama yine de nefes aldığımız sürece yaşamak yaşatmak zorundayızHerkes benden bir şey bekliyor ve ben çoook çok yoruldum . Benim bişi beklicek kimsem yok. Bir kadın ve zamanında küçük bir kızken kocaman adam rolü yüklenmesi dengemi bozdu sanırım
Devir güçlü kadınların devri. Bir erkeğin koruyup kollamasına ihtiyacı olmayan, kendi ayakları üzerinde sağlamca durabilen, kendi kararlarını veren...
Kendini ne kadar dipte hissedersen o kadar diber inersin. O ipe sapa gelmez tipleri sen çekiyorsun kendine. Sen istiyorsun gelin bana diye sinyal yayıyorsun. Bu kader değil. Bu tesadüf değil. Ye dua et sev filminde bir cümle vardı. “Düşüncelerini de kıyafetlerini değiştirdiğin gibi değiştir” ( tam böyle olmayabilir ama mantık bu yani) içindeki olumsuzlukları çıkar. Beynini ruhunu serbest bırak. Kötü adamlarla ilişki istemiyorum demek yerine iyi adamlarla ilişkim olmasını istiyorum demelisin. Yani duayı pozitif şekilde etmeyi dene. Ama için kan ağlarken dilin yalandan bunları demesin. Yürekten inan.
Destan yazmanın sebebi hayatında bir erkek olmaması mı gerçekten?
Hayatınızın merkezine bir erkeği oturtarak nasıl her şeyin daha güzel olacağını düşünebiliyorsun?
Sözüm böyle düşünenlere şu kafadan vazgeçin be kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?