- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Hiç böyle bir şey değil aslında anlamamışsınız ki . Sorun bir erkek yok değil hayatta gidicek bir kapının olmayışı aile güven duygusu yok sorun bu
Bence bu cümlen her şeyi özetlemiş?Sebebi ise, sanırım ömrüm boyunca bir türlü yanımda güvenebileceğim bir erkeğe sahip olamamak.
Bence bu cümlen her şeyi özetlemiş?
Senin en büyük eksikliğin baba sevgisi. O yüzden kendini sahipsiz hissediyorsun. Baba figürünün yerini dolduracak kimse de yokmuş. Sen şu an o boşluğun dolmasını istiyorsun. Seni çok iyi anlıyorum ama bu duygusallıkla hata yapabilirsin veya kendinden yaşca bayağı büyük birine kapılabilirsin. O yüzden psikolojik destek almalısın. Allah yardımcın olsun.
Buradaki durum çok farklı bir durum. Psikolojide bile bunun tanısı var. Genelde kendinden yaşca büyük biriyle evlenenler baba sevgisinden yoksun büyüdüğü için böyle bir tercih yapıyor. Ayrıca bir erkek nasıl bir kadına ihtiyaç duyuyorsa ( her anlamda) bir kadın da erkeğe ihtiyaç duyuyor. Dünyanın kanunu. Bunu dramatize etmenin anlamı yok. Yani bir kadın tek başına yapar erkeğe ihtiyaç yok gibi düşüncelere katılmıyorum.Bence bu cümlen her şeyi özetlemiş?
O yüzden yardım almalısın. Belki karşına senden büyük ama çok çok iyi biri çıkabilir ama genelde yaşca büyük olanlar macera pesinde oluyor. Onlara dikkat et.Sormayın o ufak yaşlardan beri sorunum oldu benden en az 10 yaş büyük insanlara aşık oluyorum
Reis genelleme yapma ya eşim benden 14 yaş büyük ama ben sevgiye olan mahrumiyetten evlenmedim. Hatta babamın sevgisi hep daha ağırdır:)Buradaki durum çok farklı bir durum. Psikolojide bile bunun tanısı var. Genelde kendinden yaşca büyük biriyle evlenenler baba sevgisinden yoksun büyüdüğü için böyle bir tercih yapıyor. Ayrıca bir erkek nasıl bir kadına ihtiyaç duyuyorsa ( her anlamda) bir kadın da erkeğe ihtiyaç duyuyor. Dünyanın kanunu. Bunu dramatize etmenin anlamı yok. Yani bir kadın tek başına yapar erkeğe ihtiyaç yok gibi düşüncelere katılmıyorum.
Genelde dedim zaten. Hepsi demedim. Konu sahibi 12 yaşında kaybetmiş babasını. Yani kadından ziyade bir çocuk için korundugunun kullandığının önemi çok fazladır.Reis genelleme yapma ya eşim benden 14 yaş büyük ama ben sevgiye olan mahrumiyetten evlenmedim. Hatta babamın sevgisi hep daha ağırdır:)
Ya tabiki erkeğe de ihtiyaç vardır ama hayatının merkezine oturtacak kadar değil öyle değil mi? Yani en azından benim için öyle.
Sormayın o ufak yaşlardan beri sorunum oldu benden en az 10 yaş büyük insanlara aşık oluyorum
Bu konuda size bir şey sormak istiyorum. Dua et pozitif et gönülden et dediniz ya. Bazen ediyorum ve bakıyorum olumlu bişiler olmuş hemen olumlu düşünmeye başlıyorum içimde çiçekler açıyo bu çok sürmüyor belki bir gün bile sürmüyor hemen olumsuzluk oluyo ve ben gene yıkılıyorum . Bu neden oluyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?