- Konu Sahibi benebakbiyo
-
madem seneye görümce atanırsa ve beraber gideceklerse,sizi neden bağlamaya çalışıyorlar hala???insanlara akıl sır ermez..ne kadar kızım dediyse de ne kadar iyi olsalar da,biz eliz onlar da bize el....eşin nedüşünüyor şimdi?
Bizim hayatımız içinde planları coktan yapmıslar zaten görümcemle giderse onların evine biz oturcakmısz bos sehri bekleticekler bize.eşimede sakin bir sekılde dusunduklermı soyledım sessizce dinledi öfkeyle söyleseydim savunmaya gecerdi ama yapmadı.okadar üzgün ki suan cevrenin evlendi elini etegini cekti annesinden imalarıyla bogusuyor bıtaraftan, kv borcları var ve calısıyor onunda agrına gıdıyor yardımcı olamamak hepsinide anlıyorum ama bizi düşünen yok. ne düşünüyor bılmıyorum ama ben senin yanındayım hep dedım kalmak ıstersende gıtmek ıstersende ama kalırsak bundan sonra ben sadece bizi düşünürüm dedim.kpssye hazırlanıcam bu sene ve tek tercıhımı memleketımız olarak yapıcaktık dedim 2 sene sonrada aynı seyleri yasıcaz dedim kime göre yasıcaz hayatımızı dedim.oda annesini yalnız bırakıcam diye vicdan yapıyor suan halbukı benden cok ıstıyor gıtmeyi
hakkınızda hayırlısı olsun..ama bu kvlerin çoğu neden böyle düşüncesiz oluyor anlamıyorum...kim naparsa yapsın değil mi ama....plan hazır..birşey demeye kalksan sizi düşündük deyip duygu sömürüsüne başlar hemen....demesen planlar devam eder....offf çok zor..
görümceniz kaç yaşında 22 falan mı??? tam bir çocuk bence o, boşboğazlık örneği. anam size öyle dedi ama arkanızdan da bunları dedi. kv yüzünüze söyleseydi kendi fikrini... yok söylemediyse görümceniz ne karışıyor??? bu saatten sonra orda kalıp gönüllerini yapsanız bile siz iyi ki gitmedik diyemeyeceksiniz anlaşılan içiniz hep buruk kalacak. dolayısıyla kendi işinize bakın.
görümceniz kaç yaşında 22 falan mı??? tam bir çocuk bence o, boşboğazlık örneği. anam size öyle dedi ama arkanızdan da bunları dedi. kv yüzünüze söyleseydi kendi fikrini... yok söylemediyse görümceniz ne karışıyor??? bu saatten sonra orda kalıp gönüllerini yapsanız bile siz iyi ki gitmedik diyemeyeceksiniz anlaşılan içiniz hep buruk kalacak. dolayısıyla kendi işinize bakın.
abi bak annem seni okadar seviyoki gercek düsüncesini sana söylemiyo sen üzülme diye.durumları yani.bana kalırsa o msj kv de bilgisi dahilinde çekilmiştir.tecrübeyle sabittir...
asyacim canim arkadasimiz bence sen esine birak bu isi karisma derim egerki sen kv dene plaanlardan bahs edersen yine senin ustunu dusucekler ve dusunuceklerki sen esini zorla goturmek istiyorsun ve onlardan ayirmak istiyorsun esinle konus o hall etsin bence
Allah yar ve yardimciniz olsun
bu hayatda birisine iyilik yaparsin tersini dusunur ve iyilik yapanin adi kotuye cikar hep
bence esin konussun kv la bakalim esine ne diyicek:26:
Kendinizi düşüneceksiniz başka yolu yok bu işin.Bak sen ne kadar iyi niyetle hareket etmene rağmen arkandan laflara bak.Görümcen annesinin yanındaymış işte ilgilensin annesiyle o zaman sen bi başlarını bekleyip hayatını erteleyeceksin.Kimse için değmez
of su ogullarının evlenıp yeni bir yuva kurduğunu anlamak ıstemeyen erkek ailelerinden tek kelimeyle nefret ediyorum.dediğin gibi yap bencede canım.eşine hiç bişeyi tepkiyleanlatma, tatlı tatlı anlatmaya bak yoksa daha cok onlara itersin ve onların istediği olur .eşin şuan senin gibi düşünüyo olabilir ama sonuç annesinin dökeceği iki damla gözyasına bakar maalesef....
Boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye.
Onlar sizin hayatınızı planlamışlar kafalarına göre
Çemberin dışına çıkmaya kalkınca maskeler düşmüş.
Bizdede vardı seninki gibi çok bilmiş bir görümce.
Kp rahmetli oldu ben yeni evliyken.
Yanımıza taşınma imaları , ben evlenirsem annem yalnız kalamaz konuşmaları bla bla.
Maddi beklentileri hiç saymıyorum, eşimin harcırahlarını bile öğrenmiş o kadar diyim.
Ne oldu kendi kaybetti.
Kimse kimsenin hayatını ipotek altına alamaz.
Eşiniz bakımından şanslısınız en azından.
Bu ajitasyonları yutup karısını köle eden o kadar çok adam var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?