Sahte samimiyeti ögrenmemin şerefine sıradaki konu :(

benebakbiyo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
1.494
106
93
Isparta
Evet çok üzgünüm suan. evliliğimin ilk 4 ayında baska sehırdeyken kv yalnız dıye(kp ile ayrılar) tayin alarak yasadıgı sehre geldik 1 seneye yakındır burdayız ve hiç bir sıkıntımız olmadı sayılırdı buzamana kadar.suandada eşimin işinden dolayı tayin almamız gerekiyor ve fırsatımız varken memleketımize gıtme fıkrıne sıcak bakmaya baslamıstı burda baska bır kurumada gecebılırdı ama maası dusucek ve dugun borclarmız bıtmedı henüz.bugun konuyu kv deme actık nerde huzurlu olacaksanız orda olun dedi.bende evliliğimin ilk zamanları kadar istekli degılım memleketıme gıtmeye ısın acıgı alıstım cunku burayıda sevıyorum cunku.Allah razı olsun anneden anlayıslı davrandı dıye konusmustum esımlede.taki görümcemden gece gelen msjı gorunceye kadar.annem belli etmedi ama cok üzgün zaten basından berı gelmek ıstemedıler buraya isteyen istedıgı yere gıtsın demiş ve gorumcemde banada ters abi yazmıs.cok dokundu gercekten bana.basta baba olmadıgı ıcın ben onları bır basına koymayı kendıme bıle kabul ettıremezken böyle düşünmelerine cok sasırdım ( kimse bizi düşünmüyor hayatımızı hep onlara göre ayarlayalım planlayalım ıstıyorlarmıs meger.kv herzaman gelinim degıl benım kızım dıyordu. seneye gorumcem atanırsa onunla bırlıkte gıdıcekte ustelık bu sehırden onlar plan yaparken bızı dusunmezken bizhayatımızı onlara göre ayarlıyoruz eşim tek erkek ve en büyük buraya konu acmadıgım ıcın kendımı cok sanslı sanırdım hayal kırıklıgına ugramam uzun sürmedi ((

görümceme msj attım dayanamadım eşimede uyanınca okutturdum keske atmasaydın dedi sen üstüne alınma dedi rahatlatmak için ama buzamana kadar görmezden geldgm ımaları anlattım.cok dar bakıyorlar dedi arada kalmanın caresizliğin üzüntüsü var yüzünde kıyamıyorum onada. önerileriniz tavsiyelerinz varmı ?? sudan cıkmıs balık gıbıyım ilk kez böyle bişeyle karsılastım ve nasıl davrancagmı bılmıyorum bundan sonra onlara

madem seneye görümce atanırsa ve beraber gideceklerse,sizi neden bağlamaya çalışıyorlar hala???insanlara akıl sır ermez..ne kadar kızım dediyse de ne kadar iyi olsalar da,biz eliz onlar da bize el....eşin nedüşünüyor şimdi?

Bizim hayatımız içinde planları coktan yapmıslar zaten görümcemle giderse onların evine biz oturcakmısz bos sehri bekleticekler bize.eşimede sakin bir sekılde dusunduklermı soyledım sessizce dinledi öfkeyle söyleseydim savunmaya gecerdi ama yapmadı.okadar üzgün ki suan cevrenin evlendi elini etegini cekti annesinden imalarıyla bogusuyor bıtaraftan, kv borcları var ve calısıyor onunda agrına gıdıyor yardımcı olamamak hepsinide anlıyorum ama bizi düşünen yok. ne düşünüyor bılmıyorum ama ben senin yanındayım hep dedım kalmak ıstersende gıtmek ıstersende ama kalırsak bundan sonra ben sadece bizi düşünürüm dedim.kpssye hazırlanıcam bu sene ve tek tercıhımı memleketımız olarak yapıcaktık dedim 2 sene sonrada aynı seyleri yasıcaz dedim kime göre yasıcaz hayatımızı dedim.oda annesini yalnız bırakıcam diye vicdan yapıyor suan halbukı benden cok ıstıyor gıtmeyi

hakkınızda hayırlısı olsun..ama bu kvlerin çoğu neden böyle düşüncesiz oluyor anlamıyorum...kim naparsa yapsın değil mi ama....plan hazır..birşey demeye kalksan sizi düşündük deyip duygu sömürüsüne başlar hemen....demesen planlar devam eder....offf çok zor..

Amin inşallah. bundan sonra samimiyetine asla inanmam basından beri nerde huzurlu olacaksanız orda olun deyipte iş ciddiye binince böyle tripler üstelik gercekten oglunu zerre düşünmüyor işi cok sıkıntılı daha rahat bir kuruma gecmek ıcın ugrasıyor geceleri uykusu kacıyor nasıl yapsam diye annesinin gönlünü etmeden gitmeyi hiç düşünmedik.o kızının gelecegıyle mesgul.aynen duygu sömurusune baslar ama kırgınım hemde cok kırgınım istesemde eskisi gibi olamam artık. elmişim madem el gibi davranıcam bundan sonra.

görümceniz kaç yaşında 22 falan mı??? tam bir çocuk bence o, boşboğazlık örneği. anam size öyle dedi ama arkanızdan da bunları dedi. kv yüzünüze söyleseydi kendi fikrini... yok söylemediyse görümceniz ne karışıyor??? bu saatten sonra orda kalıp gönüllerini yapsanız bile siz iyi ki gitmedik diyemeyeceksiniz anlaşılan içiniz hep buruk kalacak. dolayısıyla kendi işinize bakın.

of su ogullarının evlenıp yeni bir yuva kurduğunu anlamak ıstemeyen erkek ailelerinden tek kelimeyle nefret ediyorum.dediğin gibi yap bencede canım.eşine hiç bişeyi tepkiyleanlatma, tatlı tatlı anlatmaya bak yoksa daha cok onlara itersin ve onların istediği olur.eşin şuan senin gibi düşünüyo olabilir ama sonuç annesinin dökeceği iki damla gözyasına bakar maalesef....

abi bak annem seni okadar seviyoki gercek düsüncesini sana söylemiyo sen üzülme diye.durumları yani.bana kalırsa o msj kv de bilgisi dahilinde çekilmiştir.tecrübeyle sabittir...

Kendinizi düşüneceksiniz başka yolu yok bu işin.Bak sen ne kadar iyi niyetle hareket etmene rağmen arkandan laflara bak.Görümcen annesinin yanındaymış işte ilgilensin annesiyle o zaman sen bi başlarını bekleyip hayatını erteleyeceksin.Kimse için değmez

asyacim canim arkadasimiz bence sen esine birak bu isi karisma derim egerki sen kv dene plaanlardan bahs edersen yine senin ustunu dusucekler ve dusunuceklerki sen esini zorla goturmek istiyorsun ve onlardan ayirmak istiyorsun esinle konus o hall etsin bence
Allah yar ve yardimciniz olsun
bu hayatda birisine iyilik yaparsin tersini dusunur ve iyilik yapanin adi kotuye cikar hep
bence esin konussun kv la bakalim esine ne diyicek:26:

vallahi ne diyeceğimi bilemedim canım :26: gönlünü ferah tut, sen eşinle iyi ol da ...

23 yasında tamda dedıgınız gıbı sureklı hersorunda abi abi kendısı bırcokseyıde halledebılır ama tasın altına elını koymaya geldımı yok.biz oraya gonlunı almaya gıttık kırılmasın dıye anne soyleyebılırdı bıze dusunduklerını sadece ımalarla anladım benden bıldıklerını msjıda gorunce tutamadım artık kendımı. bende eşime bu kezde hayatını onlara gore ayarlarsan bunun ardı arkası gelmıcek burda kalsak bıle eskısı gıbı olmaz artık dedım ders calıscam gıtmeler azalıcak gelmelerı kabul etmıcek ders calısıyorm dıye her olay bugunkı yasananlara baglanıcak dedım kı ben kırgınım artık onlara dedım. oda arada kaldı cok saskın

abi bak annem seni okadar seviyoki gercek düsüncesini sana söylemiyo sen üzülme diye.durumları yani.bana kalırsa o msj kv de bilgisi dahilinde çekilmiştir.tecrübeyle sabittir...

inanın beynim durdu hersey olabılır bu dedıgınzde olabılır ıyınıyetlı yaklasamıyorum artık

gorumcem gun boyu aradı acmadım sinirimden acarsam kontrolu kaybedebılırdım. telı kapattım actgmda bı dolu msj yazmıs nekadar abarttınızda sana bısey dıyenmı olduda annem senı bızden bıle ustun tutmustu senın aılen bır arada ne yasadgmızı anlayamazsın felan içinde ne cok bırıktırmıssın meger demiş. cvb vermedım esım gelınce okudu msjları köpürdü. aradı ve sen ne aılesını karıstırıyorsun nerden bılıyosun o ınsanların yasadıgı sorunları sıkıntıları özur dılerım yanlıs anlamıssın dıyecegın yerde mıslıyle msjlar atmıssın dıye. babam yardımcı oluyo tayın ısı ıcın onu bıle kendı yanlarına cekmeye calısıyolar dıyerek goruyormus esımde o adamın art nıyetı olsa burda tanıdıgım yok ama memlekete gelmek ıstersenız ayarlarım dıyebılırdı kızınada evlenmeden enınde sonunda kvdnın yasadıgı sehre gıdeceksın kızım buna alısman lazım dıye telkın edıyordu adam dedi. buzamana kadar annemı zerre dsundunuzmu benım kadar dedi hayatının planını yaparken kıme gore yapıyosun sen kafana gore ıstedgn gıbı demı neden aynı seyı bırkerede olsa ben yapmak ıstedımmı bu yaygara kopuyor dedı. hem ben oraya senden fıkır almaya ızın almya gelmedım haddını bılıceksın sen dedi. ben abınsem oda ablan bana olan saygıyı onada beklerım hatalıbıle olsa saygısızlık yapamazsın sen dedi.daha bircok konuda tartıstılar.aslına bakarsanız gorumcem bırcok seyı bırıktrmıs ıcınde ve ortaya doktu abısıylede tartıstı.anne aldı teli sonra eşimde annesıne bı derdın bı sıkıntın varsa bız oraya fıkrını almya gelmısız neden yuzumuze soylemıyorsun kı gıtme fıkrı benden cıktı asya oglen ogrendıgınde bı gelde konusuruz dedı atlamadı gıdelım dıye burada kalmayı sakın bır sekılde sınava hazırlanmayı ıstıyor o dedi.vs vs vs

Sercem naparsan yap senden bılınıyor haberımın olmadıgı konular bıle ımalarla tavırlarla benım basımın altından cıkmıs gıbı davranılıyor sonrada gelınım degıl kızım denıyor benim nıyetımı eşim cok iyi biliyor bundan sonrada kımseye kendımı anlatmaya calısmam yazıkkı hep tersını dusunuyolar.

Bende onu soyluyorum artık bızde bır aıleyız nereye kadar aılenın ıstedıgı hayatı yasıcaz kı onlar bır karar alırken sana bana sormazlarken bunun snu gelmıcek bana krsıda sorumlulukların var senın dedım.kalırsak bıle artık eskısı gıbı olmaz dedım.

İnanın kendi sorunlarımıza oturup kafa yoramıyoruz aile nedir evlatlara destekmi köstekmi yükümüzü azaltmak yerine yük bindiriyorlar sırtımıza.sürekli dizinin dibinde olmanı ıstıyorlarsa evlenmcektın ömur boyu oturucaktın anneeyle dedim. kimin evladı ömür boyu dizinin dibinde Allah askına.cocugmuz olmuyor eşimde sorun cıktı bendede cıkabılırdı Allahın takdiridir bu buna bile üzülemedik. ve aileler bu durumu bılmıyordu eşim bugun telde anlattı annesıne yasadıgımz sıkntılardan haberınız varmı sızın dıye.tüp bebek tedavısının fıyatlarından haberınız varmı tek maasımla bunun altından kalkabılıcemmı onu dusunuyorum asya sınava hazırlanmayı atanmayı nıye ıstıyor sanıyosunuz sız dedi. bası kapalı burdada ısegırebılır demıs gorumce hatun özel sektöre calıstırmam olursa bası kapalı calısabılcegı bı kurumda olur dedi.bende nerde calısacagmada karar versin olmazsa dedim.bu ınsanlar bukadar hayatımıza dahıl olma hakkını nerden buluyor anlamıyorm.artık bende sadece bizidüşünücem.

Boşuna dememişler iyilikten maraz doğar diye.
Onlar sizin hayatınızı planlamışlar kafalarına göre
Çemberin dışına çıkmaya kalkınca maskeler düşmüş.
Bizdede vardı seninki gibi çok bilmiş bir görümce.
Kp rahmetli oldu ben yeni evliyken.
Yanımıza taşınma imaları , ben evlenirsem annem yalnız kalamaz konuşmaları bla bla.
Maddi beklentileri hiç saymıyorum, eşimin harcırahlarını bile öğrenmiş o kadar diyim.
Ne oldu kendi kaybetti.
Kimse kimsenin hayatını ipotek altına alamaz.
Eşiniz bakımından şanslısınız en azından.
Bu ajitasyonları yutup karısını köle eden o kadar çok adam var ki

Daha 3 aylık evlıyken benım aılem cortladı bosanıcaz dıye eşim okadar destektiki bana bende buraya gelmem dıyemedım halını anladıgm ıcın 4 aylıkken hadı toplan tasnıyoruz dedim ama yetmıyor ıste bu sehrede ıstemeyerek gelmısız guya. derdime neydiki benim. maddi beklenti içinde olduklarını sanmıyorum düğünde aılesını destegı olmadı kendısı yaptı herseyı ve hala borc oduyor kv demde calısıyor borcları var ve cevreden evlendı annesıne yardım edebılırdı ımalarıda cabası. eşiminde agrına gıdıyor hep benden bıseyler beklenıyor yoruldum artık dıyor.şükürki niyetim acık sacık ortada benim sinsi planlarım olmadı hiç. kardesiylede tartıstı ama cok duygusaldır eşim affedecegınden emınım kırılsada affeder atamaz baba yok basta atmasında ama herkeste haddını bılsın artık.nasılsa atanıp gıdıcem dıye annesının evınde kendıne bı dolap almayı bıle cok gören görümcemden abisine hayat dersleri bak su konusana dıyesı gelıyor ınsanın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…