Kızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?
size yakın olanlardan 1 2 tanesini kesin diğerlerine gerek kalacağını sanmıyorum çünkü kesin bulunursunuz vardır mutlakaİstanbulda pazar pazar dolaşmak biraz sıkıntı olur sanırımbir de müsait olamadığım için arkadaşa aldıracağım. Ya televizyonlarda filan oluyor hep bilmen ne çarşılarına gidip buluyorlar öyle bi yerler olsa da arkadaşı da göndersem şurda varmış bak diye
Ay oralara bi bakayım valla bakalım bulabilecek miyimnerede yaşıyorsunuz genelde nişantaşı pazarları sosyote pazarları adı altında açık kurulan pazarlarda herşeyden bulabileceğiniz yerler mevcutsa oralara bakın kesin bulunur oralarda
bulamazsanız netten bakın imitasyon olup uygun fiyata tektaş alyans vs ürünler çok fazla gidip alamazsanız netten alın kapınıza kadar gelirAy oralara bi bakayım valla bakalım bulabilecek miyim
o bence hafifliğinden anlamaz. Bi kere erkek e bi de hayatında tektaş mı takıyo da bilecekHarikasın ya sçdfsdlfhİyi güldüm valla Hafif olmasından anlamazsa başka bişeyinden anlamaz zaten.Yap kız valla :)) Amanerden bulabiliceğini bende bilmiyorum Takıcılarda makıcılarda olmamıki?
İstanbulda aslında çok satan yer var da şurda var burda var diye bilsem anında alınır internete bile gerek kalmaz :)bulamazsanız netten bakın imitasyon olup uygun fiyata tektaş alyans vs ürünler çok fazla gidip alamazsanız netten alın kapınıza kadar gelir
Odun modun ama gene de seviyorumAaa herife bak, ne patavatsiz o oyle..
Valla canim omur boyle gecer mi ki yaa..Odun modun ama gene de seviyorumzaten ben ona bu odunluklarını hep ters düz ettiricem. O kimle uğraştığını bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?