Sahte tektaş

Macmelov

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
8
10
3
35
Kızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?

Pazarda vardır sanırım.
Geçen hafta Alaçatı pazarında görmüştüm.

Harikasın ya sçdfsdlfh İyi güldüm valla Hafif olmasından anlamazsa başka bişeyinden anlamaz zaten.Yap kız valla :)) Amanerden bulabiliceğini bende bilmiyorum Takıcılarda makıcılarda olmamıki?

nerede yaşıyorsunuz genelde nişantaşı pazarları sosyote pazarları adı altında açık kurulan pazarlarda herşeyden bulabileceğiniz yerler mevcutsa oralara bakın kesin bulunur oralarda

İstanbulda pazar pazar dolaşmak biraz sıkıntı olur sanırım bir de müsait olamadığım için arkadaşa aldıracağım. Ya televizyonlarda filan oluyor hep bilmen ne çarşılarına gidip buluyorlar öyle bi yerler olsa da arkadaşı da göndersem şurda varmış bak diye

size yakın olanlardan 1 2 tanesini kesin diğerlerine gerek kalacağını sanmıyorum çünkü kesin bulunursunuz vardır mutlaka

Harikasın ya sçdfsdlfh İyi güldüm valla Hafif olmasından anlamazsa başka bişeyinden anlamaz zaten.Yap kız valla :)) Amanerden bulabiliceğini bende bilmiyorum Takıcılarda makıcılarda olmamıki?
o bence hafifliğinden anlamaz. Bi kere erkek e bi de hayatında tektaş mı takıyo da bilecek

bulamazsanız netten bakın imitasyon olup uygun fiyata tektaş alyans vs ürünler çok fazla gidip alamazsanız netten alın kapınıza kadar gelir
İstanbulda aslında çok satan yer var da şurda var burda var diye bilsem anında alınır internete bile gerek kalmaz :)

Odun modun ama gene de seviyorum zaten ben ona bu odunluklarını hep ters düz ettiricem. O kimle uğraştığını bilmiyor
Valla canim omur boyle gecer mi ki yaa..
Elin kocasi suprizler tektaslar yagdirsin..
Sen tektas aldircan diye gidip once senin alman gerekiyor..pess yanii.
Konu baska bise olsa hadi neyse denilir belki de,
konu tektas ayol bir erkek nasil der sen bana aliyon mu da ben sana alayim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…