O biraz işin dalgasında şu anda. Oo ben ona aklıma geldikçe söylüyorum hediye hazırla şöyle yap böyle yap diye. Daha 7 aylık bir birlikteliğimiz var, daha yeni. Eskiden daha bi odundu kendileri. Yavaş yavaş düşünmesini yerine getirdimValla canim omur boyle gecer mi ki yaa..
Elin kocasi suprizler tektaslar yagdirsin..
Sen tektas aldircan diye gidip once senin alman gerekiyor..pess yanii.
Konu baska bise olsa hadi neyse denilir belki de,
konu tektas ayol bir erkek nasil der sen bana aliyon mu da ben sana alayim diye..
Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim.
adam senden faturasını isteyecek,naber:)Kızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?
İstanbulda mısın? Ya artık pazarlar, bijuteriler, bu imitasyon takı mağazaları hepsinde var. İnternette bile var.İstanbulda pazar pazar dolaşmak biraz sıkıntı olur sanırımbir de müsait olamadığım için arkadaşa aldıracağım. Ya televizyonlarda filan oluyor hep bilmen ne çarşılarına gidip buluyorlar öyle bi yerler olsa da arkadaşı da göndersem şurda varmış bak diye
Kızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?
Kızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?
HAHAHAbi de git parlattır kuyumcularda daha gerçekçi olsunKızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?
bu ne saçmalık allah aşkına çocuk yapmaz bunu siz de ciddi ciddi arıyor musunuz yani ?Kızlar merhaba. Hani şu gerçek gibi duran belli olmayan ama 10 20 liraya satılan sahte tektaşlar var ya ben onlardan arıyorum. Benim adam biraz odunda bana tektaş al dedim sen bana alıyo musun diye cevap verdi. Odun olunca adam. Bende alacağım tamam ama sanada onu taktırıp gezdirmezsem dedim. Al takıcam dedi. Bende kalkıp bi tektaşa o kadar para veremem ama benimkini kandırıp ona bu odunluğunu pişman ettirebilirim. Nerelerde bulabilirim?
Oo 7 aylik iliskide tektas istiyorum demissin, ben olsam ben de almam..O biraz işin dalgasında şu anda. Oo ben ona aklıma geldikçe söylüyorum hediye hazırla şöyle yap böyle yap diye. Daha 7 aylık bir birlikteliğimiz var, daha yeni. Eskiden daha bi odundu kendileri. Yavaş yavaş düşünmesini yerine getirdimben onu zamanla düzeltirim de. Zaten maddiyata çok önem vermiyorum tektaşmış başka hediyelermiş çok önemli değil bneim için ama bunu ona söyleyipte ha tamam gerek yok o zaman hediyeye diye kendisini salmasını da istemiyorum. Maksat hem benim eğlenmem hem de ona biraz ders verip yontmak. Uğraşmayı seviyorum yani bir ömür de geçer benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?