Sahte tektaş

O biraz işin dalgasında şu anda. Oo ben ona aklıma geldikçe söylüyorum hediye hazırla şöyle yap böyle yap diye. Daha 7 aylık bir birlikteliğimiz var, daha yeni. Eskiden daha bi odundu kendileri. Yavaş yavaş düşünmesini yerine getirdim ben onu zamanla düzeltirim de. Zaten maddiyata çok önem vermiyorum tektaşmış başka hediyelermiş çok önemli değil bneim için ama bunu ona söyleyipte ha tamam gerek yok o zaman hediyeye diye kendisini salmasını da istemiyorum. Maksat hem benim eğlenmem hem de ona biraz ders verip yontmak. Uğraşmayı seviyorum yani bir ömür de geçer benim için

adam senden faturasını isteyecek,naber:)

İstanbulda mısın? Ya artık pazarlar, bijuteriler, bu imitasyon takı mağazaları hepsinde var. İnternette bile var.
Ay çok güldüm bu arada ahahahahahah, harikasın.

canım anlamaz mı sahte olduğunu :)))

adam sanki onu kuyumcuya sormayacak.
Kusura bakmayın ama hata sizde .
Bir erkeğe bana hediye al demek onur kırıcı bir davranış.
O da ilginç bir insanmış ki sen bana al demiş.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali.Birbirinize yakışmışsınız .

gümüşçülerde var
kuyumcularda 100-150 tl lıklerde var
altın suyuna batırılmıs gümüşler tektaş
ben olsam tenezzul edıp ıstemezdım bıle gıder kendım alır takardım

O da bu durumda sana sahte tektaş almaya kalkabilir..

HAHAHAbi de git parlattır kuyumcularda daha gerçekçi olsun Her yerde var takı tokacılarda canım

Bence al ve kendine tak, bilmiyorum yüzsüz belki utanır.
Gerçi senin istemen de hata ama neyse

bu ne saçmalık allah aşkına çocuk yapmaz bunu siz de ciddi ciddi arıyor musunuz yani ?

Oo 7 aylik iliskide tektas istiyorum demissin, ben olsam ben de almam..
Hemen evlencegiz biz diyorsan o baska tabi,
ki o zaman da sevgilinin boyle yapmasi dahada itici..

Bu arada sahte oldugunu anlayip hic caktirmadan sana da sahtesini alip takar diyorum ben..

istemsiz güldüm
almak istemiyorsa zorla ne gerek var
alırsa başım gözüm üstüne
almazsa da inatlaşmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…