ya canım yanlış anlama da oruç ağızla bütün bunları nasıl yapacaksın.ben 3 çeşiti zor yapıyorumbilmiyorumkismilebirde bu kadar yemeği kim yiyecek menü güzel ama yorucu geldi bana:bbo:ben çok tembelim sanırım
dondurucudan kadın budu köftelerimi çıkartıp kızartıcam
yanına pilav tabiki
ne çorbası yapsam karar vermedim
dünden yaptığım sakızlı muhallebimde var
akşam olsada yesekk :)
evet hatunlar çok özel bişey değil ama şu resim olayını çözmek için ben de dün gece sahura yaptığım sodayla mayalan hamurun resmini koyayım dedim.eğer yapabilirsem şayet bundan sonra menülerle beraber resimlerini de eklerim:kedi:
mönüm de:
Yoğurt çorbası
Güveçte tavuklu bezelye
BULGUR PİLAVI DA VARDI RESİMİNİ ÇEKMEYİ UNUTMUŞUM :roflol:
Zeytin yağlı yaprak sarması
Göbek salata (mısır,domates,soğan,salatalık ve göbek)
İsimsiz bir salata daha ,sanrım akdeniz salata diyorlar :) (mor kıvırcık,roka,nane,reyhan,yeşilsoğan,kırmızı köz biber,mısır )
Tatlı olarakta : Revani (üzeri krem şanti ve çikolata soslu )
bu da benden
Herkese hayırlı bir iftar ve akşam diliyorum...opuyorumnanaktan
Dün yemeklerime nerdeyse hiç dokunmadık,herkesin derdi suyla olduğu için..kaydirigubbakcemile3
Bugüne hatta yarına da yetecek kadar yemeğim var çok şükür..Ee,ramazan geldi mi,bereketiyle gelirmiş..boshayallersmile
Ama benim elim yine durmadı,tadımlık ta olsa eşimin köklerine ait bir lezzet Dağıstan mantısı yaparak,ona sürpriz yapmak istedim.Pek çok adı var ama temelde yapılışları aynı,içleri çeşit çeşit..Kurzunuş,piçek,hingal,kıbın,kurze,psihaluj,matez,mantaz bunlardan birkaçı..Ben bir kısmını kıymalı bir kısmını da patatesli yaptım.Resimleri ve tarifi daha sonra ekleyeceğim..
Bugün;
Yayla çorbası
Kurzunuş
Etli biber dolması
Salata
Makarna
Suuuuuuuuu
Limoanata,kola
Meyve var...Herkese kolay gelsin..yerimseniben
Kurzunuş dö piçek li hingaaalee
Kıbın da kurze psihaluj vi matez a mantazkaydirigubbakcemile3
Ellerine sağlık,cici deysemkaydirigubbakcemile5
Kaç gündür dilindeydi,yaptın sen de kurtuldun ben de
Bayılırım,ne'li ?
herkese merhaba opuyorumnanaktan
bu akşamki iftar menümüz;
sarı mercimek çorbası
köz patlıcan salatası(yoğurtlu)
cevizli erişte
vişne kompostosu
resimler çok iştah açıcı harikalar
b&m sofranı,mamaları,yemek takımlarını çok beğendim ellerine sağlık
kızlar perşembe günü 17 kişilik misafirim var, hala ne yapacağıma karar veremedim..fırında bişeyler yapmak istiyorum, çok profosyonel diilimdir yemek pişirmek konusunda, bana önerebileceğiniz bir menü varmı? lütfen destek lazım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?