''Sahur Ve İftar Sofralarımızda Neler Yapalım?''

Alaha şükür duydu sesimi sonunda:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3erenciim sağolasın bacım yaŞeniz
libi senin miyanın çedisini çöpeğini yirim ben yaw:ecrin_bebek:
benim şavşanın atası galiba o, büyük bi kare olduğuna görekaydirigubbakcemile3
vatan millet meselesi derkene:1rolleyes:e duymuyonuz napim

sorma yazmalı, annem bi gün bana'' var ya sen tavşan eti yedin ''diyince içim kalkmıştı:bbo:tabi 3 yaşındaymışım henüz
rahmetli amcamla dedem avlarmış
ama çok faydalıymış
yılda en azından bir kez yemek gerekirmiş ama şu görüntüden sonra mümkünmü
garibim kendi yuvasını sevmiyo sıcaktan bunalıyo oğlumun çadırını yuvası yaptı sere sere yatıyo böylekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
İyi geceler ..
Sahura bir fikir alayım acilen :)
şu an meçhul ne yiyeceğimiz ayrıca ekmeğimiz yok belirteyim onu da :)
ona göre bir tavsiye alayım

sumak ben bugün yapacaktım eşim yola çıkıcak o yüzden yapmıycam ben de onu demeye girdim bak kalp kalbe karşıymış.

süt yağ un yumurta derins.ben 1 litre süte 3 yumurta 2 yemek kaşığı şeker 2-3 tatlı kaşığı da tuz koyuyorum.blendırdan geçiriyorum topaklanmasın.ununu göz kararı koyuyorum sulu bi hamur olucak.istersen içine beyaz peynir maydanoz pulbiber koyup da yapabilirsin.ya da sade yapıp içine kaşar dilimleri koyup rulo da yapabilirsin
ben öyle yapıyorum sonra da mikrodalgada çeviriyorum accık.içindeki kaşar eriyor böyle kesince uzuyor
yarın olluşa yapıcam ben de kahvaltıya

teşekkür ederim leylekim..
Peki bu tarife göre ne kadar çıkıyor.
fazla çıkıp ziyan olmasın

ha bu arada ben yağı hamuruna koymuyorum kaşar rendeliyorum hamuruna ayrıca içine koyup sarıyorum.yağı tavayı yağlamak için sadece kullanıyorum.unutmuşum

ayyyy ben krebi hep sade yapar.dm demek içine peynir, maydanozda konabiliyormuş. böyle deneyeyim birde. valla iyi oldu. teşekkürler

ayyyy ben krebi hep sade yapar.dm demek içine peynir, maydanozda konabiliyormuş. böyle deneyeyim birde. valla iyi oldu. teşekkürler

rica ederim canım ben öyle de yapıyorum çok güzel oluyor biraz da pulbiber koy zevkine kalmı ben acıyı çok severim de

ne güzel komşulara da gün doğardıkaydirigubbakcemile3
evet canım yarım ölçü yeter

kızlar krebi hep sade yapardım çok ta severler krebimi bana 1 -2 tane farklı tarifler varsa yazın. lütfen.

simi deminki sanat eserini buraya da kopyala
valla muhakkak yapıcam ben
görenler yapar malum bu ara şenlikli burası
yalnız videosunu nerden bulucam bi bakıyım ona da

Yarın iftara misafirim var.Kızlar menüm nasıl?
Mercimek çorbası
Fırında köfte patates
Kuru fasulye
Yaprak sarması
Sigara böreği
Salata
Tavuk göğsü

Yarın iftara misafirim var.Kızlar menüm nasıl?
Mercimek çorbası
Fırında köfte patates
Kuru fasulye
Yaprak sarması
Sigara böreği
Salata
Tavuk göğsü

bence hem fırında patates hem kuru fasülye olmasın.
kuru fasülye çıksın yerine böyle daha ara sıcak türünde birşey gelsin yada soğuk..
kişisel fikrim yoksa menü güzel bence
.

simi deminki sanat eserini buraya da kopyala
valla muhakkak yapıcam ben
görenler yapar malum bu ara şenlikli burası
yalnız videosunu nerden bulucam bi bakıyım ona da

Estağfirullah leylekcim.Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum,utandırma beni..:kedi:
Yapmanı tavsiye eerim,mutlaka parmaklarını da yiyeceksin arada..kaydirigubbakcemile3

Beyram sosuyla Kurzunuş (Dağıstan mantısı)

Son düzenleme:
sucum nasıl tarif istiyosun mesela değişik krep tarifi mi yoksa hamur işi tarifi mi
mesela bizde hurma deriz gene yağda kızaran ama mayasız bi hamu onu da çok yaparız
ya da çiğ börek yaparım peynirli
sonracıma hazır yufka gözlemesi güzel olur ama ben onu şöyle yaparım.yarım yufkayı içine peynir ve maydanoz koyup katlarım.tavayı yağlarım.böreği atarım birazcık su yada accık soda çiselerim.her iki tarafınıda yağlayıp ve soda çiseleyerek pişiririm.herkeşler çok sever.eltim doğum yaptığında o gün 26 tane pişirmiştim.millet bayılmıştıkaydirigubbakcemile3
sonra mesela artan ekmekleri dilimle başka bi yerde tereyağı kaşar peyniri yumurtayı robottan geçir.tepsinin dibine bolcana zeytinyağı sür ekmeklerin üzerine bu karışımdan bolca sür.sonra üstüne isteğe bağlı bi dilim domates ve sucuk da koyabilirsin.accık fgesleğe ya da kekik.koyarsın
gece ağır olur dersen sade yap fırına ver.harika oluyor.hem de doyurucuyerimseniben

a.s.kızlar yarın fırın sütlaç yapmayı düşünüyorum güveç kaplarında yapıcam ama ilk kullanımı nasıl olur bu kapların? bilen varmı? birde bana denenmiş güzel sütlaç tarifi verebilecek arkadaş varmı?

Aman ya Rabbim bu ne..?
Harika görünüyor eline sağlık kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…