sahurda ne yiyeceksiniz kızlar ;)

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
Kızlar hepimize hayırlı ramazanlar....
malum ramazan geldi çattı ve hoşgeldi ;)
Sahurda ne yşyeceğiz tok tutması ve susatmaması için ne yapacağız.
işe de gideceğim malum.

Dini bir konu değil lütfen kilitlemeyin
fikir amaçlı açıyorum

Protein ve lif ağlırlıklı beslenmek hem ağız kokusunu önlüyor hemde tok tutuyor *-* öneririm.

Omlet/ yumurta kircam kepekli ekmek salatalik domates kahvaltilik hurmali yogurt ve meyve

Pek inançlı biri değilim ama, şu an Ramazan davulcusunu duyuyorum hoşuma gidiyor.. Ramazan vakti içim kıpır kıpır oluyor, siyah pala bıyıklı şişman amca figürleri, güllaç, kalabalık sofralar, iftar vakti için hazırlanan çeşit çeşit yemek, erzak paketleri, en lezzetli pide ekmeklerinin kokusunun tüttüğü fırınlar, şenlikler. Valla yılın en heyecanla beklediğim zamanları :dondurma:
Edit: Baharatlı şeyler yemeyin, hafif yiyin.

Teşekkür ederim kızlar.benim eşim çorba istedi çorba var.Yoğurtlu makarna var.ızgarada köfte falan susatır mı acaba...

artık yarın akşama kahvaltılık koyarım...
Burada imsak 3 26 bilgece daha var bize ;)

Kızlar hepimize hayırlı ramazanlar....
malum ramazan geldi çattı ve hoşgeldi :KK66:
Sahurda ne yşyeceğiz tok tutması ve susatmaması için ne yapacağız.
işe de gideceğim malum.

Dini bir konu değil lütfen kilitlemeyin
fikir amaçlı açıyorum

Karpuz peynir, haşlanmış yumurta bi de canım kaşarlı mantar çekti yapıcam emzirdigim için tutamıyorum ama kocişe hazırlık işte

Bende şimdi hazırlıyorum canım. Bende hep yumurta yerim özellikle haşlama çok tok tutuyor. Meyve,kavun,karpuz ne varsa. Yatmadan önce de 1 bardak süt içerim gem tok tutuyor hemde çok susatmiyor :KK49:

Bi biz miyiz obur ve hamur kafalar :)

Benim.eşim öyle kahvaltılık falan doymaz kesmez onu sayesinde beni de :)

Pogca yapıyorum canı çeken olmasın ne olur. Hemen gelin size de yedireyim yada

İşte her gece ağır bi yiyecek olacak gorunuyor iftrda az sahurda çok yemek sünnet ama.biz her ikisinde de maşallah

Kızlar Benim hiçbirşey yiyesim yok ya o_O
Tost yapsam kaşarlı yanında çay Nasıl olur? Susatırmı kahvaltılık yiyesim yok.

Kızlar Benim hiçbirşey yiyesim yok ya o_O
Tost yapsam kaşarlı yanında çay Nasıl olur? Susatırmı kahvaltılık yiyesim yok.

Susatacağını sanmam ama kaşarın tuz oranına bağlı tabi, şimdiden su içmeye başlarsan sahura kadar en azından o arayı kaptırsın.

Back
X