Sahurda yalniz olan bayanlar

nukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2014
402
75
53
Benim gibi sahurda yalniz olan arkadaslar sizse benim gibimisiniz hic bir sey yiyemedim esim olmadan

Maalesef ben de iftarda yanlizim. Çok kötü bi şey gerçekten hiçbir şey yıyemiyor insan :-(

Iftara kil payi yetisti benimki ariza cikti gitti ezan okundu esim arabayi park ediyordu şimdide ayni yere gene arizaya gitti ama bi sefer yetisemiycek

Bende sahurda yalnizim iki catal alabildim. İnsanin bogazindan gecmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sahurda yalnizim iki catal alabildim. İnsanin bogazindan gecmiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende mutfaga bile ugramadim hic bas ucumsaki sudan bir bardak ictim yattim teli aldim elime

sizin yanınızda 1 gün eşiniz yok diye bu kadar üzülüyorsunuz.ben ailemden uzakta okuyorum yalnız başımayım.her gün yalnız başıma iftar ve sahur yapıyorum ben öleyim o zaman

Son düzenleme:
Benim gibi sahurda yalniz olan arkadaslar sizse benim gibimisiniz hic bir sey yiyemedim esim olmadan

yalnız değildimkiiiiiiiiiiii en güzel sahurumu geçirdim çağırdım kız arkadaşımı 2 tanede çocugu var benımde oglum var cümbür cemaat ailecek eglenerek ettik sahurumuzu.evleri yakın olanlar illa iftara değil sahurada arkadaş çagırabılırsınız cok eglencelı oluyor.
kimse olmayınca bende 1 yumurta haslayıp yıyorum hıc ıcımden gelmıyor yemek.

1gun esim yok diye değildi dyn geceki uzuntum benim eşimin yataktan gece1de yataktan kalkip gitmesi ki dedigim gibi tatil gününde bile iftar saati eve yeni gelmiş oldugu halde gece gene cagirmis olmalari sabahta erken ise gittigi icin üzülüyorum esime.cok yogun oluyor bide sadece bir kere olan birsey değil surekli boyle oluyor

Aileden uzakta olmak elbette çok zor ama eş de ailen oluuor birde herseyi beraber yapmaya alisinca tek birsey yapmai insanin içinden gelmiyor

Ayy ne guzel ya ama benim yakinimda oturan hic kimsem yok olan arkasaslarinsa esleri gondermez gece ama keske sahurdada misafir çağırma daha yaygin olsa

Maalesef benim o.

eşim evde ama oruç tutmadığı için tek başıma yapıyorum sahuru.

ama yemezsem bayılıyorum açlıktan yemek zorundayım.

sizin yanınızda 1 gün eşiniz yok diye bu kadar üzülüyorsunuz.ben ailemden uzakta okuyorum yalnız başımayım.her gün yalnız başıma iftar ve sahur yapıyorum ben öleyim o zaman

Kıııız bende aynen senin gibiyim . Yalnız iftar yalnız sahur .ayrıca buraya konu acandanda Allah razı olsun dertleştik iy oldu.
Bacım sen nerde ne okuyorsun

Benim de eşim oruç tutamıyor iftarı beraber yiyoruz ama sahurda yalnızım iştah açacak birşeyler yapıyorum ama yok gitmiyor valla az birşey yiyebiliyorum bu gece hızlı yedim daha fazla şey yerim diye eh işte ondan önceki gece sigara böreği yapmıştım o baya iyi gitti bir tane daha derken. İftarda da gerçi bir çorba tıkıyor ana yemek çok yiyemiyorum su şişiyor zayıfım kilo vermiştim zaten daha da kilo verirsem eşim topa tutcak beni ailem şehir dışında kimse yok yanımda.

Evlemeden önce yalnızlıktan değil de sırf kalabalık olsun diye annem komşuyu çağırırdı, güzel olurdu. İftara gider gibi millet birbirine sahura giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…