Sahurda yalniz olan bayanlar

canım iyiyiz hamd olsun ara ara prüz çıksada

O pürüzler olmadan olmuyo zaten ama orta sekerli gotursek yeter zaten hep kendinden vermek olmuyo ben simdilik veriyorum karsiligini daha gormedim pek ama bakalim gelince ins emegimi elime vermez

O pürüzler olmadan olmuyo zaten ama orta sekerli gotursek yeter zaten hep kendinden vermek olmuyo ben simdilik veriyorum karsiligini daha gormedim pek ama bakalim gelince ins emegimi elime vermez

bende öle yapıyorum sabııır ama sabrımı zorlarsadaaaa kinim büyüktürrr

Henuz kinlencek birsey gormedim ben kizdan ama gelecek vaad etmiyor bizimki:) sen mi büyüksun eltin mi

aynı yaştayız ama obüyük abinin karısı zaten tek eltim var

sen yanında ol hep canım o zaman sever seniii güvenir yardımcı ol

Bende eşimde kv ve kpden cok ilgileniyoruz nişanda her seyiyle ben ilgilendim elimden geleni yapmaya calisiyorum benim kiz kardesimde yok kardes gibi olmak istiyorum aslinda ben ama o biraz soguk duruyo ben aramasam aramiyo mesela bende haliyle kendimi geri ceksem mi demekten alikoyamiyorum

öleyse fazla üzerine düşme canım o aramazsa hep sen ararsan olmaz kuşum ama belki güvenemiyodur falan

öleyse fazla üzerine düşme canım o aramazsa hep sen ararsan olmaz kuşum ama belki güvenemiyodur falan

Niye guvenemesin ki? Bende artik karar aldim zaten 3gundur nw msj ne arama yapiyorum o arayana kadarda yapmiycam

cnm ilkse zor olmuştur ben öğrencilikten çook idmanlıyım ama olsun en uzun ayrılığımız bu olsun kocişlerden inş

inşallah canım ya, bak sahur vakti geldi hiçbir şey yiyesim yok, kocam hala çalısıyor, ben evde yalnız

Benim esimde cok fazla mesaiye kaliyor hatta yataktan kalkip gidiyor ise dun gece ki gibi ama 3bucuk sene oldu esim olmadan masaya oturup hic yemek yemedim yiyemiyorum bide ramazanda hic olmuyor

haklısın canım,insanın canı bir sey istemiyor, sahur vakti geldi ama yemeden yatacagım galiba canım istemiyor, iftarda da tepsiye iki tabak koydum salonda actım iftarımı, tek basıma sofraya oturmak içimden gelmedi. Benimki de cok sık mesaiye kalır, işi aksam 18. 30 da bitiyor ama mesai olunca iste bazen 10 bazen 12 bazen sabah 7-8...belli olmuyor. Bu ramazan bize zor gececek sanırım

bende senle aynıyım eşim tutmuyor.
taki bu sene oğlum oruç tutana kadar ana oğul sahur yapıyoruz iki gecedir ama oğlum gece çekilmezbiri oluyor napsam da yüzünü güldürsem

Masallah oglunuz oruc tutacak kadar buyumus. Sahura kalkmak istemiyorsa gece hic yatmasin okullar kapandi artik bir yaz isinde falan calismiyorsa, 2 de 3te yesin gunduz de oglene dogru uyanir boylece =) zira ben dayanabilsem oyle yapacagim da 10 ded3in mi uyuyorum =))

Aynen cnm sahur zamani gelsin istemiyorum o yokken.. benimkinin bu sene gene iyi ama gecen sene her gece gidiyodu bu sene surekli gitmiyor allahtan onemli yer olursa gidiyor yoksa sabah birakiyor:)

Yurt köşelerinde ustelik sıra bekliyorum bir de : (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahhh bende gectim o gunlerden canim peynir domates falan yurtta dolabiniz yok mu dolaba koysaniz o sira hic cekilmez.
Allah yardim etsin, kahva, ti etmezdim ben sirf o siraya girmemek icin.

Eskidenmis öyle komsulullar simdi gunduz bile kimse kimseye gitmiyor kaldiki sahurda birbinine gitmek nerde

Ya dimi neredee ben iftara komşu alamıyorum tanımıyorum ki kimseyi herkeste bir alem zaten apartmanda hiç öyle ilişkiler yok yaşlı insanlar daha çok var kaynanamın oturduğu eski apartman olunca ama onlarda kızlarına oğullarına gidiyorlar. Bir kere birini çağırdım gelmedi. Yani öyle çat kapı git had çaya geldim sahura geldim iftarda sizdeyiz yok yani Allah ne verdiyse yerdik eskiden birbirimizden çıkmazdık evimizde ne eksikse birbirimizden tamamlardık aman kokmuştur diye paylaşırdık öyle şaşalı masalar kurmazdık. Alım gücü vardı ben çocukken ama asla Ramazanda aşırıya kaçmazdık.

Bir gün yalnızım bir gün eşimle..
Bugün de hem iftar hem sahurda yalnızım..
Yani tabi tatsız oluyor ama açken yiyorum ben :)

Dört aydır yapayalnızım. 4 yaşında bir oğlum var.
Eşim yurtdışında. Tabi ki çok özlüyorum ama yemekle ne ilgisi var.
Canımızın istediğini yapıp yiyoruz.
Siz niye giyemiyorsunuz ki anlamadım

Ahhh bende gectim o gunlerden canim peynir domates falan yurtta dolabiniz yok mu dolaba koysaniz o sira hic cekilmez.
Allah yardim etsin, kahva, ti etmezdim ben sirf o siraya girmemek icin.

Ya normalde kaldığım yurtta dolap vardi ama yaz dolayısıyla kaldığım nöbetçi yurtta yok maalesef... Sahur ve iftar da extreme bir kalabalık durumu oluyor normalde böyle değildi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…