canım iyiyiz hamd olsun ara ara prüz çıksada
O pürüzler olmadan olmuyo zaten ama orta sekerli gotursek yeter zaten hep kendinden vermek olmuyo ben simdilik veriyorum karsiligini daha gormedim pek ama bakalim gelince ins emegimi elime vermez
bende öle yapıyorum sabııır ama sabrımı zorlarsadaaaa kinim büyüktürrr
Henuz kinlencek birsey gormedim ben kizdan ama gelecek vaad etmiyor bizimki:) sen mi büyüksun eltin mi
aynı yaştayız ama obüyük abinin karısı zaten tek eltim var
Bizimkilerde 2 kardes baska ne elti var nede gorumce:)
bizimde öle kuzum nişanlı mı kaynın yanlış mı anladım ?
Evet nişanlilar daha yeni oldu nişanlari
sen yanında ol hep canım o zaman sever seniii güvenir yardımcı ol
Bende eşimde kv ve kpden cok ilgileniyoruz nişanda her seyiyle ben ilgilendim elimden geleni yapmaya calisiyorum benim kiz kardesimde yok kardes gibi olmak istiyorum aslinda ben ama o biraz soguk duruyo ben aramasam aramiyo mesela bende haliyle kendimi geri ceksem mi demekten alikoyamiyorum
öleyse fazla üzerine düşme canım o aramazsa hep sen ararsan olmaz kuşumama belki güvenemiyodur falan
cnm ilkse zor olmuştur ben öğrencilikten çook idmanlıyımama olsun en uzun ayrılığımız bu olsun kocişlerden inş
Benim esimde cok fazla mesaiye kaliyor hatta yataktan kalkip gidiyor ise dun gece ki gibi ama 3bucuk sene oldu esim olmadan masaya oturup hic yemek yemedim yiyemiyorum bide ramazanda hic olmuyor
bende senle aynıyım eşim tutmuyor.
taki bu sene oğlum oruç tutana kadar ana oğul sahur yapıyoruz iki gecedir ama oğlum gece çekilmezbiri oluyor napsam da yüzünü güldürsem
haklısın canım,insanın canı bir sey istemiyor, sahur vakti geldi ama yemeden yatacagım galiba canım istemiyor, iftarda da tepsiye iki tabak koydum salonda actım iftarımı, tek basıma sofraya oturmak içimden gelmedi. Benimki de cok sık mesaiye kalır, işi aksam 18. 30 da bitiyor ama mesai olunca iste bazen 10 bazen 12 bazen sabah 7-8...belli olmuyor. Bu ramazan bize zor gececek sanırım
Yurt köşelerinde ustelik sıra bekliyorum bir de : (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eskidenmis öyle komsulullar simdi gunduz bile kimse kimseye gitmiyor kaldiki sahurda birbinine gitmek nerde
Ahhh bende gectim o gunlerden canim peynir domates falan yurtta dolabiniz yok mu dolaba koysaniz o sira hic cekilmez.
Allah yardim etsin, kahva, ti etmezdim ben sirf o siraya girmemek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?