Örgü Sakallı ipten tül

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Ya güzel ama güneşliksiz kullanıldığında içerisi görünmezmi arkadaşlar??

Bende mutfağıma yapacağım.............................Kalın olcak değilmi ipi?

çok begendim hayran kalıdm yapan kullanan varmıdır?
bende mutfaüıma yapsam çok şık durur
ipler ne kadar ututuyor bilen varmı

arkadaslar sımdı gordum burayı ben oruyorum su anda ben soyle yapıyorum yanı oyle gordum
bu sakallı ıpın kahvesınden aldım (incesınden olacak ) yanına kat olarak aynı renkten patik ipi alıyosun (sarkmasın dıye) haroşa örüyosun istediğin genıslıkte 20-25 ilmek kadar....
ölçün nekadarsa o uzunlukta örüyosun.sonra alttan sarkması ıçın krem rengini aldım aşagıya sarkıtıyosun tığla 2 kat olarak.sarkıttığın iplerın bazılarına boncukta takabılırsın bellı aralıklarla cok hos duruyo.tavsiye ederım

kızllar bende yapcam perdeden ama üstüne kutukutu kare öreceğiz ya onun icine kactane ğeçirecegiz ipten salın ucuna yapılır ğibi dügüm atcaz anladım ama kaçtane ip keseceğiz 1 kutunun içine bilen yazsın lütfen öpt zizleri kızlarbayyyy

Ya ben merak ediyorum şu ipten nasıl tül yapılıyor odama yapcam ama anlamadım nasıl yapıldığını biri bana cvp yazarsa çok mutlu olcam gerçekten aramadığım yer kalmadı bütün neti talan ettim etseniz etseniz siz yardım edersiniz yani

bende kızımın odası için yaptım bu perdeden ama ben yıkarken ipler birbirine geçmesin diye zincir çekerek yaptım daha hoş duruyor.. yatak örtüsü de yaptım turuncu ve yeşil renk kullandım

ben yardım cı olabilirim isterseniz.. resimlerini cekip gönderebilirim... detaylarıda anlatırım ??

ben yardım cı olabilirim isterseniz.. resimlerini cekip gönderebilirim... detaylarıda anlatırım ??

canım ben de çok meak ettim,detaylı anlatırsan çok memnun olurum,en çok merak ettiğim şey :ipleri düğüm yapıp mı geçiriyoruz yoksa 2li yapıp düğümsüz mü?,bi de 3-4sıra örülecek bant hangi ipten örülüyor,şimdiden çok teşekkür ederim

Ben kornej düğmelerini dikmek içi 10 telden uzun bi şerit yaptım ve sarkmasın diye normal perdelerin arkasına dikilen şeritten diktim ( pencerenin uzunluguna göre ayarlayabilirsin...) ve zincir cekerek yaptım perdeyi ipler birbirine dolaşmasın diye hem zincirle daha hoş görünüyor. istersen pencerenin bittiği yere kadar istersen de yere kadar yapabilirsin. resmini yüklicektim ama sitede bi sorun var sanırım yükleyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…