sakaryalılar panter sizi çoook özlemiş=)

sadece diyetteyken mi güzel geliyo beyaaaz,ben niden diyete giremiim bilin mii,bilmiyorumkismile
bizim günlerde yapılanları görüp yememek mimkin deel,
tüm kış gösterdiim gayretler sonucu,geçen yaz diyete başladıım kiloma geri dönmüş bulunmaktayım:gitme:
ama neyseki yaz geliyo günler bitiyo,hamur işlerine son vericiim en hızlısından,
zira sağlığmız için en kötü beslenme,bağırsaklarım ve midem alarm veriyo artıkınalsanaalsanasmile

doğru güzelim senin işinde zor yaa günlerden vaz geçecen yada kiloyu kabullenecen dikkat etmek nereye kadar bu arada şu günlerinize bende katılmak istiyorum baya bi önce söylemiştim ama kaynadı gitti neysem cumartesi bilahare konuşuruz..=)

beyazcıım benim için sakıncası yok ama,kabul etmezler,bizim günlerimiz ya çok yakın arkadaş çevresi,yada yakın akraba,dışardan arkadaş dahil etmek onaylanmıyo,anlıcaan kurallar varboshayallersmile

efet kızlar yaaa sakaryalı grup oalraktan bir gün düzenleyin bende katılayım

böyle damdan düşer gibi oldu emme görmüşken yazıyım dedim :):):)

patesllii olur kabaklı olurlahanalı olurrr benim için farketmezz:)boshayallersmile

canlar ben bu haftaki buluşma için pek yorum yapmadım açıkcası.sağolsun panterim aradı beni..onun evinde ve sizlerle olmayı çok isterim..sizler kendinize göre ayarlayın sonra banada uyarsa gelirim diye yorum yazmadım.neyse bu hafta sonu düzcede halamın torununun düğünü var.eğer gitmicek olursam panterime gelicem.ama gidersem ağer bol bol eğlenin... Şeniz

aldığım son duyumlara göre pantişş bizim sarmaları sarmış pişiriyomuşşşşş
yuupppiiiii

ooohhhh sefanız olsun kızlaarrrr afiyet bal şeker olsun benim ve kızımın yerinede yeyiniz efendim afiyetleee....
sonrada bir güzel göbecikler atınızki erisin yidikleriniz
şimdi yarın orda kim bilir neler sergilenecek neler ikram edilecek boshayallersmile
börekler çörekler kurabiyeler kekler pastalar aaayyyyyyy bilmiyorumkismile cokacimcoook
ben bu ara yediklerime dikkat etme çabasındayımda hayal ediyorum işte napıyım kaydirigubbakcemile3

aayyy kısslarrr yaaaa şööölleee toplu halde hep beraber çekildiğiniz bir resim yokm allasee yaa çok merak ettim sizleri en azından gül cemalinizi görem belkim tanıdıklarda vardır.

benimde aldığım duyumlara göre kısmetsizle roşum yarın katılamıyorlarmış sanırım ,panterin sesi çok üzülmüş geliyodu kız daha geçen haftadan mantılarını açmıştı bi hevesle valla kızlar çok ayıp oluyo 2 haftadır bekletiyoruz ha şu gün ha bugün erteliyoruz ve gelinmiyo bilmem kendinizi nasıl af ettirirsiniz artık...

Ama beyazım hafta sonu genelde herkesin bir işi olur yada çocuklar eşler evde olur o yüzden milletin katılımı az olur
Keşke hafta içi olsaydı. Artık yapacak bişey yok. Sen cano gidiyorsunuz gibi gözüküyor. Panterim üzülmüştür tabiii
:sm_confused:

beyaz söz verdi resim ekleyince haber edicek
ama gerçekten merak ettim sizleri aynı şehirde olunca birde daha bir kabardı merakım sempatiksalakcinni

malesefki tüm çabalarımıza rağmen bi çoğumuz katılamıcak ama canım en azından beni göreceksin buda yeter zaten =P ne tavazuluyum değilmi=)))

canım biz hemen hemen 2 senedir bu buluşmaları yapıyoruz ve cumartesi yapıyoruz herhangi bi sorun çıkmıyodu bu sefer panterimin nasibinemi bilemiyorum artık, niliyy de geliyomuş sağolsun ben haydeç ablamdanda ümitliyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…