- Konu Sahibi beyaz toprak
-
benimde aldığım duyumlara göre kısmetsizle roşum yarın katılamıyorlarmış sanırım ,panterin sesi çok üzülmüş geliyodu kız daha geçen haftadan mantılarını açmıştı bi hevesle valla kızlar çok ayıp oluyo 2 haftadır bekletiyoruz ha şu gün ha bugün erteliyoruz ve gelinmiyo bilmem kendinizi nasıl af ettirirsiniz artık...
malesefki tüm çabalarımıza rağmen bi çoğumuz katılamıcak ama canım en azından beni göreceksin buda yeter zaten =P ne tavazuluyum değilmi=)))
maalesef katılamıyoruz beyazcım,bizde çok üzüldük,
günlerdir temizliin üstüne misafir karşıladım,daha onlar gitmeden yenileri geldibende yarın yorgunluk atarım diyodum,
ayrıca elimizde olan bişe değil,o yüzden ayıp ettiğimizi ve nasıl affedileceğimizi düşünmüyorum,
üst katta k.pederim oturuyo biliyosun,
istanbuldan misafirleri geldi,söyler misin alt katta gelin varken ,misafir bırakılıp gezmee çıkılır mı,daha şimdi yatmaya çıktılar,mutfak tepeleme bulaşık,yarında böyle olcak,bende rahatsızım bu durumdan tabii,
panterimden de anlayış bekliyorum:gitme:
wuuwww 3 kişi var online hemde bu saatteee
slm kızllaaaarrrrrrrr ben aranıza yeni katıldım nabersiniz.
iyiz canım senden naber=))
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/356403-seker-tadinda-sakaryamm.html
cerencim resimlerimizi burda cnmboshayallersmile
iyi benden de ne olsun kaydirigubbakcemile3
ayy inanmıyorum yaaa biri beni ciddiye aldı sonunda kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim boşnak kızzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
beyazcım eltime tamamen katılıyorum.sonuçta bizim elimizde olan bişey değil.herşey nasip kısmet işi..panterimin üzülsede bizi anlayacağını umuyorum.canım biz hemen hemen 2 senedir bu buluşmaları yapıyoruz ve cumartesi yapıyoruz herhangi bi sorun çıkmıyodu bu sefer panterimin nasibinemi bilemiyorum artık, niliyy de geliyomuş sağolsun ben haydeç ablamdanda ümitliyim..
beyazcım tekrardan diyimm bizde bu duruma üzüldük.ama sorumluluklarımız var panter bizi anlyışla karşılayacaktır.allah kolaylık versin canım ama ben yinede bi gönül alma ziyereti yapabileceğinizi düşünüyorum ve bunuda düşüneceğinizi umuyorum çünkü davete icabet etmek sünnettir ve anladığım kadarıyla panter ciddi anlamda bu duruma kırılmış tabiki elinizde olan bi durum değil ama telafi edilebilinir
beyazcım tekrardan diyimm bizde bu duruma üzüldük.ama sorumluluklarımız var panter bizi anlyışla karşılayacaktır.
süper eltiler olaraktan bigüzellik şeetirme düşüncesindeyizaklinialirimsmile.ama önce misafirlerimiizi halletmemiz lazımmboshayallersmile
canomcum biliyosun bizd k.valide yok.bu tip işler oldummu iş başa düşüyo.sonuçta biz herşeyi eltimle beraber yapıyoruz.böyle durumlarda ne ben onu bırakıp giderim nde o beniiolumunekankayizsmileiyi sabahlar kızlar
biz orda olucaz gelen gelir beyazım iki haftadır bizi bekliyo kız
roşum senin üst katta kayın peder madem bari kısmetsiz gelseydi
valla çok üzgündü pantiş dün akşam konuştuk,bende çok üzüldüm
neyse artık
yinede güzel bi gün olucak inş...
evet herşey nasip işi.bizde üzüldük emme yapcek bişi yok.ama heran herşey olabilüüüaklinialirimsmiletamam neyse uzatmayalım artık sizde haklısınız tabi büyükler olunca misafirede gelmeyin denmez, başka bi gün telafi edilir artık nasip böyleymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?