sakaryalılar panter sizi çoook özlemiş=)

hem cumartesi olmasını arkadaşlar istemişti onun üzerine o günde karar verdik hee bide pazartesi denmişti ama iyice artık uzatılmasın diyede ertelemiyelim artık dedim bende

maalesef katılamıyoruz beyazcım,bizde çok üzüldük,
günlerdir temizliin üstüne misafir karşıladım,daha onlar gitmeden yenileri geldibende yarın yorgunluk atarım diyodum,
ayrıca elimizde olan bişe değil,o yüzden ayıp ettiğimizi ve nasıl affedileceğimizi düşünmüyorum,
üst katta k.pederim oturuyo biliyosun,
istanbuldan misafirleri geldi,söyler misin alt katta gelin varken ,misafir bırakılıp gezmee çıkılır mı,daha şimdi yatmaya çıktılar,mutfak tepeleme bulaşık,yarında böyle olcak,bende rahatsızım bu durumdan tabii,
panterimden de anlayış bekliyorum:gitme:

malesefki tüm çabalarımıza rağmen bi çoğumuz katılamıcak ama canım en azından beni göreceksin buda yeter zaten =P ne tavazuluyum değilmi=)))

yaaa ne kadar fenasınız hee
ne yani bu güne kadar defalarca bir araya gelmiş hep resim çekilmişsiniz bütün resimleri yayınladıktan sonra topikten sildiğiniz gibi bilgisayardandamı sild,n,z aşk olsun yaa eskilerden bir tane paylaşsaydınız ne olurdu ne bu gizem anlayamadım. Albümde yok yada ben göremedim.
neyse adım meraklıya çıktı ben kapatayım en iyisi bu konuyu siz isterseniz paylaşırsınız sositososito sositososito sositososito

size iyi gecelerrrr
yarında bol eğlenceler ve sohbetler diliyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

wuuwww 3 kişi var online hemde bu saatteee
slm kızllaaaarrrrrrrr ben aranıza yeni katıldım nabersiniz.

allah kolaylık versin canım ama ben yinede bi gönül alma ziyereti yapabileceğinizi düşünüyorum ve bunuda düşüneceğinizi umuyorum çünkü davete icabet etmek sünnettir ve anladığım kadarıyla panter ciddi anlamda bu duruma kırılmış tabiki elinizde olan bi durum değil ama telafi edilebilinir

beyazcım eltime tamamen katılıyorum.sonuçta bizim elimizde olan bişey değil.herşey nasip kısmet işi..panterimin üzülsede bizi anlayacağını umuyorum.
ama panterimle ilgili güzeldüşüncelerim var kafamdaaklinialirimsmilepanterim bir ara ansızın kapına gelebiliiriz..olumunekankayizsmile

mersiiiiiii gördüm hepiciğiniiziii amaa ben hiç birinizi tanımıyorummm en azından resimdekileriii
amaaa tanışmak ümidi ile diyor o karelerde minik kızımla yerimi almayı bekliyorum (hemende dahil ettim kendimi gruba :):)))
bana müsaade cancanlar kızımı uyutmam gerek minik kedim hala uyanık beni bekliyorda
tekrar çok teşekkür ederim byeeeeeee..........
yarında bol eğlence diliyorum tekrardan gidecek olan arkadaşlara.....

beyazcım tekrardan diyimm bizde bu duruma üzüldük.ama sorumluluklarımız var panter bizi anlyışla karşılayacaktır.
süper eltiler olaraktan bigüzellik şeetirme düşüncesindeyizaklinialirimsmile.ama önce misafirlerimiizi halletmemiz lazımmboshayallersmile

pantişim kırılmıştır tabii haklıda,ama o anlayışlı hatundur,bence uzatmaz bu kırgınlığını,nasıl olsa adreside elimizde dimi eltim, yerimsenibenolumunekankayizsmile

tamam şekerler bunları ileticem kendsine eminimki gönlü olacaktır
cerencim seni ciddiye almamak değil şimdi kimse bişey demeden buraya koymadım resim özeldende açıkladım umarım beni mazur görmüşsündür bak ne güzel olmuş roşum eski konularımızdan bulmuş atmış linki ama onlarda hala niye silinmemiş hayret neyse bu arada bpşwerim hepinize meil atmış davetiye topiğide yazayım bari

iyi sabahlar kızlar
biz orda olucaz gelen gelir beyazım iki haftadır bizi bekliyo kız
roşum senin üst katta kayın peder madem bari kısmetsiz gelseydi
valla çok üzgündü pantiş dün akşam konuştuk,bende çok üzüldüm
neyse artık
yinede güzel bi gün olucak inş...

ben de bir tek ben gidemiyorum sanıyordum dün yengem ve yeğenim geldi siz geldiğinizde burda pc başında olan yeğenim zaten çarşambadan beri bendeydi ama yangemin geleceği belli değildi istanbula gitme ihtimali vardı o olmayınca bana gelmişş yoksa yeğenimle gelecektik biz nasip değilmiş ama roşumla pisimde gitmiyormuşş panterimm inan gelmeyi çok istedimm canım ya ne yapsam bilemedim şimdii aklım sizde ama misafirim de varr:gitme:

canocuum pantişim üzüldü,bizde üzüldük,ama k.pederim bugün eltiminde gelmesini istedi,eee tek gelini ben değilim tabiiboshayallersmile
sonuçta bi eltimle ben olmıcaz aranızda,sizler bi arada olacaksınız,bizim içinde eğlenin,
bi dahaki buluşmada bizlerde aranızda oluruz inş.

tamam neyse uzatmayalım artık sizde haklısınız tabi büyükler olunca misafirede gelmeyin denmez, başka bi gün telafi edilir artık nasip böyleymiş...

slm kızlar biz geldik ve gerçekten çok eğlandik herşey birbirinden harikaydı yine biz bizeydik malesefki gelen olmadı ama sağolsun nillyy bize katıldı panterim gelende gelmeyende sağolsun dedi

canomcum biliyosun bizd k.valide yok.bu tip işler oldummu iş başa düşüyo.sonuçta biz herşeyi eltimle beraber yapıyoruz.böyle durumlarda ne ben onu bırakıp giderim nde o beniiolumunekankayizsmile
tamam neyse uzatmayalım artık sizde haklısınız tabi büyükler olunca misafirede gelmeyin denmez, başka bi gün telafi edilir artık nasip böyleymiş...
evet herşey nasip işi.bizde üzüldük emme yapcek bişi yok.ama heran herşey olabilüüüaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…