- 11 Aralık 2013
- 6.144
- 6.866
- 248
- Konu Sahibi nesesiyeter
-
Bayanlar, arkadaş grubumla her hafta birleşip hoş sohbetler ederiz. Hepsi birbirinden iyi kızlar fakat şakayla karışık laf atmalar oluyor. Hele ki güzellik, vücut konusunda falan. Kızın teki çok güzel daha yaş yirmi şimdeden gelmeyen görücü kalmadı cidden çok güzel,bende de akne sorunu var bana garezi mi var bilmiyorum ama sürekli dilinde şu var "sen sona kalırsin kesin" hep bunu söylüyor gülüp geçiyorum çokta seviyorum iyide bir kız ama bir yere kadar bir gün o sinirle kalbini kıracağım yıllardır gözlükluyüm diye geçilmedik dalga olmadı şimdide akneyle en yakınlarım bile dalga geçiyor
Ne yapsam söylesem mi ??
Olabilir herkes peşinde zaten güzelliginden dolayıDurduğun kabahat sende göm bence her şey güzellik mi canım şımarmış olabilir mi arkadaşın ?
Belki bu yüzden fazla ego yapmıştır ama ne olursa olsun seni ezmesine izin verme bilerek aklından geçirip dile dökmüş seni küçümsemek için sankiOlabilir herkes peşinde zaten güzelliginden dolayı
Konuşacağım devam ederse bırakırım gider biraz zor olacak onca günde beraberdik yinede ama kendimi de düşunmem gerek sagolun hepinizBelki bu yüzden fazla ego yapmıştır ama ne olursa olsun seni ezmesine izin verme bilerek aklından geçirip dile dökmüş seni küçümsemek için sanki
Birde söyle bir şey var kız benim istediğim her şeye sahip ya her şeye şükür halime ama hayallerimin vücut almış şekli bir kız ben hep iyiliğini düşündüm onun. Birisiyle küsmeden yanıma gelmezdi lisedeyken lisede ortamın iyiydi fakat ayrıldık liseden tek yakınım bu kız. Başkası olsa laf atar ama çekinikliğimden midir değer verdiğimden midir yoksa uğraşmak istemediğimden mi bilmiyorum ama dıştan gülüyorum içten elime verseler bir kaşık suda boğarım. Ben hep iyiliğini isterken hep kırıyor istemeden ya da isteyerek. Bir kaç kere uyardım benim sakama mı alınıyorsun dedi lafi değiştirdi üste çıkmaya çalıştı. Dövdürsem mi ne yapsam nasıl akillanacak :)
Canim bak, oyle laf sokmaya, ignelemeye gerek yok zaten. Arkadasim diyorsun bu kisiye, arkadassa direkt ne hissettigini soyleyebilmesin. Tamam eyvallah guzelsin, hossun, kendini begeniyorsun da, niye surekli beni de yermeye calisiyorsun, bir degil iki degil, hep ayni laflarla beni kiriyorsun. Nedir amacin, ben sana dostum demisim, sen benim uzerimden mi egleniyorsun herkesin icinde de.Laf yapamiyorum işte lafı ağzıma tıkarsa ne yaparım korkusu varen kısa zamanda konuşacağım içime atmaktan da bıktım ;(
Bayanlar, arkadaş grubumla her hafta birleşip hoş sohbetler ederiz. Hepsi birbirinden iyi kızlar fakat şakayla karışık laf atmalar oluyor. Hele ki güzellik, vücut konusunda falan. Kızın teki çok güzel daha yaş yirmi şimdeden gelmeyen görücü kalmadı cidden çok güzel,bende de akne sorunu var bana garezi mi var bilmiyorum ama sürekli dilinde şu var "sen sona kalırsin kesin" hep bunu söylüyor gülüp geçiyorum çokta seviyorum iyide bir kız ama bir yere kadar bir gün o sinirle kalbini kıracağım yıllardır gözlükluyüm diye geçilmedik dalga olmadı şimdide akneyle en yakınlarım bile dalga geçiyor
Ne yapsam söylesem mi ??
Denerim canım her şeyi denedim ne yararsa kardır çok sağol :)canım sana ivilce için kesin sonucu sabah kahvaltıda çay yerine çuha çiçeği çayı iç bakbaklım sivilceden eser kalıyo mu
Mesajı okuyunca aklıma şu içerik geldi.Densizin tekiymiş. Marifet erken evlenmekte değil adam gibi adamla evlenmekte deyiver sende ona. Hem akne sorununu takma kafana bende de vardı şimdi hiç yok geçiyor bi süre sonra.
dene bak inan pişman olmıcaksın gerçekten çok etkili, sivice benimde en büyük problemimdi buraya konu bile açmıştım çuha çiçeğiyle ilgiliDenerim canım her şeyi denedim ne yararsa kardır çok sağol :)
Ay çok heyecanlandım sağol canım deniyecegim :))dene bak inan pişman olmıcaksın gerçekten çok etkili, sivice benimde en büyük problemimdi buraya konu bile açmıştım çuha çiçeğiyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?