- 27 Ocak 2015
- 128
- 97
- 123
- Konu Sahibi nesesiyeter
-
Gözlüğü kendime çok yakıştirıyorum ben yüzüm küçük zaten gözlük şakasinı lisede yapıyorlardı :) Aknem geçmiyor ne yazık kiyasin kac senin canim?
bi genc kiz olarak aslinda gozlugu bi kenra birakma taraftariyim.
Benimde gozlugum var ama disari cikinca lens kullaniyorum.
gozluk tum guzellikleri sakliyor bence.
Bazilarina cok yakisyor gozluk onlar istisna ama cogu zman degil.
Ne yazık ki sen sonlara kalmassın demiyor.Bu sakayla karisik laf sokmalara benimde tahammülüm yoktur.
Ama ironik bir sekildede söylemis olabilir. Yani aslinda sonlara kalmassin manasinda.
Tabi niyetini bileyemeyiz ve hangi manada söylendigini yinede..belki gercekten asigalamis olabilir.
Ama böyle insanlari hic aldirmiyacaksin. Takinti yaptigimiz yönlerimize cok acigiz..her lafda yanlis anlamaya musait oluyoruz. O yüzden ilk önce kendinle barisik olmani öneririm..gerisi vizz.
Gözlüğü kendime çok yakıştirıyorum ben yüzüm küçük zaten gözlük şakasinı lisede yapıyorlardı :) Aknem geçmiyor ne yazık kibeni sinir eden asıl şey yüz yüzeyken sanki bana düşman mesajlarda ve telefonla konuşurken en iyi dostumsun falan demeler bende safım inanıyorum zaten hap kullanıyorum psikolojide etkisi oluyor senin bana destek olman gerekirken yaptığı beni üzmek nasıl dostluk bu diye sormadan edemiyorum 6 senedir arkadaşım annemlerde kızı gibi sever, yaptıklarını içime atmaktan bıktim
Ne yazık ki sen sonlara kalmassın demiyor.Benim derdim evlilik değil ki zaten daha düşunmüyorum , istiyorum ama yaşı gelince. Mesela bir kaçı nişanlı falan onlardan söz açilıyor lafı dönüp dolaştırıp bana getiriyor bahtsızsın falan diye ya benden nefret ediyor ya da acıyor anlayamadım diğerlerinede aynı şakalar ucuz ucuz böyle of yazarken çatladım yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?