Şakayla karışık laflar

nesesiyeter

Allah bize yeter. O ne güzel vekildir.
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
128
97
123
Bayanlar, arkadaş grubumla her hafta birleşip hoş sohbetler ederiz. Hepsi birbirinden iyi kızlar fakat şakayla karışık laf atmalar oluyor. Hele ki güzellik, vücut konusunda falan. Kızın teki çok güzel daha yaş yirmi şimdeden gelmeyen görücü kalmadı cidden çok güzel,bende de akne sorunu var bana garezi mi var bilmiyorum ama sürekli dilinde şu var "sen sona kalırsin kesin" hep bunu söylüyor gülüp geçiyorum çokta seviyorum iyide bir kız ama bir yere kadar bir gün o sinirle kalbini kıracağım yıllardır gözlükluyüm diye geçilmedik dalga olmadı şimdide akneyle en yakınlarım bile dalga geçiyor
Ne yapsam söylesem mi ??

yasin kac senin canim?
bi genc kiz olarak aslinda gozlugu bi kenra birakma taraftariyim.
Benimde gozlugum var ama disari cikinca lens kullaniyorum.
gozluk tum guzellikleri sakliyor bence.
Bazilarina cok yakisyor gozluk onlar istisna ama cogu zman degil.

Bu sakayla karisik laf sokmalara benimde tahammülüm yoktur.
Ama ironik bir sekildede söylemis olabilir. Yani aslinda sonlara kalmassin manasinda.
Tabi niyetini bileyemeyiz ve hangi manada söylendigini yinede..belki gercekten asigalamis olabilir.
Ama böyle insanlari hic aldirmiyacaksin. Takinti yaptigimiz yönlerimize cok acigiz..her lafda yanlis anlamaya musait oluyoruz. O yüzden ilk önce kendinle barisik olmani öneririm..gerisi vizz.

Gözlüğü kendime çok yakıştirıyorum ben yüzüm küçük zaten gözlük şakasinı lisede yapıyorlardı :) Aknem geçmiyor ne yazık ki beni sinir eden asıl şey yüz yüzeyken sanki bana düşman mesajlarda ve telefonla konuşurken en iyi dostumsun falan demeler bende safım inanıyorum zaten hap kullanıyorum psikolojide etkisi oluyor senin bana destek olman gerekirken yaptığı beni üzmek nasıl dostluk bu diye sormadan edemiyorum 6 senedir arkadaşım annemlerde kızı gibi sever, yaptıklarını içime atmaktan bıktim

bugün ben de laf yedim salla geç. 2 si kuzenim 2 si arkadaşım toplaşmıştık kuzenin biri bi sen kaldın dedi hı dedim geçtim.
seni rahatsız ediyorsa gözlük veya akne ikisinden de kutulabilirsin. ve mümkünse sen de şakayla karıık laf sok

Ne yazık ki sen sonlara kalmassın demiyor. Benim derdim evlilik değil ki zaten daha düşunmüyorum , istiyorum ama yaşı gelince. Mesela bir kaçı nişanlı falan onlardan söz açilıyor lafı dönüp dolaştırıp bana getiriyor bahtsızsın falan diye ya benden nefret ediyor ya da acıyor anlayamadım diğerlerinede aynı şakalar ucuz ucuz böyle of yazarken çatladım yahu

seni sirdas olarak goruyor ama disarda eziyor?
Cok tanidik geldi bana bu.
Benimde bi arkadasim vardi ayni boyle.
Ben onun guye en en en iyi arkadasiydim birtek bana guvenirdi ama gezme tozma olsun baskasiyla gezerdi beni ezerdi onlarin yaninda.
beni elinde oynatabilicegini saniyordu. Sen sadece yanimda dur bisey deme bi fikir uretme en akillisi benim der gibi.
Hatta bnim giyim tarzimi gorunusumu elestirirdi utanirdi benden digerlerinin yaninda.
Dos dogru soyle, kirilmaz o merak etme.
Su an o dedigm arkadasim 12 senedir taniyorum.
Gittigi yol yol degildi iletisimimi kestim ve su an arada sirada karsilarisz ve cok yakin ve sevecen davranir bana artik.
Goruslerime onem verir benim fikrimi sorar.

direk soyle.
ve mesafe yok. Hatasini anlarsa ne ala, beraberce gezip tozarsiniz yine ama yoksa yok.
Egerki ben o arkadasimin dediklerini hala yapiyor olsaydim beni asla bi kisilik olarak gormezdi eminim.
Su an farkli ama.

sivilce konsuna gelince ayni srun bendede var maaselef canim.
Her turlu kremi denedim ama en son care olarak su an cildiyeye randevu aldim.
Bakalim cozulecekmi sorunum

Sen daha 20 yasindasin, ne gorucusu ? Adam gibi okuluna git, elin ekmek tutsun. 20 yasinda evlenenlerin basi goge mi ermis, sor burdakilere.

Sivilcen olmasi normal, ilerleyen yillarda biter gider.

Densiz, simarik, berbat bir tip. Yuz goz olma bence. Senin yerinde olsam gorusmezdim.

Son düzenleme:

anliyorum seni. bence arkadasin cahil.. böyle durduk yere karsindaki insana laf sokanlar anca kendini karsisindaki insanin üzerinden tatmin ediyor. sende karsilik ver diyecegim..ama kim ugrasacak laf sokmakla. heleki dost gördügün insana yapilmaz. ama bence acik ve ciddi sekilde sor niye öyle diyorsun diye. veya manali bir bakis at anlasin sacmaladigini. hic olmuyorsa uzak dur en azindan rahat olursun.

Birde söyle bir şey var kız benim istediğim her şeye sahip ya her şeye şükür halime ama hayallerimin vücut almış şekli bir kız ben hep iyiliğini düşündüm onun. Birisiyle küsmeden yanıma gelmezdi lisedeyken lisede ortamın iyiydi fakat ayrıldık liseden tek yakınım bu kız. Başkası olsa laf atar ama çekinikliğimden midir değer verdiğimden midir yoksa uğraşmak istemediğimden mi bilmiyorum ama dıştan gülüyorum içten elime verseler bir kaşık suda boğarım. Ben hep iyiliğini isterken hep kırıyor istemeden ya da isteyerek. Bir kaç kere uyardım benim sakama mı alınıyorsun dedi lafi değiştirdi üste çıkmaya çalıştı. Dövdürsem mi ne yapsam nasıl akillanacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…