- 27 Ocak 2014
- 758
- 525
- 138
- Konu Sahibi nesesiyeter
-
Biraz boyu kısa :)hiç mi bir açığı yok bu kızın? iyi incele, sen de oradan vur ŞAKAYLA KARIŞIK:) ya da açık açık senin derdin ne benimle diye sor.. bu laf dokundurmalar falan nedir alıp veremediğin.. bu arkadaş şımarıp megolamanlaşmış anlaşılan. her şey yüz güzelliği değil. devede de boy var ama eşek önden gidiyor.
Haklısınız gerçekten ben hariç vizeyle boğuşüyorlar bende ygs'seyle :)20 yaşında ne görücüsü ya ? Vize,final boğuşması lazım onun.
Hayatının tek amacı erkek,koca olanlardan...
Böyle insandan arkadaş olmaz,çıkar hayatından gitsin.Patavatsız...
ucuz malın alıcısı çok olur de...
Ortamda şaka yapma adı altında laf sokan insana sinir olurum ben. Yani okadar ki karşıma geçip sen şusun senin hakkında bunu düşünüyorum dese ciddi şekilde bukadar sinir olmam eminimBayanlar, arkadaş grubumla her hafta birleşip hoş sohbetler ederiz. Hepsi birbirinden iyi kızlar fakat şakayla karışık laf atmalar oluyor. Hele ki güzellik, vücut konusunda falan. Kızın teki çok güzel daha yaş yirmi şimdeden gelmeyen görücü kalmadı cidden çok güzel,bende de akne sorunu var bana garezi mi var bilmiyorum ama sürekli dilinde şu var "sen sona kalırsin kesin" hep bunu söylüyor gülüp geçiyorum çokta seviyorum iyide bir kız ama bir yere kadar bir gün o sinirle kalbini kıracağım yıllardır gözlükluyüm diye geçilmedik dalga olmadı şimdide akneyle en yakınlarım bile dalga geçiyor
Ne yapsam söylesem mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?