- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Sino bir dur allasen, ortalık yangın yeri.ahaha daimi takıntılım , benim yorumlarımla yatıp kalkanım , sanal belalım hemen beğenmedim atmış, tamda bundan bahsediyorum işte :)
Bu şahıs iddia ettiği gibi üç üniversite mezunu olduğuna emin mi? Nerede okumuş Gabar Dağı’nda mı? Herhangi bir kurumdan mezun mu, eğitim almış mı bilemiyorum, mümkündür gerçi eksi netlerle üniversite kazanılıyor; fakat sosyal medyasında iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyor, cümlelerinin yarısı küfür hakaret, kelimeleri eksik ve yanlış yazmış, yazım kuralları, noktalama işaretleri zaten hak getire! Düzgün, normal, küfürsüz, hakaretsiz cümlesi yok.
Dediğim gibi kullanıcı ismini ve profil fotoğrafını kapatınca insan ilkokul mezunu bir herif sanar. Ya da ergen küfürbaz bir çocuk.
Universite dedigi önlisansÜç üniversite bitirdikten sonraki hali bi de bu öyle miymiş? Desenize yüklü eşek gibi kitapları götürmüş getirmiş öyle.
Benim yabani dişi papağan, erkek eş papağanıyla ilgilendim diye onu kıskandı gagalayıp yuvalıktan attı. Papağan bile namusuna sahip çıkıyor. Bunlar da gölgede kalmış kavun gibi kocalarını onun bunun koynuna yuvarlayarak yolluyor. Annem eşeğin de şeyi var, eşek de kendi kara şeyini beğeniyor der. Hayret bir şey. Bundan sonraki aşama yere yatıp muhtelif yerlerini avuçlayacak herhâlde.pff ben anlayamadım tam şimdi kocası mı vesikalıymış?
Takdir görmemiş aşağılık kompleksi var o yüzden bu kadar dile getiriyorEtrafımda bir çok meslekten gerçekten ama gerçekten kendi işinde hatrı sayılan, ismi duyulan kişiler var
Hepsinin konuşmasından, üslubundan, karşısındakiyle tartışan laflarla değil aklıyla alt etmesinden anlıyorsun bilgi birikimlerini kendini ne kadar gerçekleştirdiklerini. Hani kaç okul bitirdim falan hikaye.
Ben bunu diyeyim ne dediğimi herkes anladı zaten :)
msjımı alan aldı , senlik bi konu yokSino bir dur allasen, ortalık yangın yeri.Yorumlara bak ve kendi küçük siteminin konuda nasıl durduğuna bak.
Rehabilite edilebilir biri değil bence, kumaşı bu. Mirtada yazmış, kadın küfür etmeden, ucuzluk yapmadan cümle kuramıyor. Saniyor ki biz cevap veremediğimiz için susuyoruz, afedersin ama kocamı göndereyim diyen, milletin annesine sataşan biri kaç kuruşluk olabilir ki? Erkek olsam yanimda kadın diye gezdirmeye utanırdım.accessdenied al kuzum, buradan itibaren insanların annelerini de karıştırmaya başladı. ağzım açık okuyorum, siz gerçekten rehabilite edilmelisiniz ya. ilaç falan da işe yaramaz çünkü hastalık değil bu. içinize işlemiş, karakteriniz olmuş.
Yav... k deseydi birine kesin ceza alırdıMune neredesiniz? Seküritiiiiii! @Mune
Universite dedigi önlisans
Cidden komiksin. Banlandın yetmedi hala arkamdan atıp tutuyorsun . Yavrum gözardı et dedikodu yapmaahaha daimi takıntılım , benim yorumlarımla yatıp kalkanım , sanal belalım hemen beğenmedim atmış, tamda bundan bahsediyorum işte :)
Ayyy bana da açtığım konuda uzak dur o heriften dendi. Herkes haklıydı. Sonra olaylar farklı gelişti, durmadım tabi.
E ben evli değildim, adam da beni döven boynuzlayan bir ruh hastası değildi. En nihayetinde en fazla aşk acısı çektim. Risk buydu en fazla.
Yani haksız yere ayrıl dense de niye küfredeyim insanlara ya hu? Kadınlar benim meseleme ortak oluyorlar, zaman harcıyorlar, kimin ne zoru var?
Kimse kendisine boşan boşan da dememişti aslında konuyu manipüle ederek anlatmış. Konuyu özet geçeyim:Bana sormadınız ama cevaplamak istedim.
Ok kib bye derim. Bu kadar.
Burada beni ve eşimi tanıyan insanlar var, bilirler ki güzel bir ilişkimiz var. Aracımıza takip cihazı takmak zorunda hissetmediğimiz seviyede
Ve biri anlattığım bir şeyi yanlış anlayıp boşan diye ısrar etse ok kib bye derim hakaret etmek yerine.
Buradaki tüüüm mesajlarınızın seviyesinden ve içeriğinden anladığım tek şey kusura bakmayın ama tek kelimeyle bk gibi bir evliliğiniz olduğu.
Öyle olmasa insanlara kocamı sana göndereyim de kadınlık yaşa gibi şeyler yazmak yerine ok kib bye derdiniz.
Bunu bilen kadınlar sizin o hakaret dolu mesajlarınızın alt metninde ne olduğunu gayet iyi anlıyorlar ama siz kuyruğu dik tuttuğunuzu sanıyorsunuz. Durum çok üzücü ama farkında değilsiniz.
Döööş.Noluyo burda
Yani buna cocuklarini alip gidip medet uman falan varsa yazik ya o cocugaBoş kalmamak için okuyor insanlar önlisans bölümlerini genelde, ne desem bilemedim. Hoş, öylesine okumakla da gitmiyor ki insanın cehaleti. Maya ile alakalı bir şey olsa gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?