- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
Bu şahıs iddia ettiği gibi üç üniversite mezunu olduğuna emin mi? Nerede okumuş Gabar Dağı’nda mı? Herhangi bir kurumdan mezun mu, eğitim almış mı bilemiyorum, mümkündür gerçi eksi netlerle üniversite kazanılıyor; fakat sosyal medyasında iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyor, cümlelerinin yarısı küfür hakaret, kelimeleri eksik ve yanlış yazmış, yazım kuralları, noktalama işaretleri zaten hak getire! Düzgün, normal, küfürsüz, hakaretsiz cümlesi yok.Bu anneye küfür olayına çok hassasım. Çoğu insanın kutsalıdır, zaten hiç küfretmem de edecek olsam da anneye etmezdim.
Hayatımda bir kere küfrettim. Çok gençken ilk işlerimden birinde kendini markanın sahibi sanan gereksiz birisi telefonda anneme küfretmişti. Ona orada cevabını vermiştim. Kovulmadan istifa etmiştim.
Buna da bakayımKocasi pecete tutuyomus
Vallahi arkadaşın biri 3 adet önlisans bitirmiş dedi yukarıda. 3 üniversiteden kasıt buymuş.Bu şahıs iddia ettiği gibi üç üniversite mezunu olduğuna emin mi? Nerede okumuş Gabar Dağı’nda mı? Herhangi bir kurumdan mezun mu, eğitim almış mı bilemiyorum, mümkündür gerçi eksi netlerle üniversite kazanılıyor; fakat sosyal medyasında iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramıyor, cümlelerinin yarısı küfür hakaret, kelimeleri eksik ve yanlış yazmış, yazım kuralları, noktalama işaretleri zaten hak getire! Düzgün, normal, küfürsüz, hakaretsiz cümlesi yok.
Dediğim gibi kullanıcı ismini ve profil fotoğrafını kapatınca insan ilkokul mezunu bir herif sanar. Ya da ergen küfürbaz bir çocuk.
Eğitimi tarlabasında almadım, hayatımda hic görmedim hatta
Siz annenizi oradan almaya heralde cocukken cok gittiniz cocukluk travmanız mı var kuzum?
Ondan mı bu istenmediği halde birine cvp vermek icin kendini paralamak.
Devlet destekli derneği de varmışVallahi arkadaşın biri 3 adet önlisans bitirmiş dedi yukarıda. 3 üniversiteden kasıt buymuş.
Biraz geçtikten sonra gelir herkese bir bir laf yetiştirmeye enerji tazelemeye gitti herhalde.Vallahi arkadaşın biri 3 adet önlisans bitirmiş dedi yukarıda. 3 üniversiteden kasıt buymuş.
Vallahi bilemeyeceğim o kadarını.Devlet destekli derneği de varmış
Hatta bir hesap aşırı şikayet edilince de yönetici gelene kadar hesabı kilitlense ne güzel olur.Curly şöyle bir sistem olsa mesela biri uygunsuz kelime yazınca otomatik olarak sistem silse bazı alışveriş uygulamalarında var orada kelime otomatik siliniyor kullanıcı o kelimeleri görmüyor.
Yalniz eger dogruysa kadinin internette bilirkisi gibi tavsiyeler verdigi video var. Korkunc ya.accessdenied al kuzum, buradan itibaren insanların annelerini de karıştırmaya başladı. ağzım açık okuyorum, gerçekten rehabilite edilmelisiniz ya. ilaç falan da işe yaramaz çünkü hastalık değil bu. içinize işlemiş, karakteriniz olmuş.
Bu güzel yorumu yapan sana soruyorum; biri sana sürekli boşan bosan dese üstelik bi sebep olmasa o kisiye sen ne dersin.
Bende hak ettikleri uslübü veriyorum iste
Bence bir dursa artık.Biraz geçtikten sonra gelir herkese bir bir laf yetiştirmeye enerji tazelemeye gitti herhalde.
Sitede bazı durumlar gerekli gibi yani küfür kelimelerinin sistemden süzgeçten geçmesi uygun olur Letgo ve Dolap uygulamalarında var harika otomatik siliniyor önceden biz kelimeleri görüyorduk şuan otomatik siliniyor hesap askıya alınıyorHatta bir hesap aşırı şikayet edilince de yönetici gelene kadar hesabı kilitlense ne güzel olur.
Dursa şimdiye çoktan dururdu.Ceza alana kadar ede bildigi kadar küfür hakarete devam edicek.Ben ilk kez böyle üyeye denk geliyorum bu neya böyle insanların anasına kadar hakaret etti.Bence bir dursa artık.
Ayyy bana da açtığım konuda uzak dur o heriften dendi. Herkes haklıydı. Sonra olaylar farklı gelişti, durmadım tabi.Bana sormadınız ama cevaplamak istedim.
Ok kib bye derim. Bu kadar.
Burada beni ve eşimi tanıyan insanlar var, bilirler ki güzel bir ilişkimiz var. Aracımıza takip cihazı takmak zorunda hissetmediğimiz seviyede
Ve biri anlattığım bir şeyi yanlış anlayıp boşan diye ısrar etse ok kib bye derim hakaret etmek yerine.
Buradaki tüüüm mesajlarınızın seviyesinden ve içeriğinden anladığım tek şey kusura bakmayın ama tek kelimeyle bk gibi bir evliliğiniz olduğu.
Öyle olmasa insanlara kocamı sana göndereyim de kadınlık yaşa gibi şeyler yazmak yerine ok kib bye derdiniz.
Bunu bilen kadınlar sizin o hakaret dolu mesajlarınızın alt metninde ne olduğunu gayet iyi anlıyorlar ama siz kuyruğu dik tuttuğunuzu sanıyorsunuz. Durum çok üzücü ama farkında değilsiniz.
Kalkmis bilirkisi gibi bikbik konusuyo. Burda bi arkadasimiza cocuguyla ilgili ettigi haddini cok cok asan laflari unutmuyorum. Korku filmi gibi ya. Cocuklara yaklasmasi falan engellenmeli aslinda.kendisi daha önce paylaştığına göre gizli bi veri değildir diye düşünüyorum
ahaha daimi takıntılım , benim yorumlarımla yatıp kalkanım , sanal belalım hemen beğenmedim atmış, tamda bundan bahsediyorum işte :)yani ilişki baltalamak demeyelim ama bazıları hakikaten çok hadsiz abuk subuk yorumlar yapıyor
geçenlerde bana da dünyanın en salak yorumu geldi
bilip bilmeden konuşunca insan çok komik duruma düşüyor
1 cümlemi almış konuyu öyle şapşal bi yere çekmiş ki hay dedim bu üye bu yaşa nasıl gelmiş bu zekayla
bazıları öyle ama alışmak lazım her insan kaliteli ve akıllı değil buradada aynı mantık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?