- Konu Sahibi beyhanyrjkg
-
:) Poyrazcığım, canım benim 10 sayfadır hakaret dinliyorsunuz böyle de. Siz güzel güzel sakin sakin yazdıkça, hakaret ediliyor. Normal mi bu sizce kuzum? Ben siz de hakaret edin demiyorum zaten. Yanlış anladınız.Cennet mahallesinde kariyer yapmış insanlara onların seviyesinde cevap vermek bize yakışmıyor
İbretle, hayretle izliyorum resmen.Bu kadar özgüven iyi değil, daha sağlam bir taşa çarpıp kafa göz yarar bir gün bu hadsizlikle.
Olay küfürden de öte, insanların namuslarına, analarına kadar dil uzattı. Kocamı göndereyim dedi. Bu kadar da çirkinleşilmez.:) Poyrazcığım, canım benim 10 sayfadır hakaret dinliyorsunuz böyle de. Siz güzel güzel sakin sakin yazdıkça, hakaret ediliyor. Normal mi bu sizce kuzum? Ben siz de hakaret edin demiyorum zaten. Yanlış anladınız.
Şimdiye kadar ki en sert ceza olmalı bence bu kadar küfür hakaret etti herkese.Şimdiye kadar cokdan ceza alır diyordum ama almamış daha
Stalklama gizlice yapılır. Bir şeyi aratma stalklama değildir.Dt
Stalklamıs olmadın mı simdi ezik :)
Ya kıyamam sana :)
Hahajaja
Birinin adını google a yazmak bile stalk yapmaktır neden kabul edemiyorsun
Ben kibarca uyarmıştım, yine kibarca akıl verdim. Sana da azarlamak amaçlı yazmadım, kusura bakma:) Poyrazcığım, canım benim 10 sayfadır hakaret dinliyorsunuz böyle de. Siz güzel güzel sakin sakin yazdıkça, hakaret ediliyor. Normal mi bu sizce kuzum? Ben siz de hakaret edin demiyorum zaten. Yanlış anladınız.
Bu anneye küfür olayına çok hassasım. Çoğu insanın kutsalıdır, zaten hiç küfretmem de edecek olsam da anneye etmezdim.Olay küfürden de öte, insanların namuslarına, analarına kadar dil uzattı. Kocamı göndereyim dedi. Bu kadar da çirkinleşilmez.
Olay küfürden de öte, insanların namuslarına, analarına kadar dil uzattı. Kocamı göndereyim dedi. Bu kadar da çirkinleşilmez.
Yöneticiler izinde sanırım bu akşamŞimdiye kadar cokdan ceza alır diyordum ama almamış daha
Nerde kimin annesine kufretti? O kadar cok lufur etti ki gormemisimBu anneye küfür olayına çok hassasım. Çoğu insanın kutsalıdır, zaten hiç küfretmem de edecek olsam da anneye etmezdim.
Hayatımda bir kere küfrettim. Çok gençken ilk işlerimden birinde kendini markanın sahibi sanan gereksiz birisi telefonda anneme küfretmişti. Ona orada cevabını vermiştim. Kovulmadan istifa etmiştim.
Sırf üste çıkayım diye çirkefleşenler var. Bu tipte kuzenim de var ama ruh hastasıSinirinden de insan böyle şeyler söylemez ki
Karışmayayım diyorum diyorum ama kusacağım artık gerçekten ne kadar iğrenç seviyesiz birisiniz siz ya allah bize değil size sabır versin ömür boyu böyle bok çuvalı gibi karakterle yaşamak da zor ayrıca o peçete keranede tutulur tabii deyimi kullandığınıza göre mutlaka biliyorsunuzdur peçete tutanınız eksikse dilinizden düşürmediğiniz kocanıza tutturmayı deneyin defolun gidin artık ya cidden midem bulandı bu nasıl bir seviyesizlikO pecete tutacak sanslı kisi ıslanacak ya tükürmeye ekstra gereksinim duymadım
Tam hatırlayamıyorum da üyenin birine annen peçete mi tutsun dedi öyle bir şey. Daha beteri de vardı da yazmak istemiyorum.Nerde kimin annesine kufretti? O kadar cok lufur etti ki gormemisim
Sakin kibar yazdigin hallde bile anlamayan biri var herkeze karşılık veren sitede benim gördüğüm en tartışmalı kişi diyebilirimYöneticiler izinde sanırım bu akşam
Ha evet hatirladim da kime dedi hatirlayamadimTam hatırlayamıyorum da üyenin birine annen peçete mi tutsun dedi öyle bir şey. Daha beteri de vardı da yazmak istemiyorum.
O ne demek ki?pff ben anlayamadım tam şimdi kocası mı vesikalıymış?
Bu tarz insanlar karşıma çıksa küfretse ben saf saf bakarım aaa diyerek bakarımSırf üste çıkayım diye çirkefleşenler var. Bu tipte kuzenim de var ama ruh hastası
Kocasi pecete tutuyomusO ne demek ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?