Sakın burada ilişkinizi baltamaya çalışanlara kulak asmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cennet mahallesinde kariyer yapmış insanlara onların seviyesinde cevap vermek bize yakışmıyor
:) Poyrazcığım, canım benim 10 sayfadır hakaret dinliyorsunuz böyle de. Siz güzel güzel sakin sakin yazdıkça, hakaret ediliyor. Normal mi bu sizce kuzum? Ben siz de hakaret edin demiyorum zaten. Yanlış anladınız.

Olay küfürden de öte, insanların namuslarına, analarına kadar dil uzattı. Kocamı göndereyim dedi. Bu kadar da çirkinleşilmez.

Ben kibarca uyarmıştım, yine kibarca akıl verdim. Sana da azarlamak amaçlı yazmadım, kusura bakma

Olay küfürden de öte, insanların namuslarına, analarına kadar dil uzattı. Kocamı göndereyim dedi. Bu kadar da çirkinleşilmez.
Bu anneye küfür olayına çok hassasım. Çoğu insanın kutsalıdır, zaten hiç küfretmem de edecek olsam da anneye etmezdim.
Hayatımda bir kere küfrettim. Çok gençken ilk işlerimden birinde kendini markanın sahibi sanan gereksiz birisi telefonda anneme küfretmişti. Ona orada cevabını vermiştim. Kovulmadan istifa etmiştim.

Nerde kimin annesine kufretti? O kadar cok lufur etti ki gormemisim

O pecete tutacak sanslı kisi ıslanacak ya tükürmeye ekstra gereksinim duymadım
Karışmayayım diyorum diyorum ama kusacağım artık gerçekten ne kadar iğrenç seviyesiz birisiniz siz ya allah bize değil size sabır versin ömür boyu böyle bok çuvalı gibi karakterle yaşamak da zor ayrıca o peçete keranede tutulur tabii deyimi kullandığınıza göre mutlaka biliyorsunuzdur peçete tutanınız eksikse dilinizden düşürmediğiniz kocanıza tutturmayı deneyin defolun gidin artık ya cidden midem bulandı bu nasıl bir seviyesizlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…